טוב בשעה טובה הגיע הזמן...

טוב בשעה טובה הגיע הזמן...

הנה הוא...כאילו אני אבל זה הוא !
ולא לטפח תקוות בבקשה...

Sefy

New member
... Change your nickname

!You may be Barry the Barbarian, but i´m afraid he is Palestinian

Sefy

New member
...I Don´t know if I can say

? The same about you now, good to see "you" or is it

Sefy

New member
..I Think i´ll let one of the girls

Do that instead, for some reason, I think you´ll appriciate it too

שאייאן

New member
בארי תגיד לי...

אם אני אשים לינק בפורום רומנטיקה זה יהיה בסדר? אתה מראה להם את הדברים שאתה מראה לנו או שברומנטיקה את חמדמד ופה אתה נהיה אינדיאני ובארבארי? ןאייקון של תופס תבטן ומשתין מצחוק ן סתם סתם אחי תגיד מתי יש לך ממולדת ונקנה לך תחתון נורמלי...נשיקות בבית ביי

חחחחחחחח...

בננה ?! לא חמודה ! זה האורגינאל ! ושאיי...תחתון נורמאלי ?! מה רע בבוקסר ?! קצת משחרר את הביצים,מרחיק אותם מהגוף וככה הם לא מתחממים ואז הזרע לא נפגם,הידעת,שאיזור האשכים אמור להיות במינוס שתי מעלות מחום הגוף ????!!!! הווה אומר 34 מעלות בערך... ובקשר לפורום שלי,הממממ...שם תרבות השיחה שלי היא אחרת מאשר כאן. כפי ששמת לב יש לי שני ניקים,אחד לכלל הפורומים בו אני גולש ככולם וזה "בארי הברבארי" והשני "בארי" מיועד בעיקרון רק לפורומים שאני מנהל. מקווה שקיבלת הסבר...

שאייאן

New member
כדן ידעתי זה למה השק גדל וקטן

לפי הצורך לא? בוקסר זה אחלה גם אני לובש אותם עזוב אותך אבל הצבעים מזעזעים למרות שאני חולה טנגה גם... בקשר לפורום רומנטיקה...תהייה כנה ותענה... הבחורות שם חופשיות כמו פה או שהן סתומות כאלו שמדברות על פרחים ומכתביות כל היום?

בארי

New member
מממממ...

בוא נגיד ככה; הבחורות שם לא סתומות,הן עדינות ברובן,רגישות מעל מה שאתה ואם אתה מחפש היכירות,אני מציע לך ללכת לאיזו מועדון סאדו יש פה הרבה שיכולים להמליץ לך על מועדונים כאלה ושם אתה תכיר את הבחורה שתשלוט בך ותקרע לך את הצורה כל חייך. אתה לר תצטרך לקנות אביזרים ואיבזורים וכו´ היא כבר תבוא איתם מהבית עבורך... ופורום אהבה ורומנטיקה,הוא פורום מסגנון אחר,אם אחד כמוך נכנס ומדבר בצורה שאתה מדבר כאן,נמחק פעמיים בשלישית נחסם !!! (מה לעשות אני שומר על תרבות שפה בפורום שם!) ואופן ההתבטאות בפורום עצמו היא חופשייה וכל אחד כותב ככל אשר יש לו בנוגע לאהבה וסביבה כפי שכאן הרוב כותבים ומדברים על סקס ! אתה אישית,נראה לי אין לך מושג בכתיבה נאותה ותרבותית,אבל אשמח אם תפתיע אותי באיזו כתיבה יפה ונעימה לקריאה,בשפה תרבותית ונקייה מגסות רוח ולשון. מה דעתך לנסות ?! תראה לנו אם יש בך רגישות ועדנה או שאתה מחפש להיות הערס שבחבורה...זה הגאוותן הזה,שכל הבחורות קופצות עליו,זה שיש לו כל יום זיון בקליק-אצבעות...זה שמרוב שיש לו בנות לזיונים כבר לא יודע מה לבחור...נכון שזו הגדרה נכונה לערס...(רק בסתרי סתרים,ערס תמיד בתול עד לחתונה אם בכלל
)

שאייאן

New member
רגע רגע רגע אתה רציני...

מה לא הרגיעו אותך מספיק הייתי בטוח את מתנהג בורדרדות רק בגלל שקיבלת קצת בראש... אז בוא נתחיל עם זה שאתה יכול לקחת את הרגישות המזוייפת שלך ולדחופ אותה אתה יודע לאן... מעבר לזה שפה נקייה... לא בשביל אנשים כמוך תעלה למעלה תראה איך אני מתדיין עם ירחמיאל ואולי תבין שזה ראסמי לא אני זה אתה הבנת...עכשיו בוא נמשיך.. לגבי כל האמוציות שאתה מפזר...ערס ילד זיון בקליק אצבעות...מה קרה ממי אין לך זין קטן או מצולק או משהו מה הבעיה מה אתה מכוער גם לא נראה לי אתה מנהל פורום אתה סבבה לאללה אז מה כל הסרט שלך עם האגו אתה מדבר כמו ילדה פגועה חלאס אחי חלאס צא מזה תהיה בן אדם נשבר לי לריב איתך בפרטי ולצאת ידי חובה רק כי וואלה אתה עוד שנייה תתאבד אם נמשיך להגיד לך מי אתה... שמע לסיכום... אם לא בא לך לאכול את עצמך מבפנים על מי שאתה...אל תיתין לי להסביר לך מי אתה...ועוד יותר מזה אל תנסה להתחבר אלי או לראש או לשפה שלי זה פאקינג פאזות שהמוח שלך לא ידבר בחיים. אהבל! אשכרה עיצבנת אותי!.

