טוב רק פה יוכלו לעזור לי כבר

טוב רק פה יוכלו לעזור לי כבר

שאלתי כמה חברים וכולם לא ידעו מה להגיד לי אז ככה השימוש שלי באינטרנט הוא רגיל יענו לא משהו מיוחד...גולש ביו טיוב מחפש רכב אייסיקיו וכל זה חח כשאני פותח את האקספללורר האינטרנט נתקע שאני כותב בגוגל אתר הוא נתקע לאיזה 20 שניות אז משתחרר אני נכנס ואז שוב זה נתקע הגגלישה בלתי נסבלת הציעו לי להוריד מוזילה או דפדפף אחר אני לא רוצה כי אני מת על אקספלורר ורגיל אליו מישהו יכול להציע לי?? מה הפתרון להוריד אחר אם כן מאיפה כי לא ממש מצאתי .... טוב תודה לכל מי שיעזור לי..
 

bug a boo

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

נסה לנקות קבצי אינטרנט זמניים עם CCLEANER.ודא שלאחר הורדת התוכנה מסומן אצלך כפי שמסומן בתמונה שצרפתי. (אם תתבקש להתקין סרגל כלים בהתקנה,אל תתקין).
סרוק את המחשב עם תוכנות הגנה שיש לך.סריקת וירוסים+ספאם. אם אין-תוכל לסרוק עם האתר הזה תמיד,ולהסיר ממצאים. *רצוי שתתקין תוכנות הגנה. ADAWARE,למשל.ותוכנת אנטי וירוס.AVG היא חינמית.
הבעיות נמשכות-למה לא להוריד FIREFOX כפי שהציעו לך?הוא לא ידרוס את אקספלורר.תוכל להשתמש בשניהם.התקנת ה-FOX היא רק לצורך איתור הבעיה.אם שם הכל הולך כשורה ,הבעיה ככל הנראה היא באקספלורר שלך. וזו כבר אופרה אחרת.אולי תצטרך להתקין כלי תיקון בשם IEFIX.דווח איך הולך.
 
הייי תודה רבה קודם כל

הורדתי תתוכנה עשיתי את זה האקספלורר עדיין תקוע לייייי.... יש מצב למחוק תאקספלורר ולהוריד אחר? פשוט לא בא לי על הפיירפוקס אני מת על אספלורר..רגיל
 

quiet251

New member
"עשיתי את זה"

הם כולל ניקוי קבצים וקבצי אינטרנט זמניים? סריקה למזיקים בעזרת ewido? שמוש ב iefix? ואולי גם קיימים אצלך תוספים/סרגלי כלים נוספים? (אלה גם יכולים לגרום לבעיות).
 

bug a boo

New member
../images/Emo46.gifסלח לי,אבל אתה מעלה לי ת'סעיף.

למה נוצר אצלי הרושם שחוץ מלהתקין ב"אטרף" את IEFIX,לא טרחת ליישם את יתר הסעיפים...? אתה חושב שסתם,מתוך הנאה חיפשתי לך תוכנות ושיגרתי לך קישורים להורדה+הסברים? ואם היית קורא כמו שצריך,היית מבין שהפיירפוקס לא בא במקום אקספלורר,ולאאאאא,אתה לא צריך להיתקע איתו,זה רק לצורך השוואה,כדי לראות אם הבעיה היא בדפדפן הזה או הזה.
 
למעלה