את כאילו מאיימת? הא..?שיפוד פרגית שכמוך... זה מה שאני צריכה לראות איך שאני באה? הודעות נאצה? מה יהיה הלאה-תשלחי באי-מייל איזה חתיכת פרווה טבולה בקטשופ?
מווווווווון ינעל ..!! את פה ואת לא בצ`אט...?? סבבה ..!!! ראית..? רק עכשיו ראיתי את הודעה ונעלמת בטח.! יופי יופי )-: לכי לעזאזאל (שמעתי נחמד שם) טוב נדבר בערב אוהבת המון ינעל טיי
יא`נמרת ביצות שלי חיחיחי תראי אפשר להבין שני דברים ממה שאמרת ... 1.מי שלא יענה לך יחטוף מכות ( אני לא מבין איך ?!?! חיחיחי אופסי ) 2.מי שכן יענה לך יחטוף מכות עכשיו מכיוון שאני לא עשיתי את שני הפעולות האלו כי אני רק מסביר לך וזה אחרי שנסעתי קדימה בזמן כדי לאמר לך את זה אחרי שכבר התעצבנת מספיק ואין לך כוח בשבילי....וזה אחרי שחזרתי אחורה כדי לראות את התגובה שלך להודעה הזו אחרי שרשמתי לך שהיא רק כדי להסביר לך מה שרשמתי אחרי שנסעתי בזמן חיחיחיחיחי עכשיו תגידי לי מה יותר מעצבן ? חיחי זה שעניתי לך? זה שלא עניתי לך ? אבל זה לא הגיוני או זה שהסברתי לך ? או זה שההסבר שלי היה קצת ארוך ? חחחחחחחחח בכל מקרה אני רוצה להגיד לך שאני מרגיש מאחרי המסך בטוח לכן אני רושם את הדברים הללו יחיחיחיחיחיחי 8-p
את חושבת שאת מפחידה אותי ? שכחת שאני אפון ? אני קטן קטן...ובכל זאת חי בעולם הזה ללא פחד (ויש בעולם הזה טיפוסים יותר מפחידים ממך...) מה שלומך ממי ? מרגישה טוב נשמתי ?