טוב, כנראה שהפושע הגדול בעצם קטן

טוב, כנראה שהפושע הגדול בעצם קטן

אפילו קטן מאוד. לאנס שוב לא מרגיש טוב. לא יודעת למה, אבל הוא שוב אוכל דשא בכמויות, הצואה שלו היתה אפעס לא משהו ועכשיו הוא לא נוגע באוכל ויש לו המון גזים. את הכדור שעוד יש לו לקבל, דחפתי לו בכוח. בלילה הוא גם הקיא פעם אחת. אולי בגלל כל זה הוא היה צריך את המיטה? דיברו כאן לא פעם אחת שזה מקום בטוח בשבילם, לא? אני אמתין כמה שעות ואראה מה המצב. אם לא ישתפר (הפעם אני לא מחכה להחמרה) אצור קשר עם הוטרינר שלנו. רק שזו לא תחילת ההשפעה של אחד הטפילים שהוא סוחב. אחד מהם (עם השם הגרמני המסובך כמו שגוןגון אומרת) נחשב קטלני במיוחד.

../images/Emo42.gif טוב. כולי תקווה שירגיש טוב

איך לאנס מרגיש עכשיו? סקרנית לא הבנתי בקשר לקפיצות והדילוגים מעל ניר האלומיניום. את יכולה לתאר איך הנחת את הניר למניעת עליה על הספה.? יש לי הרגשה שהוא לא מונח נכון על הספה, אולי אני טועה אך מוזר לי שהוא מדלג מעליו. החלמה מהירה .... אשמח לענות לכל שאלה.

עכשיו הוא מתנהג קצת יותר נורמלי ../images/Emo13.gif

הוא כן סיים את האוכל שלו, אבל רק חצי שעה אחרי שקיבל את כדור הסטרואידים. זה בטח עשה את העבודה. בצואה יש רק דשא, הוא לא מפסיק להפליץ ואת הגזים שלו שומעים בכל רחבי הבית
אבל הוא עשה עכשיו טיול והוא נראה מאושש יותר. אולי סתם כאבה לו הבטן. לכלבים סתם כואבת הבטן? לגבי נייר האלומיניום, פרסתי יריעות רחבות וקיפלתי אותן בצורת ר' על מזרן הספה. על החלק הרחב (עובי המזרן) ועל החלק שעליו יושבים. אין לי מושג אם זה נכון, אבל כמו עם פחית ההרעשה, אני מקווה שאני עושה את זה בסדר. תשמע, אני לא תפלא אם זה לא עושה עליו רושם, ממש כמו שבטיולים הוא רץ וקופץ ללא התראה מוקדמת על כלבים שגדולים ממנו פי 2 או אפילו 3.

הפריסה של הניר

על הספה אמורה למנוע ממנו את העליה . אם פרסת את הניר על כל המזרן והמסעדים (משענות הידיים).אין סיבה שהוא ידלג מעל המזרו חייב להיות מצופה כולו וגם המשענת גב .לא החלק שנישענים בו אלה בחלק העליון של הגב, כך שהוא לא יעלה על משענת הגב. מקווה שהבנת אם לא אנחנואמורים להיפגש השבוע. אשמח לענות לכל שאלה.

shima

New member
אבנר,

סליחה שאני נדחפת לשרשור, מקווה שלאנס לא נעלב. רציתי לעדכן שדייגו ביקר השבוע בפארק הירקון יעכשיו חזרתי איתו מריצה בפארק הלאומי ברמת גן והוא מתנהג למופת! החלפת לי הכלב? איפה החבאת לי אותו בכפר רות? ידעתי שאתה גל ואביבה רוצים אותו לעצמכם!

יווו למה את מגלה סודות איך ידעת?

באמת איך ידעת שהחלפנו לך כלב ?
אל תגידי שהכלב החדש לא מושלם כמעט. באמת יש לך כלב מדהים וטוב שהשתכנעת לבסוף. אך את עושה איתו עבודה מצויינת ורק אמון בכלב עושה נפלאות נכון? אני תמיד נמצא לעזור ולהמשיך ולהיות איתכם. מה אבא אומר על דייגו?

הבנתי, ותאמת הוא מבין מהר מאוד

הוא כבר לא עולה על הספה ואם קורה ו... מייד כשאני אומרת "רד" הוא יורד. כלב מחונן יש לי.

למעלה