טווופיייקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif
אוקיי, עם התחרות של גנית בטח לא הרבה יגיבו, אבל כןכן- יש לי טופיק. לפורום החברתי
אוקיי, התמסרות שלי עם אור עוררה בי השראה וחשבתי לי: נניח שאיש זקן היה רואה כמה שאנחנו חמודים ומחליט לממן לנו בית ספר משלנו, עם מורים שיקבלו שכר מאוד גבוה (ולכן, כמובן, יעדיפו ללמד אותנו מאשר לעבוד עבור משרד החינוך
)... נניח שזה יקרה. איזה מגמות יהיו בבית הספר
לאיזו מגמה כל אחד מכם ילך
ואיזה מורים (אמיתיים או לא, שלכם או לא, וכו') תביאו
טוב, דבראשון תהיה מגמת תיאטרון ואחד השיעורים שלה, יהיה כמובן- "של מי הינשוף הזה בכלל, תעיפו אותו ממני, הוא הורס לי את התסרוקת
" או בקיצור: שיעור שמההבתאמההלאה
מגמה נוספת חייבת להיות, כמובן, מגמת טלויזיה. שבה אנשים מתמחים בטלויזיה ומכירים סדרות שלמות בע"פ (עוד לא הצלחתי לחשוב במה זה יעזור להם בחיים או איזו בגרות יש בזה
), ובה יהיה שיעור באפי, שיעור מכושפות, לבנות שיעור הכי גאים שיש, ולבנים שיעור פלייבוי
הוהו, נפלא
ארמ... *מאמצת את מוחה הקטנטן* כמובן שהמורה שלי למתמטיקה, שהיא התגלמות הרוע, תובא ללמד חמש יחידות מתמטיקה את האנשים המזוכיסטיים באמת
"סליחה שאיחרתי, שרה" "אלוהים סולח. אבל אני לא
"
אני אומרת לכם, היא שליחה של בני גורן, באמת
ארמ, טוב, אמשיך היום בערב ובינתיים: רעיונות, מחשבות, הרהורים, מגמות, מורים, וסתם דברים שבא לכם לכתוב (כי הרי זה פורום חברתי ואין מי שיעצור אתכם
), יש להגיב כאן
אוקיי, עם התחרות של גנית בטח לא הרבה יגיבו, אבל כןכן- יש לי טופיק. לפורום החברתי