טוב ידידיי היקרים..

adii1201

New member
טוב ידידיי היקרים..

בגלל שמשעמם לי (ומאוד) החלטתי להתחיל פה שרשור ואתם תמשיכו אותו.... מעניין מי יעשה את זה הכי מצחיק.. התפקיד שלכם הוא לבחור שיר של המלכונת שלנו, לא משנה איזה מה שבא לכם כמובן בתנאי שלא עשו את זה ולתרגם אותו לעברית. הקאצ' פה זה שאתם לא צריכים לתרגם את השיר כדי שהוא יישמע נורמלי כמו למשל בשקט שנשאר שתרגמו אותו ל"Say Goodbye" במקום לכתוב דה סיילנס דאט רימיין או משהו כזה.. בקיצור תרגמו את זה מילולי... עכשיו לא יודעת אם אתם יודעים אבל כשאני הייתי כאן איזה אחד מהפורום לקח את SAT ותירגם אותו בתרגום חופשי מה שנקרא ורשם "נמאס לי שכל הזמן נמאס לי" הרעיון פה זה לגרום לזה להישמע מצחיק
(אני משועממת אני יודעת) בכל מקרה נגיד ואני תירגמתי שיר אחד ונגיד ולליהי יש תירגום אחר טוב יותר ומצחיק יותר לפי דעתה לשורה אחת או יותר היא יכולה להגיד תיקון ולכתוב את השורה
סתם כי משעמם לי ואולי תתעוררו קצת!!!!
(אגב לכל ההודעות שעדיין לא הגבתי להן כשאני אסיים פה לתרגם אני מגיבה על הכל... מבטיחה
)

adii1201

New member
אז אני מתחילה...

ולהפתעתכם, אני לא בוחרת את YNBA
הבחירה שלי היא POAD אז קבלו גרסא באנגלית ואח"כ בעברית
I thought I saw you late last night But it was just a flash of light An angel passing But I remember yesterday Life before you went away And we were laughing We had hope and now it's broken And I could see it clearly once When you were here with me And now somehow all that's left are Pieces of a dream And now I'm lost in restless nights Just a whisper of the life That we created Shadows falling I am calling And I could see it clearly once When you were here with me And now somehow all that's left are Pieces of a ... The faded photographs The frames of broken glass The shattered memories Time will soon erase All these souvenirs Falls from a thousand tears But when I wake up you are never there We had hope and now it's broken And I could see it clearly once When you were here with me And now somehow all that's left are Pieces of a ... And I could see it clearly once When you were here with me And now somehow all that's left are Pieces of a dream Pieces of a dream... חשבתי שראיתי אותך מאוחר אתמול בלילה אבל זה היה רק הבזק של אור מלאך שעובר אבל אני זוכרת את אתמול חיים לפני שהלכת ואנחנו היינו צוחקים הייתה לנו תקווה ועכשיו היא שבורה ויכולתי לראות זאת ברור פעם כשהיית כאן איתי ועכשיו איכשהו כל מה שנשאר זה חתיכות של חלום ועכשיו אני אבודה בלילות ללא מנוחה רק לחישה של החיים שאנחנו יצרנו צל נופל אני קוראת ויכולתי לראות זאת ברור פעם כשהיית כאן איתי ועכשיו איכשהו כל מה שנשאר זה חתיכות של... התמונות המעומעמות המסגרות של כוסות נשברות הזיכרונות המוגנים זמן בקרוב יימחק כל המזכרות האלה נופלות מאלף דמעות אבל כשאני מתעוררת אתה אף פעם לא שם הייתה לנו תקווה ועכשיו היא שבורה ויכולתי לראות זאת ברור פעם כשהיית כאן איתי ועכשיו איכשהו כל מה שנשאר זה חתיכות של... ויכולתי לראות זאת ברור פעם כשהיית כאן איתי ועכשיו איכשהו כל מה שנשאר זה חתיכות של חלום חתיכות של חלום

מישהי 111

New member
מעניין מאיפה לקחת את הרעיון...

קראת לי במקרה את האוואי ביומיים האחרונים? כי תירגמתי חלק מהפזמון של REARVIEW. בכל מקרה..... איזה שיר אני כותבת? בעיה... גם אם יש שיר שאני מכירה את כל המילים שלו, תמיד יהיו 2 מילים לפחות שאני לא אכיר ולא אדע איך לתרגם. קצת בעיה... אם כי תירגמתי את SAT, אולי אפילו גם את LOA. אחלה תירגום אבל! קבלי ח"ח.

מישהי 111

New member
אה. ואפרופו תירגום שירים

אז מי החמוד שיתרגם לי את פריק אוף נייצ'ר? מתה לדעת מה זה פריקי דיקי... אני יודעת שזה סלנג הדיקי הזה ושכחתי מה זה אומר... יאללה, מי הולך על זה? משימה! הזוכה מקבל נשיקה מאיזה סמיילי פה. ייהי!

adii1201

New member
אמממ קראתי את האווי שלך היום

אבללללללל חשבתי על זה לפני כן פשוט היה לי שיעור מתמטיקה ועשיתי את זה רק אז

adii1201

New member
חע חע חע הייתי בפורום והלכתי

לדבר עם חברה שלי שחולה ועכשיו אני שוב פה אבל ממש לשנייה כי בא לי TV NIGHT שזה אומר להכין לי איזה אוכל טעים כזה וללכת לראות TV ולהתכרבל בשמיכה... זה מה שנקרא החיים הטובים במיוחד בלילה סגריר שכזה
אגב ירד מבול בירושלים... מה קורה אצלכם בערים הרחוקות?!
גם אצלכם היה גשם?! אחחח מתע על הריח של גשם

מישהי 111

New member
רק אצלינו לא ירד גשם?

