טוב הנה התאריכים שיש לנו בינתיים

lightofgod

New member
טוב הנה התאריכים שיש לנו בינתיים

24-28 חי"ר קרבי 3.12 מודיעין קרבי 8.12 תותחנים/שיריון - לא בטוח

אנחליטו

New member
אחי אתה מה זה טועה

דבר ראשון הדבר היחיד שבטוח זה המוות דבר שני אם כבר 3.12 זה הנדסה ולא מודעין שדה כי בדקתי טוב טוב והשוותי אם התאריכים של מחזור אוגוסט ויוצא שזה הנדסה כי מודעין שדה מתגייסים איזה שבועיים וחצי אחרי התחלת המחזור כי מגייסים אותם ממש בסוף. וחוץ מזה אני ב3.12 ולא קיבלתי שום שאלון סיווג ביטחוני ועוד אחד אם התאריך הזה גם בחר הנדסה.

אנחליטו

New member
אחי אתה מה זה טועה

דבר ראשון הדבר היחיד שבטוח זה המוות דבר שני אם כבר 3.12 זה הנדסה ולא מודעין שדה כי בדקתי טוב טוב והשוותי אם התאריכים של מחזור אוגוסט ויוצא שזה הנדסה כי מודעין שדה מתגייסים איזה שבועיים וחצי אחרי התחלת המחזור כי מגייסים אותם ממש בסוף. וחוץ מזה אני ב3.12 ולא קיבלתי שום שאלון סיווג ביטחוני ועוד אחד אם התאריך הזה גם בחר הנדסה.

lightofgod

New member
או קיי אז 3.12 זה הנדסה הגיוני ביות

מממ על 24-28 קרבי אני כמעט בטוח

lightofgod

New member
עדכון תאריכים מidf2000

24 - 30 חי"ר, 8/12 מודיעין קרבי, 1/12 הנדסה , 3/12 תותחנים, 5/12 שיריון

lightofgod

New member
תיקונים

אפשר להוסיף את 4.12 - עוקץ וכנראה עוד יחידות מטכ"ליות.... וכמובן 29-30 זה שישבת אז אין גיוסים

UVP

New member
איזה בדיוק יחידיות מטכליות?

סיירת מטכ"ל מתגייסים ב28

yoyoman

New member
יכול להיות דבר כזה:

24-גולני 25-גבעתי 26-חירמ"כ 27-נחל 28-צנחנים נראה לי די הגיוני. הערות\הארות\השערות יתקבלו בברכה

lightofgod

New member
הגיוני מאד מאד!

אלא אם כן מצרפים את גיוס חירמ"כ לאחת מהחטיבות... אז יש לנו כבר תאריכים בטוחים לקרבי?

yoyoman

New member
שום דבר לא בטוח

אבל לא נראה לי שיצרפו את חירמ"כ לאחת החטיבות כי חירמ"כ זה גיוס גדול עם המון אנשים. הם בסדר גודל של חטיבה אם לא יותר. באוגוסט היה להם יום גיוס משלהם + השלמות ביום אחר

למעלה