טוב מסקנות מהדייט

avshalomat

New member
טוב מסקנות מהדייט

שעל חששותי ממנו דיברתי לפני שבוע וחצי בערך פה. אני חשוב שהבעיה בבלינדייטים, הוא חוסר היכולת להיפתח לתקשר בגלל שלא מתקשרים, בגלל הקשה להביע חולשה אינטימיות ואנושיות, יש צורך למלא את החסר הזה ואני מרגיש שאז אני וגם אחרים הולכים לחיצוניות, כלומר עד כמה הבחורה יפה או לא. מה הפיתרון? אולי להעז ולהיפתח, כי זו הדרך....

avshalomat

New member
ומסקנות לאחר הזריקה שאחרי

הדייט "בחורים טובים וגו" נראה לי שלמיתוס הבחור הטוב ולכן זורקים אותו אין ביסוס, אז מה כן? כנראה שבפגישה ראשונה צריך להביע תשוקה מכוונת לחשוק אפילו מתוך כוונה ראשונית מלאכותית, כך השיחה היא לא שיחת חולין ויש תחושה שאפשר להתחבר, לכן להתנהג בצורה מזוייםת ולא לחשוק לא מובילה לשום מקום , אבל היא גם מסבירה את תופעת "הייתי נחמד אז זרקו אותי" כי אולי המחשבה היא שלרצות להתשוקק להביע את הפראות שבתשוקה היא חוסר נחמדות, ואז מתלוננים למה נזרקים. לא נזרקים בגלל חוסר הנחמדות, נזרקים בגלל חוסר התשוקה חוסר הלהט או לפחות ההצגה שכאילו אין תשוקה ואין להט. וזה חבל.. כי בדיוק הנחישות הזאת לקשר, לחיים היא, זאת שמאפשרת את הכימיה הראשונית הנ"ל. אז זרקו אותי אותי לא כי הייתי נחמד אלא כי לא הפגנתי את היצר והיצירה.

avshalomat

New member
וזה קצת אירוני

כי חונכתי לכך שזזה לא מנומס להביע את התשוקה. זה יוצר אבסורדי זאני חשוב שמסביר את הזעם של הרבה מהבחורים ה"טובים". שכביכול מקריבים את יצרם משקיטים אותו על מנת להיות נחמדים, ובסוף מרגישים שאיכשהו העינינים התפוצצו בגלל אותו איפוק , ומתוסכלים רצח הרי אמרו להם שאותו איפוק אותו חוסר הבעה של היצר זה טוב, כל כך ברור הזעם כל כך ברור התיסכול.

smartblonda

New member
../images/Emo127.gifחיכיתי וחיכיתי וזה פשוט לא הגיע

ובעניין כל "ההשתפכות",רגש לא רגש,כימייה וכדומה,ניבנת ,אתה יודע ,ע"י שיחה בין הצדדים,לאו דווקא מעשים.

עזוב... בלינד דייט מצליח

כשגם הבחור וגם הבחורה בשלים לקשר ולא בשלב של דייטים מסרק + גם הוא חושב שבנתונים הבסיסיים ( גיל וכד') היא מתאימה לו והיא חושבת כנ"ל עליו + שניהם מסוגלים לנהל שיחה נורמלית. כל מה שאתה שומע ,לא התלהבתי מספיק למרות שהוא בחור נחמד ,חסר כימיה וכד' זה תירוצים כשאחד האלמנטים שציינתי חסר...

magenta73

New member
מותק...

לפעמים זה פשוט לא זה. וזהו. כי לא נראת לה, כי היא לא נראתה לך, כי אין בניכם כימיה, כי עשרים ואחד אלף דברים. עזוב אותך. כולה דייט אחד.

avshalomat

New member
אז זהו שיש את התנאים הראשוניים

ויש את המעבר, אני באמת חושב שדייט כמו הרבה פגישות ראשוניות תלוי במה שהצדדים מכוונים אליו. הכימיה ה"מצב הטיבעי" פשוט דורש מאמץ מסויים. אני לא חושב שיש דבר כזה קשר שפשוט נופל עלייך ופשוט יש כימיה טיבעית.

avshalomat

New member
ובעצם לא מדובר בדבר קצת

שונה אתן תשובה נורמאלית יותר מאוחר, אני מקווה.

magenta73

New member
השאלה למי אתה רוצה להתחבר

למה אתה רוצה להתחבר... שוב - לפעמים זה פשוט לא זה... אז יכול להיות שהיא מצאה חן בעינך ואתה לא מצאת חן בעיניה... יכול להיות שלה יש קריטריונים אחרים בכל הקשור לבן זוג, ועשרים אלף דברים אחרים... אל תקח את זה כ"כ רחוק ואל תקח את זה כ"כ ללב...

למעלה