טוב שה- SMS בידיים של אגד

מצב
הנושא נעול.

Shark Alarm

New member
טוב שה- SMS בידיים של אגד../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

מתוך Ynet

איבגי1

New member
השירות על הפנים !!!

מתוך Ynet
השירות על הפנים !!!
אני השתמשתי בו כמה פעמים, השירות אינו מובן כלל ! אתה שולח הודעה ואז מקבל תשובה "ציין יעד, קו או שעה" אני רושם שולח ואז מקבל הודעה 461<>$ עם כל מני סימנים או שרשום בקשתך אינה מובנת או לא נקלטה במערכת, שיעשהו כבר אתר wap בפורטל הסלולארי כמו רכבת ישראל, זה הכי טוב !

idos2

New member
בפעמים הבודדות שהשתמשתי

השירות על הפנים !!!
אני השתמשתי בו כמה פעמים, השירות אינו מובן כלל ! אתה שולח הודעה ואז מקבל תשובה "ציין יעד, קו או שעה" אני רושם שולח ואז מקבל הודעה 461<>$ עם כל מני סימנים או שרשום בקשתך אינה מובנת או לא נקלטה במערכת, שיעשהו כבר אתר wap בפורטל הסלולארי כמו רכבת ישראל, זה הכי טוב !
בפעמים הבודדות שהשתמשתי
זה עבד יופי.

איבגי1

New member
אוקי...

השירות פועל מצוין.
בשעות כמו 11 בלילה זה מאוד שימושי, ואיבגי, אני לא מבין על מה אתה מדבר - אצלי זה עובד חלק, ואני משתמש בזה הרבה.
אוקי...
לא תמיד הוא פועל לא טוב, אל יש מקרים רבים שזה קרה לי, או שהוא רושם לא נקלט במערכת או משהו כזה, או ששולח לי את מספר הקו את השעה וכו' והכל מבולבל.

urilei

New member
אולי תכתוב לנו

אוקי...
לא תמיד הוא פועל לא טוב, אל יש מקרים רבים שזה קרה לי, או שהוא רושם לא נקלט במערכת או משהו כזה, או ששולח לי את מספר הקו את השעה וכו' והכל מבולבל.
אולי תכתוב לנו
מה בדיוק הייתה הפנייה שלך וננסה להמר למה זה לא עבד. גם אצלי הכל עבד יופי פלוס מינוס. אבל בטח לא קיבלתי הודעות כאלה

השרות מעולה ומצויין ! הכל ברור ומהי

השירות על הפנים !!!
השרות מעולה ומצויין ! הכל ברור ומהי
ומהיר. נראה לי שהבעיה במכשיר שלך. ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה