טוב, הינה עברה לה שנה וחולף לו אוטוטו הסמסטר

shayke 0 0 7

New member
טוב, הינה עברה לה שנה וחולף לו אוטוטו הסמסטר

ואני(קצת בהנג מאתמול- האפטרשוק באמת הביא לנו בראש..
)מתלבט: מה דעתכם על הצירוף הבא: ביולוגיה כללית א חדוא ב'(במידה ויש הסמסטר) אלגברה לינארית("") מבני נתונים ומבוא לאלגורתמים("") האם בכלל יאפשרו לי ללמוד 4 קורסים במקביל באו"פ? יש הצעות?

vicz

New member
../images/Emo122.gif

4 קורסים אם אתה לא עובד זה בהחלט אפשרי אבל צריך למצוא שילוב טוב האם עשית אינפי או חדו"א אי? (אגב, איזה תואר אתה עושה?) מבני נתונים ומבוא לאלגוריתמים ואלגברה ליניארית שניהם קורסים קשים ודורשים הרבה תרגול. לכן הייתי מצרפת אליהם שניים ממש קלילים או אחד בינוני. חדו"א ב' הוא לא קורס קשה מבחינת הבנה וגם טכני ברובו אבל עמוס למדי מבחינת חומר וכמו כל קורס מתמטי דורש תרגול.

shayke 0 0 7

New member
אלגברה לינארית עד כדי כך קשה?

נו אז נניח שאני לא לוקח אותו, אולי כדאי לקחת כימיה כללית או יסודות הפיסיקה? יש לי חדוא א ואוטוטו גם מבוא למדמח(שניהם בציון די מרהיב) אני לא עושה שום תואר כרגע אני רק מכוון לכיוון מדעי המחשב&מדעי החיים. לצערי, כדי להמשיך ללימודי רפואה צריך בגרות מלאה או תואר ראשון, אני בחרתי באפשרות השניה, פשוט, כי לא בא לי לרדת לרמה של בגרות, ואם כבר תואר ראשון, למה לא להשקיע טיפטיפה יותר ולשלב גם מחשבים(מה שייתן לי להתנסות בביואינפורמטיקה, שמי יודע, אולי שם אני אמצא את עתידי) אילו קורסים את היית מציעה לקחת הסמסטר?(קחי בחשבון שלביולוגיה כללית א' כבר נרשמתי בהרשמה רגילה)

חציירח

New member
לא יודעת בקשר לקורסים במתמטיקה

אבל ביולוגיה כללית א' הוא לא קורס קשה,יש הרבה חומר אבל לא ברמה בעייתית-טוב שנרשמת :) בקשר לכימיה כללית ויסודות הפיזיקה-שים לב שיש לקורסים האלו כמה מתכונות-את כימיה כללית אפשר לקחת במתכונת סמסטריאלית או שנתית וכנ"ל את יסודות הפיזיקה-יש יסודות א'+ב' וגם מתכונת של שניהם תוך סמסטר אחד (שזה מומלץ אם יש לך ידע בפיזיקה,אם לא-תיקח בשני קורסים לדעתי),בנוסף יש יסודות הפיזיקה א'+ב' רגיל *או* לביולוגים שבו יש פחות חומר והוא מספיק לתואר שאתה מדבר עליו.

למעלה