טוטאל לוס

ליאת88

New member
טוטאל לוס

לכל מביני הענין - מה עדיף מבין 2 האופציות : 1. פוליסה באמצעות סוכן קטן בה אחוז טוטאל לוס לרכב הוא 50%. 2. פוליסה באמצעות סוכן גדול ובעל קשרים, בה אחוז טוטאל לוס הוא 60%. לצורך הענין - אנא התעלמו מנושא המחיר. בתודה מראש !

עופר

New member
קטן או גדול ?

העיקר הטכניקה ... אם הסוכן הקטן יתן לך שרות ויש לך יחס אישי אצלו אז זה עדיף ( בהנחה שמתעלמים משאלת המחיר ) עדיףשנזק מוחלט יהיה מכמה שיותר נמוך , ובמיוחד ברכב חדיש זה לא בעיה להגיע לכזה גובה נזק .

ליאת88

New member
הבעיה היא לא בשרות

הבעיה היא הקשרים שיש לסוכן הביטוח עם חברת הביטוח והשמאים שלה כדי להגיע להכרזה על טוטאל לוס ולא לעשות תיקונים. אגב - סוכן הביטוח שאצלו אקבל טוטאל לוס מ-60% אמר לי שחברות הביטוח מעדיפות טוטאל לוס כי אז הן מתקנות בעצמן ומוכרות במחירים טובים. זה ניראה לי קשקוש... מה דעתך ?

עופר

New member
גדול או קטן - או טכניקה ...

1. יש יותר משמץ אמת בדברי הסוכן 2. היום יש מוסכי הסדר , שמאי בית ושאר הסדרים : לכן אין משמעות לגודל הסוכן , זה אחד התהליכים שקורים - לצערי . במיוחד יש חברות שהוציאו את ניהול התביעות לחברות חיצוניות : שמג"ד במגדל , סורדם בפניקס , גם לקבוצת סהר ציון יש מרכז ניהול תביעות והכל כדי להרחיק את השפעת הסוכן על ניהול התביעה .... איני רוצה לעשות מאזן של סוכן גדול סוכן קטן יתרונות וחסרונות אבל בהנחה שהמחיר שווה - לכי לסוכן הקטן , במקרה תביעה הוא יתן לך שרות יותר צמוד.

אמיר987

New member
עופר תודה אבל...

מה אם אומר לך שהסוכן הקטן זה איחוד ישיר ? האם גם אז כדאי ללכת אליהם ? אגב - הסוכן הגדול אכן עובד עם סהר ציון ! תודה על העזרה !

איחוד

ישיר קטן........?????. איחוד ישיר זה חברת מגדל בכבודה ובעצמה. וכמו שעופר אמר בחר סוכן עם נשמה ורצון לעזור כי כמו תמיד הבעיות הן בפרטים הקטנים.

אמיר987

New member
סוכן ותיק - הבהרה

שלום סוכן ותיק, האם אתה טוען שעדיף טוטאל לוס 60% עם סוכן טוב מאשר טוטאל 50% עם איחוד ישיר ? תודה ! נ.ב. אני יודע שאיחוד ישיר אינם קטנים, זה רק בא להחליף את הדוגמה הקודמת.

עופר

New member
אין קשר בין הגודל לטכניקה ...

אני מכיר המון סוכנים גדולים ולא מקצועיים ורק הקדוש ברוך הוא אישית יודע איך גדלו וקטנים וחכמים ויעילים ... והזהר מסוכן שהוא חברת הביטוח ...הוא לא ידע באיזה צד מרוחה החמאה - אבל אתה עלול לדעת באיזה צד מרוח החרא ( השתלתי להיות מאד עדין אבל אתם יודעים לא מצליח לי.

אמיר987

New member
תודה על האזהרה, ועתה אנא השב

לי על השאלה בנושא ביטוח לאומי - מה קורה בגיל 65 אם קיבלתי קיצבת נכות כל החיים מביטוח לאומי, היות וקרן הפנסיה מתקזזת איתו ?

עופר

New member
זכאות ביטוח לאומי בגיל 65 ...

בגיל 65 זכאי לקצבת נכות שנעשה זכאי לקצבת זיקנה יקבל את הגבוהה מבין שתיהן + הזכאות של הסיוע בנכות . עובדה מענינת היא שמי שנעשה נכה אחרי גיל 65 בגבר או 65 באשה אינו זכאי לקצבת ניידות (סיוע ברכישת רכב פטור ממיסים וכד´ ) שיקבר בבית ... תלוי ממי קיבלת או בגין איזו זכאות קמה קצבת הנכות : קצבת נפגעי עבודה או נכות כללית שמולה אין קיזוז מלא מול קרן הפנסיה . מאחר ובגיל 65 מופסקות קצבאות הנכות הכללית מתבטל הקיזוז של קרן הפנסיה בנכות עבודה / פעולת איבה אם אין זכאות לפנסיה כי לא נצברו זכויות יש בעיה , עוד "יתרון " של הקרנות הותיקות ושל החדשות .

jobs

New member
שמחתי על השיפור בסיגנון...

לא שיש לי בעיה עם בוטות, אך לפני מספר שבועות זכורני כי מנהל הפורום הנכבד נזף בי על הורדת רמת הדיון ("פוליסה מרגשת"). מתברר שהכל יחסי בחיים

עופר

New member
אני שמח שקשה לך כי (נא לקרוא )

1. אם קל לך סימן שאתה בירידה... 2. יש פחות קליינט לקליניקה און ... 3. אני מכיר הרבה שבוטחו או בישיר או בסוכנות גדולה ( קולקיטבים וכד´ ) ובתאונה כשצד ג´ לא מודה או נותן פרטים חסרים הם לא עושים כלום ... לתבוע את המקיף תמיד אפשרי ומאחר והם חיים על עמלת היקף וLoss-ratio גבולי (עמלת רווחים) הם מעונינים להוריד את שיעור התביעה הממוצעת ע"י כל אמצעי "כשר" ובקולקטיב התיק לא תמיד טוב אז ההתנהגות בהתאם : יש לי כזה גיס שהלך לביטוח של מקום העבודה ובנזק צד ג´ שהיה גבולי בין טוטל לוס לשיקום הוא קיבל שיקום אבל לא ירידת ערך מהמקיף , ובתביעה בבימ"ש לתביעות קטנות כנגד צד ג´ חברת הביטוח שלו סירבה לתת לו דו"ח שמאי עם התמונות לצורך ירידת ערך , אז אם זה לא יה שלי הייתי צוחק , אגב הנזק בירידת ערך היה 15,000 ש"ח על רכב טויטה קורולה בן שנה וחודש ...

למעלה