טוב, זאת בטח ההודעה הכי מפגרת...

G e o r g i a

New member
טוב, זאת בטח ההודעה הכי מפגרת...

...שהייתה פה, אבל אני פשוט חייבת לשאול.
תראו, אני לא מצליחה להחדיר לעצמי אצבע. אולי אני אפילו לא יודעת איפה החור. אין לי מושג. אבל אני לא מצליחה, ואני ממש רוצה. איפה הוא [החור]? ממש למטה? באמצע? ראיתי חור מסויים אבל אני לא מצליחה להכניס לשם אצבע (אולי זה החור של השתן? לא יודעת....) רואים בכלל את החור של השתן? יכול להיות שהחור שלי קטן מדי? אני פשוט לא יודעת.. בבקשה אל תצחקו ותעזרו לי. מצדי שימו תמונה אפילו. תודה רבה מראש!

שלוקמן

New member
לאט לאט

הסוד זה לא למהר לאט לאט לדחוף עצבאות, תוך כמה זמן החור היה יותר גדול חור ענקי שאפילו זין מגומי יכנס

EVE Lights

New member
חחח

קחי כיסא, שבי עליו מול מראה, פתחי את השפתיים של הכוס, את תראי שם חור. יופי!! לשם את אמורה לדחוף אצבע. בהצלחה

PaperCuts

New member
למה כולם תוקפים אותו/אותה

הרי אם היא הייתה משתמשת בטמפון, היא הייתה יודעת איפה החור שלה נמצא לא? o_O

נממ

זה נראה יל די טבעי לדעת איפה החור שלך נמצא.. לא? ואם היא לא משתמשת בטמפונים-אז תעלומת החור המסתורי תשאר לנצח? =]

PaperCuts

New member
טבעי טבעי...

עובדה שהיא לא יודעת... וכמובן שהיא יכולה למצוא את החור בלי קשר לטמפונים, אבל זה לא מה שהוא אמר.... סתם קפצתם.

Guy Z

New member
חבר'ה אני פשוט לא מאמין!

בחורה רצונית שואלת שאלה שלא קל לשאול אותה ואתם סלחו לי על הביטוי "זורקים זיין" מה יהיה??? אם אתם לא חושבים שהתשובה שלכם מספיק עיניינית (אם עניינית בכלל) שתקו! ובנוגע לשאלה: אני מקווה שהתמונה בקישור תמצא את התשובה

מותק סחטן על התשובה הרצינית אבל

אאאאאא איזה תמונהה בובת גומי עם פגם תעשייתי
ולפותחת השירשור: מתוקה בהצלחה..ואל תמהרי לכל הדבר הזמן שלו...תהני :)

למעלה