טווופיייקקקק

Gizmo15

New member
טווופיייקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אוקיי, עם התחרות של גנית בטח לא הרבה יגיבו, אבל כןכן- יש לי טופיק. לפורום החברתי
אוקיי, התמסרות שלי עם אור עוררה בי השראה וחשבתי לי: נניח שאיש זקן היה רואה כמה שאנחנו חמודים ומחליט לממן לנו בית ספר משלנו, עם מורים שיקבלו שכר מאוד גבוה (ולכן, כמובן, יעדיפו ללמד אותנו מאשר לעבוד עבור משרד החינוך
)... נניח שזה יקרה. איזה מגמות יהיו בבית הספר
לאיזו מגמה כל אחד מכם ילך
ואיזה מורים (אמיתיים או לא, שלכם או לא, וכו') תביאו
טוב, דבראשון תהיה מגמת תיאטרון ואחד השיעורים שלה, יהיה כמובן- "של מי הינשוף הזה בכלל, תעיפו אותו ממני, הוא הורס לי את התסרוקת
" או בקיצור: שיעור שמההבתאמההלאה
מגמה נוספת חייבת להיות, כמובן, מגמת טלויזיה. שבה אנשים מתמחים בטלויזיה ומכירים סדרות שלמות בע"פ (עוד לא הצלחתי לחשוב במה זה יעזור להם בחיים או איזו בגרות יש בזה
), ובה יהיה שיעור באפי, שיעור מכושפות, לבנות שיעור הכי גאים שיש, ולבנים שיעור פלייבוי
הוהו, נפלא
ארמ... *מאמצת את מוחה הקטנטן* כמובן שהמורה שלי למתמטיקה, שהיא התגלמות הרוע, תובא ללמד חמש יחידות מתמטיקה את האנשים המזוכיסטיים באמת
"סליחה שאיחרתי, שרה" "אלוהים סולח. אבל אני לא
"
אני אומרת לכם, היא שליחה של בני גורן, באמת
ארמ, טוב, אמשיך היום בערב ובינתיים: רעיונות, מחשבות, הרהורים, מגמות, מורים, וסתם דברים שבא לכם לכתוב (כי הרי זה פורום חברתי ואין מי שיעצור אתכם
), יש להגיב כאן

angel of Death

New member
חזרתיייייייי ../images/Emo80.gif

קסם רעיון גדול!!! למה לא חשבו על זה קודם שמת לב אגב שחזרתי?! והכל בזכות חן! צריך להודות לו
טוב... אם יהיה לנו ביצפר סביר להניח שבטח נלמד את כל המקצועות הרגלים... (באסה) זה דיי לא נעים אבל בטח נלמד מקצועות כמו ההיסטוריה של הארי פוטר או ההיסטוריה של ג'י קיי רולינג ודמויות סביב חייה

וונקי

New member
אשתי

יקרה לי מכול דבר אחר ברוכה השבה לפורום מקווה מאוד שתשארי כאן איתנו ואיך שלא היה למה את לא עונה לי לאס"ק? אני חיבת לדבר איתך

angel of Death

New member
יו יו יו ../images/Emo66.gif../images/Emo25.gif../images/Emo80.gif

אנשים אתם לא יודעים כמה התגעגתי ורק בזכות חן (ארבל) אני שוה כאן
חן שוב תודה
יו איזה כיף אני מעצבת מחדש את החדר
ועוד משהו ששכחתי לספר לכולם יש לי שער אדום

את גורמת לי להסמיק ../images/Emo9.gif

או שלא
שמחתי לעזור, ובשם עצמי ובשם כולם...
ברוכה השווה~!

YaLdoNet 4 EveR

New member
(מתקאמבקת בשקט..) ../images/Emo79.gif

גמני נעלמתי מפה לאיזה יום יומיים
(יש לי חבר! ^_^)

Gizmo15

New member
מזל טוב, כפארה^^../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

את בטח תהיי תלמידה מצטיינת ב"להשיג חבר"

YaLdoNet 4 EveR

New member
נראה לך?! ../images/Emo79.gif

המורה מגישה אותי על 65! אני בת 15 וחצי והוא רק הראשון!
אני ממש גרועה ב"להשיג חבר".
תודה ^^

Gizmo15

New member
חאפיף, כולנו ככה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

גם לי בכיה י' רק היה חבר ראשון...
נקבל 90, שתינו

Gizmo15

New member
גם אותי היא הורגת../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

