טוב, דמיינו לרגע ששליח מגיא אליכן

טוב, דמיינו לרגע ששליח מגיא אליכן

עם זרפרחים ע נ ק י - בלי פתק ובלי שם שולח והוא לא יודע לומר מי הזמין את הזר עבורכם. מה תרגישו? מה תחשבו? ואיך מגלים ממי זה? (אני שואלת כי זה מה שקרה פה לפני 5 דקות)

קודם כל- כייף לך../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

איך מגלים? לצבע, לריח, לסוג,לעטיפה,לשם החנות,היכן היא ממוקמת- יש מסר איספי את כל הרמזים והביני. אולי קיבלת סיגליות כמו בשיר של דיויד ברוזה?

יו - את מדהימה - יודעת למה? כי לפי הנייר

של הזר והצבע שלו יש לי רמז קטן שיכול להוביל אותי. כמובן שאלתי את השליח היכן החנות - וזה בעיר מגורי אז זה לא מכוון אותי (כאילו שאם זה היה מישהו מאשדוד הייתי יודעת) לא קיבלתי סיגליות דווקא אבל למחזר של דויד ברוזה צריך לומר שיום הולדתי עוד שבוע בדיוק

litzuf

New member
תתפנקי לך אים הפרחים...

בטוחה שהתשובה עוד תגיע מעצמה....

אנאהיא

New member
יווו, איזה יופי ../images/Emo140.gif

אני, במקרה זה, הייתי שמחה ומתרגשת מאד. זו ממש הפתעה ומחווה נהדרת ! באם אינך יודעת את זהות השולח/ת יהיה משעשע לנחש
ומה שבטוח הוא שמישהו עשה זאת מאהבה
. תהני
. שבת שלום

אני ישר אחשוב שזה הבן זוג בטח שלח ../images/Emo13.gif

ואהנה מתשומת הלב. לאור העובדה שהוא מתכנן כבר 4 חודשים לשלוח לי פרחים כל יום חמישי, לא נראה לי שזה יקרה בקרוב אלא אם יהיה אירוע כמו שנתיים וכו' אבל יש לזה זמן...

זה היה לאות הבעת תודה והערכה

והשולח טוען שכן ביקש לכתוב פתק..... לא משנה, נהנתי משעות של חיוכים וניחושים ועכשיו אני נהנית מזר ענק.

מקסים כל הכבוד../images/Emo47.gif את בהחלט ראויה

ממני שידעה שזה יקרה.... ההגשמה האישית- כמובן

מאמאסאן

New member
אין כמו פרחים- השיר של ברוזה הוא ממש על תאריך

הולדתי 9 לכל נובמבר. וסיגליות הן אכן הפרח האהוב עלי, כמו כן הצבע. ואייך מגלים מי שלח? אין לי פטנט הסוד המוזר הזה יהיה הסוד השמור שלך, לתמיד תוכלי לדמיין בכל פעם, מישהו יקר שמאחוריו. מה רע?

למעלה