טוב. ידעתי.

newKiticat

New member
טוב. ידעתי.

פשוט ידעתי. יש לו חברה.
(לא שבאמת ציפתי שיצא לי מזה משהו. הרי לעולם לא יוצא לי מהדברים האלה משהו. אני סתם חצי מתאהבת-חצי ננעלת על בנ'דם ויוצאת עם עוד כוויה....)

lital172

New member
../images/Emo201.gif

עוד יבוא הבחור בשבילך.. אני מאמינה שכל אחד יש את הנשמה התאומה שלו. ולך יש גם. וברגע הכי לא צפוי הוא יגיע..ותתמלאי באושר כזה ששווה הכל. רק להגיד שאיתך..גם אם בלי מילים.

newKiticat

New member
זה הכל אשליה

להשלות את עצמי. וזה היה קל. כי לא רציתי - ואפילו לא רציתי לרצות עד עכשיו. זה בכל זאת מתסכל. אפילו שאני יודעת שזה היה קורה ככה בסוף. ופשוט עצוב לי. עצוב לי. לא בצורה דיכאונית ואני לא אחתוך ורידים. ואני בטח לא מרגישה כאילו בא לי לאכול (אולי רק את הלב). פשוט עצוב לי.

newKiticat

New member
וזה פשוט....

פשוט...
וכל כך רציתי. והרבה זמן פשוט - לא "רציתי". אוף. ואל תגידו לי קלישאות. אנא ממכם. אני מעדיפה חוסר תגובות מאשר אותן אמירות נדושות במצבים כאלה.

lital172

New member
רק איתך

אני באמת מאמינה שהוא יגיע רק תאמיני.. סליחה אם אמרתי משהו מכאיב.

נשמת

New member
יש משהו

בכנות שלך, בבקשה שלך לא לקבל קלישאות וזה נגע לי. אני מכבדת את זה. ורוצה להגיד שעדיין מחכה נפש אי שם לחבק אותך להתחבק בך. כשזה לא יוצא, זה כנראה לא אמור לצאת. וזה בסדר, כי זו לא הנפש שאליה את מכוונת. לא הפסדת את הנפש שלך, את גם תלמדי לא להקשר כדי לא להכוות בטרם רקמת.
ות בובי. וסליחה אם יצאו לי ב"ז קלישאות. אלו דברים שנמצאים בי, לא קראתי באף ספר משפטים נחמד...

limf

New member
מירי,

גם בלי לבקש "בלי קלישאות" ידעתי שאין טעם לכתוב לך קלישאות כי את מעבר לזה, מעבר לקלישאות. רק להגיד שקראתי ושאני מבינה. באמת מבינה. ברמת ההזדהות. מכירה את המצב הזה שלחשוב שאת לא רוצה משהו וכשמגיע אותו משהו ואת לא יכולה לקבל אותו - את מבינה [אחרי האכזבה] שאת בעצם כן רצית, רוצה. מכירה את זה. זהו. רק רציתי להגיד שקראתי ופה. איתך.

../images/Emo201.gif

אני כל כך מבינה אותך.... אני יודעת שזה ישמע נוראי להגיד, אבל לפחות את יודעת.... לפעמים אני הורדת את זה בכוונה כדי לדעת כבר.... אני איתך

למעלה