שירלית

New member
סוף סוף

מישהו הצליח לעצבן אותך! כי אתה עושה את זה חופשי לאחרים! אני לא מבינה למה אתה צריך להגיב בנימה מגעילה לכל דבר- נראה למישהו קשה עם עצמו עד כדי כך שהוא לא מסוגל לדבר בכיף בלי לעשות פוזות, נכון אנחנו בפורום ולא מכירים אותך אישית ויכול להיות שאתה אחלה גבר אז מה הסיפור להתנהג קצת בנימוס וקצת בחיוך (לא חיוך ציני) ולהנות עם כולם במקום להתנגח. אני באמת לא מבינה כאילו אתה נראה נהנה מזה...

שאייאן

New member
כן אני נהנה...מצטער.

ואני מעריך את בארי שהוא עונה לי.... אבל לא מעריך את כל השאר בו....

עיצבני אותך ?!

טוב מאוד ! רק יש בעיה,לא הבנתי כלום מכל ההודעה שלך !!! ואם היית מכיר אותי,היית יודע שהייתי שמח לדעת מה לא תקין בי,על מנת שאדע לתקן. ולהתאבד ?! תהיה בטוח שהראשון שיקפוץ זה לא אני !!! מצטער החיים שלי יקרים לי וגם ככה הם קצרים לא בא לי לקצר אותם לגמרי...יש לי עוד זמן.(עד כמה שנתנו לי הרופאים,בערך עוד 30-40 שנים)... ועכשיו בוא נעשה משחק,בוא תסביר לי מי אני !!! הי אתה מכיר אותי רק מווירטואלי,אז בוא ונראה מה קלטת בווירטואלי. אולי אתה צודק אולי לא... (אני כמעט משוכנע שחצייך צודק) יאללה דרדסאדו בוא נראה אותך...(מתאים לך להיות הדרדס הסאדיסט....
)

רוזיA

New member
מה לא תקין בך? כנס כנס...

אתה שעיר כמו סוס פוני יש לך יחסים עם דובי! ואתה חייב לקנות סט בוקסרים חדשים יא טמבל חיזבאאלה!

שאייאן

New member
אם אני דרדאסאדו אתה דרדאתחת

חחח די עזוב אותי אין לי כוח אלייך היום ...שחק עם מישהו אחר...

חחחחחחחח...

בוא´נה זה כייף לא נורמאלי לעצבן אותך !!!!
נו דרדסאדו,בוא נשחק קצת נוווו...חחחחח... אני שמח להיות האדם הראשון שעיצבן את דרדסאדו !!! חבר´ה אין לו כוח בשבילי...
טוב,כאן נפסיק... עכשיו איש,למרות שלא ציפיתי שתתעצבן,אבל יצא טוב מכל הסיפור. כי בעצם הבנת מה אתה עושה לחברים אחרים כאן,על כך הפתגם הכי נכון להגיד לך כעת...מה ששנוא עליך,אל תעשה לחבריך ! אבל זה בסדר איש,גם אתה בנאדם וגם לך מותר לכעוס ולהתעצבן,כמובן גם לטעות. ועכשיו מה דעתך להראות לנו מעט מן השפה התרבותית ותכתוב לנו איזה סיפור מרתק ?! (הערה קטנה ששמתי לב שגם חרמניאל ראה אותה,פסק את המשפטים שלך בפסיקים ונקודות,כדי שיהיה ניתן להבין מה שאתה כותב.) הי דרדסאדו אל תיקח ללב,הכל בצחוק...אם ניקח ללב אוי ואבוי לנו ולשכמותינו...

שאייאן

New member
כן כן בסדר...

שמע זה שנתתי לך פתח לא אומר שאתה צריך להשוויץ בו...סך הכל אמרתי רד לי מהגב לא בגלל שאתה קשה לפיצוח או משהו בסגנון אלא בגלל שאני בדיוק עכשיו לא במצב רוח של לשחק איתך...אל תדאג כשיהיה לי אתה תדע... לא רוצה לכתוב לך סיפור לא רוצה שתלקק לי תתחת פשוט רד ממני בשעה הקרובה מה אתה אומר... ואני לא יכול לכתוב עם סימני פיסוק זה קשה לי... ומה ששנוא עלייך אל תעשה לחברייך... משפט נכון...אבל לא הבנתי את ההקשר שלו... יאללה אחי נשתמע... אה והתמונה לא קשורה סתם מצאתי אותה ושיתפתי אותך...

למעלה