טוב אני אתפקד מחדש ואולי תעזרו לי

fanushi

New member
טוב אני אתפקד מחדש ואולי תעזרו לי

לעשות קצת סדר, למרות דף המעקב האינטראקטיבי שאומר לי שאני בשבוע 11.5 הרופאים פה אומרים שאני ב בשבוע 11 לכן דחו לי את השקיפות ב שבוע. לגבי התלמ אז במעקב אינטראקטיבי אומר 26.01.04 . הרופא שלי אמר לי שהתעברתי ב 05.05.03 ותאמינו או לא הוא לא אמר לי מה התלמ לא יודעת למה אולי בגלל הפעם הקודמת שלר הצליחה והוא קצת חשש הוא ליווה אותנו כל ההריון הקודם אז מה שאני חושבת שהתלמ הוא למעשה בין סוף ינואר לתחילת פברואר. יש פה בנות ספציות בזה אולי אחת מכן תגיד לי למרות שיש עוד מלא זמן חשוב לי לדעת ואת הרופא המטפל שלי אני אראה רק באוגוסט כולם כאן יוצאים לחופש

לא הבנתי כלום, את בהריון טבעי? אם

כן הוא לא יכול לדעת בדיוק מתי התעברת, אלא כמו כולנו לפי הערכה שנקבעת על סמך משך המחזור הקבוע (כמה ימים) ולפי תדירותו (כל כמה ימים בהנחה שהוא סדיר). ואז נקבע התל"מ לפי וסת אחרונה. לפעמים עושים "תיקון" בגלל שאולטרסאונד הדופק מראה התאמה לשבוע אחר ואם ההבדל בין שבוע ההריון ע"פ וסת אחרונה לבין שבוע ההריון ע"פ אולטרסאונד יותר משבוע הרופאים משנים תל"מ לפי אולטרסאונד אחרון. אם ההבדל קטן מזה לא נהוג ככל הידוע לשנות.

זוג חדש

New member
אני בשבת מתחילה שבוע 11

והתל"מ שלי הוא 07.02.2004. את כנראה כמה ימים לפני כן. אצלי בוודאות ביוץ היה בין ה- 16-17.05 לקחתי איקאקלומין והייתי במעקב זקיקים.

גם אני!

אבל התל"מ שלי הוא 6 בפברואר 2003. איך זה יכול להיות?

זוג חדש

New member
מה זאת אומרת ?

הרי יכול להיות שהביוץ שלי היה או ב- 16.05 או ב- 17.05 ואז אנחנו באותו תל"מ

fanushi

New member
ההריון שלי טבעי והביוץ לפי הרופא

וגם לפי האינטראקטיבי הוא 05.05 בקיצור התלמ שלי זה סוף ינואר תחילת פברואר אז עכשו אני צריכה להיות בכמעט 11 לפי הרופא ולפי האינטראקטיבי בשבוע 11.5 אז שמחה לדעת שאנחנו יחד

orlyilan

New member
יהיה לך יותר פשוט אם כמו רובנו

תחשבי את התל"מ לפי תאריך וסת אחרונה (היום הראשון של הוסת האחרונה) ומאותו יום לספור 40 שבועות. נכון שההריון עצמו מתחיל בעצם מרגע העיבור (קרוב ליום הביוץ) אבל סופרים אותו בעצם מהוסת האחרונה ,כשבועיים לפני שההריון בכלל נוצר, אבל בספירה לוקחים את השבועיים האלה כבר בחשבון. אני מנחשת שאם הביוץ שלך היה ב 5.5.03 כמו שכתבת אז וסת אחרונה הייתה ב- 21.4.03, ואז התל"מ שלך 26.1.04.

fanushi

New member
../images/Emo51.gif אכן עשיתי כך וגיליתי שאני

מקדימה בשבוע את הרופא שלי הוא לפי אולטרה סאונד ואני לפי המחשבון אז אולי יהיה לי הריון של 38.5 שבועות שזה אחלה תודה לך התשובתך

kby

New member
אני היום מתחילה שבוע 11

והתל"מ 5/2... קבוצה יפה תהיה לנו בפברואר!

יאללה5

New member
גם אני בדיוק כמוך אני בשבוע 11.4 אז

יש לי שקיפות בשבוע הבא ואז מה הבעיה??????

fanushi

New member
../images/Emo6.gifלפי התלמ שתינו התעברנו באותו יום

איזה מדליק אנחנו ממש ביחד מתי השקיפות שלך אולי ביום רביעי אז תשמרי על קשר ושיהיה לך יום מקסים

יאללה5

New member
בנוסף גם אני צריכה ללדת ב26/1

והתערבתי ב 5.5 כך רופאים אמרו לי ותאריך מחזור שלי הוא 21/4!!!!!!!!!!!!מה שלך?

למעלה