טיהי, אחותי, חן, שלחה לי מהצבא לפני כמה זמן בבוקר (בשיעור מחשבים
) "שיהיה לך יום קסום"^^ אז שלחתי לה "חן חן לך"

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחחחח אהבתי.. ../images/Emo79.gif

איך יכול להיות שלאחות אחת קוראים "קסם" ולשניה "חן"?
עולם והיפוכו

YaLdoNet 4 EveR

New member
כי כאילו דההה ../images/Emo68.gif../images/Emo79.gif

חן זהו שם נפוץ ודי יומיומי שכזה ואילו... קסם. שם מיוחד, מדהים, ושלא שומעים כל יום

Me 4eVer

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ועוד אייקונים המומים.. אוקי.. לפני יומיים(!!) הגעת איכשהו לחלום שלי.. לא חשבתי עליך באותו יום.. לא נזכרתי בך לפני השינה.. לא הייתי בפורום בכלל.. אבל היית בחלום שלי..! ולפני יומיים כתבת!** טלפתיההההההההההה!
טליהההההההההההההההההההה/שירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Jam89

New member
../images/Emo42.gif|שימשי|הממפ,

מגמת שינה- שמתקיית בחדר עם מיטות נעימות (לא, זו לא אורגיה
) שבה מלמדים אתכם שצריך לישון. השיעור שלה יכול להתקיים כליום בבוקר, ואפשר להמשיך אותו מהשינה שבחדר שלכם. שיעור חופשי- שיעור שבא לפני או אחרי או לפני ואחרי ההפסקה שבא להאריך אותה כי לא הספקנו לדבר מספיק. מגמת בעלי חיים- כלאחד מביא את החייה המועדפת עליו (סימבה!) ומלטף אותה במשך השיעורים. השיעורים מתקיימים בלא חדרים שונים כדי שלא יהיו ריבים. מגמת מחשב- יוןשבים כל היום מול המחשב ועושים כלום ^__^ הייתי מביאה את המורה של הבנים לסופרט (חן) כי הוא מורה שולט (שולת. ווטאבר. אני פשוט לא מסוגלת במילה הזאת!) ואת המורה שלי לתנ"ך (שירי) כי היא מורה (לא מנורה) בובע (יש כאלו). ימיט

angel of Death

New member
אהה../images/Emo70.gif רעידת אדמה ../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo80.gif

אני לא יודעת אם יצא לכם להרגיש. לי לא יצא בכל אופן... כנראה שלא מרגישים רעידת אדמה כשאתה נמצא בתוך מכונית (ואתה נוסע בא
) אבל הייתה היום רעידת אדמה ממש חזקה (לפחות בעפולה) וכולם יצאו מהביצפר והיינו איזה חצי שעה בחוץ
(כן כן נזכרתי להגיע לביצפר רק אחרי שפינו את כל המבנה מתלמידים) ועכשיו לנושא הטופיק שלנו
אפשר לעשות שיעור חקירת שיקויים וחומרים שנמצאים בספר בתקווה אולי להצליח ליצור חומרים כאלה באמת ולא
אני לא מדברת על פרוות של חד קרן
אבל היה נחמד לקצוץ עכבישים
בשיעור לא? חזרתי לפורום
איזה יופי
הפרה האהובה שלי

כולנו נמות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

האמת זאת דרך מגניבה למות, לא?

yo t a m

New member
חמודים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הממ... כן. מקצועות. שיעור ספורט- בו נתאמן בקליעה למטרה של ספרי לימוד לתוך מדורה ובעוד דברים נחמדים כאלה ^^ שיעור מתמטיקה- במהלכו נתאמן באמנות ההברזה ^^ שיעור חופשי- בו נציק למורה המחליף שיעור צ'צ'נית- אחד השיעורים אם לא היחידי שבו באמת נלמד ונתעמק בחומר. שיעור פיזיקה- בו נפוצץ דברים ^^ שיעור מחשבים- בו לא נעשה כלום ^^ כמו שאנחנו תמיד מתנהגים כשאנחנו ליד מחשב ^^ זה מספיק שיעורים, לא? ויהיו המוןןן הפסקות. ונביא מורים רבים להתעללות. הו. וצריך שטל מורתי היקרה לתנ"ך תלמד אותנו תנ"ך (אם נלמד. ונלמד במיוחד בשבילה). היא אחלה גבר ^^ הו! וצריך שיעור סוציולוגיה עם חלי יחימוביץ

למעלה