טוב, מתחילים

חיים 1990

New member
כמובן שאם יש טרמפ

אני אשמח להיצטרף. אני צריך מבני ברק, ולבני ברק.

freewoman

New member
דרוש טרמפ חזור לאיזור בני ברק - רמת גן.

לשתיים (אנוכי וחברתי). על המתנדב\ת תבוא הברכה.

hemi32

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif + ארגז רדבול לכנפיים (הקרח עליכם)

באיזור 23.30 (לא לפני) לייתר ביטחון אשמח להעביר את הרדבול בטיש או במיקום אחר , מסררו .

ShakeSpearE

New member
|שמאל../images/Emo18.gifימין|

כדי שלא יישנו מקרים (מקרה) לא נעימים, חוזרת על הכלל הידוע - לא למסור *לאפחד* את מקום המפגש. שימו לב - אם מישהו אמר לכם דרך הפורום\מסרים "אני בא עם רכב רוצה טרמפ\ אפשר להצטרף לטרמפ\ בוא נלך ביחד למפגש יען כי גרים קרוב אנו". פשוט תוודאו עם המנהלים כי זהו מישהו בסדר (גם אם ראיתם אותו אינספור פעמים בפורום ואתם מרגישים שזה מצחיק לשאול. זה לא. זיכרו כי יש אנשים שהיו כבר שאיננו רוצים שישובו - כמו אלו מפעם שעברה לדוגמא). לא יזיק. כלומר לכם זה לא יזיק. לבררר זה כן יזיק כי היא תקבל עוד ערימת מסרים - אבל זה שווה את זה. תודה ילדים. זהו להפעם.

ShakeSpearE

New member
../images/Emo26.gif זהירות ../images/Emo36.gif

ככה היה זה אמור להיראות . אנא מכם . סילחו לי .

barr1969

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo18.gif../images/Emo36.gif

מה רע בככה? רק רציתי להגיד
על כל מה שאמרת

אבזץ

New member
אני נגד.

אין סודות (בוודאי ברשת - הדגה לא ממלאת פיה מים) תמיד יהיו טמבלים שיפלטו (אגב פליטות מיצים אחרים...) אני מתחנן אל המארגנים, אני פונה אל הלב שלכם... העבירו את המפגש למקום סגור ומאובטח. התכנסות אחרת מזמינה אורחים בלתי קרואים ואתם צרות צרורות, אחריתן מי ישורנה... המפגש הקודם על החוף בלווית הדוסים הארורים לקח ממני אחוזי בריאות ניכרים. אנא חפשו מקום נטול דוסים. זה עניין של פיקוח נפש.

../images/Emo45.gifאני ....

לא אין לי רכב .. אבל אני אשמח לטרמפ חזרה לגדות נהר הירקון.. אני אביא בירה..

למעלה