או שסתם עוד לא יצאתי החוצה לבדוק? מה שאומר שאולי אני לא צריכה לצאת עם גופייה? פאק.. מה ללבוש?
נתקעתי... טוב, נראה מה יהיה איתי... קיצר, כייף לכם. מתה על הגשם! בעיקר על הגשם הראשון! הכי כייפי.. מרגישים חורפי... ניייינכןגנכרקכ סתם הייתי חייבת.

adii1201

New member
חע חע חע אולי גם אצלכם ירד

ולא שמת לב... אבל לא נראה לי מומלץ לצאת בגופיה.. לא יודעת מה קורה אצלכם אבל אצלנו אתמול בלילה היה קפואאאא בחוץ!!! וגם אני מתה על הגשם הראשון
ועל גשם בכלל.. כאילו אני לא כזהההה אוהבת אני רק אוהבת ללכת להתכרבל בשמיכת פוך שלי עם שוקו חם ביום קריר וסגריר

מישהי 111

New member
חרגנו מנושא המשחק!!!

יאללה!! עורו קומו!!! שופו!!!! מי ממשיך? ומי לוקח על עצמו לתרגם את פריק אוף נייצ'ר!

יש כ2ר יותר מדי משחקים ../images/Emo4.gif

פריק אוף נייצ'ר?! מי יצליח בכלל? אולי אמא שלי
..

מישהי 111

New member
אז מה? זה היופי...

נביא אותה בבום... יגאל, אתה מתכוון להמשיך להתעלם ממני??? צביקה, מה עם המשחק.. תנפה כבר את 16!

adii1201

New member
מוכנה לנסות...

פריק אוף נייטור אם אני אצליח
אני מפלצת סלח לי, מה אמרת לי? או לא אתה לא לא אני לא אני מצטערת, אבל אתה יודע אני לא בחורה מהסוג הזה תסתכל עליי תראה ילד קטנה בתוך העור שלי זה סופר טבעי אווו אז אל תנסה להידחף עליי מותק(WTF?!) אמא שלי לימדה אותי יותר טוב מזה ככל שאתה יותר גדול ככה יותר חזק תיפול אני בערך המקורית לא טיפוסית לא או לאלה מותק אתה יכול להחזיק אותי אשמה זה כימי אם אתה מביא את זה החוצה עליי אהההההההה אה אהההההההההההה אני מפלצת של הטבע כדאי שתיזהר, סכנה אהההההההה אה אהההההההההההה אני המלאך של אמצע הלילה שלך אני מפלצת קדימה כן אני מפלצת של הטבע אני קצת חומרית, יש לי מרשרשים למשקפיים שלי יש צל כן אבל יש בחורה כייפית בתוכי שהולכת יחפה בדשא רק בגלל שאני אוהבת ללגום שמפניה לא אומר שאני מפחדת מהגשם זה בערך מופשט לא מעשי לא מתוכנן מראש מותק אם אתה פותח תיבת פנדורה תכין את עצמך כי העולם יישתנה אהההההההה אה אהההההההההההה אני מפלצת של הטבע (כן) כדאי שתיזהר, סכנה אהההההההה אה אהההההההההההה אני המלאך של אמצע הלילה שלך אני מפלצת אני מפלצת של הטבע מוזרה, משוגעת (אין לי מושג למה
) אהבה בשלמות sasafras(משהו
) אז מותק תשתה אותי ליקוק אצבע אני חשבתי אני הפצצה השעון שלך מתקתק כן,כן,כן,כן כן,כן,כן,כן כן בן זו**... אני בערך המקורית לא טיפוסית לא או לאלה מותק אם אתה פותח תיבת פנדורה תכין את עצמך כי העולם ישתנה כןןןןןן כן מפלצת של הטבע כדאי שתיזהר סכנה יה קדימה בוא אני מלאך אמצע הלילה שלך אני מפלצת אני מפלצת של הטבע אוקיי זה מספיק מוזר בשבילי מקווה שזה יצא נורמלי
תהני עדי

מישהי 111

New member
שיואו!! ליגה!!! יותר מגאה בך, אחות

שלי! אני גם ככה מאושרת, אז הפכת אותי לאמא של המאושרת.. המלכה קיללה? אמרה בן זונה? תמיד תהיתי מה היא אומרת.. שמעתי את המילה פאק... אבל היא אמרה "יא מאטר פאק?" סבבה... מדליק יותר! וזה לא מפלצת זה מוזרה... אבל צודקת.. יותר מתאים מפלצת... כפרה עליה.. וזה לא מרשרשים.. זה תכשיטים.. טוב, אני בטוחה שעשית חיופש מספיק מעמיק בכדי שזה יהיה מרשרשים. וואי! תודה! אהבתי! אחלה שיר שממצא את המלכה שלנו. וייאי!!! ליהי שאלה אותי פעם משהו בנוגע לשיר.. וצדקתי! תודה, מתוקונת! אהבתי בהחלט!

adii1201

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שמחה ששימחתי אותך
אממממ כן היא אומרת יה מאדרפאקר זה פשוט מצונזר
וכן היה במילונית מלא פירושים לפריק אבל בחרתי בכוונה במפלצת זה מתאים לה ונשמע מצחיק יותר
והבלינג בלינג אז נו מרשרשים הבנת

למעלה