טוב מכיוון שקצת אבל ממש קצת...

Vilia©

New member
טוב מכיוון שקצת אבל ממש קצת...

משעמם לי החלטתי לכתוב לכם ש...ציירתי ציור של דראקו והוא יצא ממש מהמם! (בסגנון אנימה כזה) אם יצא לי לסרוק אותו אני יסים אותו פה... ויש לי שאלה בשבילכם: מה הייתם מעדיפים להיות: 1. קוסם\מכשפה? 2. גרקון\ חד קרן \פיניקס (הכוונה היא אחת מהחיות הקסומות האלה)? 3. שד או יצור אופל קסום אחר? טלי -מגית שחורת גלימה-

P. Patil

New member
טוב, אני הייתי מעדיפה להיות מכשפה

אבל לא סתם מכשפה, אלא מכשפה רעה! סתם, סתם, מכשפה טובה- כזאת שעושה כשפים ולחשים עם שרביט מגניב, עוזרת לאחרים, עושה כל מיני עבודות בלי להתאמץ, שגם יש לה יותר כוחות מל"מכושפות" שיכולות לעשות רק כמה דברים וכד´. זה מה שנראה לי הכי שווה מבין כל האחרים. תפרסמי את הציור!!

Vilia©

New member
הייתי מפרסמת אותו...

אם הוא היה סרוק כמובן.. אני אסרוק ואשים אותו כאן... טלי -מגית שחורת גלימה-

Hermione HP

New member
תשובות

1. מכשפה... ככה יש לך יותר סיכוי להתחבר עם הארי.. (למרות שאנחנו כבר נשואים) 2. לא יודעת... חד קרן או פיניקס... פיניקס. כי חד קרן הוא חסר הגנה... 3. אף לא אחד.... =)

*הבחירות שלי*

1. מכשפה טובה.. 2. חד קרן 3. גרינדילו.. זה כל כך כייף להטעות אנשים! את השד לקחת ממכושפות? שם בדרך כלל יש את כל השדים.. ואם כבר מכושפות- המורה שלי לתקשורת רואה מכושפות!!! והיא אמרה שזה ממש יפה..

bAlBuLa

New member
אני הייתי רוצה................:)

1. מכפשהה...לייק דהה... 2. חד קרן!!! הם כל כך שולתיםםםם!!! 3. שד!! הם חמודים...!!! ואלה הם בחירותיי להיום~! ShAnY

™TaL™

New member
אני הייתי רוצה להיות

1. מכשפה טובה וחזקה אבל לא כמו שיש בהארי פוטר אלא כמו שיש ב"מכושפות" *לא לסקול* 2. חד - קרן! הם כאלו חמווווודים... 3. כלום...
טולה חתולה

Meijen Shaggy

New member
לא נראה לי שהבנתם את השאלה ../images/Emo15.gif

או שאני הבנתי אותה לא נכון.. לפי מה שאני הבנתי, היא שאלה שאלה אחת, והיא: אילו הייתם חיים בעולמו של הארי פוטר, מה הייתם מעדיפים להיות? קוסם/מכשפה (בהתאם למינכם) או חיית פלא כמו דרקון, חד קרן ועוף חול או יצור מכוחות האופל.. לפי איך שאני הבנתי, התשובה לא אמורה להיות בנויה משלושה סעיפים..

mishmesh

New member
המממ, נראה לי שאתה צודק...

כי היא כתבה "יש לי שאלה", שאלה אחת... או שהיא התכוונה לשאלה אחת עם כמה סעיפים...

P. Patil

New member
כן, גם אני חשבתי ככה

בגלל זה עניתי רק דבר אחד... אני לא רוצה להיות דרקון! *בקול של ילדה קטנה*

bell weasly

New member
האמת, אני כבר חצי משני דברים...

אני ויליה שחורה, שזה סוג של ויליות, כלומר אני בערך אותו דבר רק עם נמשים ושיער שחור-שחור-שחור, אבל אני גם חצי מכשפה, כך שאני די באמצע...

bell weasly

New member
האמת, אני כבר חצי משני דברים...

אני ויליה שחורה, שזה סוג של ויליות, כלומר אני בערך אותו דבר רק עם נמשים ושיער שחור-שחור-שחור, אבל אני גם חצי מכשפה, כך שאני די באמצע...

Vilia©

New member
מייג´ן צודק...

התכוונתי לאחד מהם לא לשולשה דברים! אני הייתי רוצה להיות...דרקון או פיניקס זה הכי כיף (אבל דרקון כמו ברומח הדרקון כי שם הם צורים ממש חכמים בעלי כוחות קסם חזקים והם חיים המון המון זמן! והכי הייתי רוצה זה להיות דרקון כחול...הכי נבונים שיש!) טלי -מגית שחורת גלימה-

Piglett

New member
טוב, יש לי תשובה ברורה ../images/Emo97.gif

הייתי רוצה להיות דבר קסום (כמה צפוי) כלשהו, שהוא לא חיה. בגלל זה הייתי בוחר מכשף. אבל שד זה יותר מגניב, אבל שדים הם אפלים (מיצי השד החברותי, נשמע לא רע
). אבל דבר שברור לי שאני לא רוצה להיות - זו חיה כלשהי, אולי אנימאג כן. וזה יכול להיות נחמד חיה, שהיא יכולה להפוך לאדם.

למעלה