טוב אני אשאל עוד פעם

טוב אני אשאל עוד פעם

אני רוצה לקנות מכשיר (רצוי מאורנג'). שיהיו בו שני יומנים 1. לכל יום, ללא צפצוף מיוחד. כלומר: כל יום אני פותח את היומן, ורואה מה כתוב לי בו. 2. לאירועים מיוחדים. שבמועדים מסויימים (עם תאריך ושעה) שקבעתי ,יעשה לי צפצוף ויראה לי את ההודעה שכתבתי לו. אני רוצה שיהיה לי ביומן את שני סוגי היומנים (בהנחה שיש דבר כזה) אני רוצה שהיומן יהיה ידודותי,כלומר: לא חייב שאפשר להכניס בו הרבה הודעות, אבל שיהיה מסודר, בעברית וכמובן,רצוי לא יקר. מישהו יכול להמליץ לי? ובבקשה תכתבו לי גם מאיזה רשת הפלפון שאתם מציעים. זה פשוט ממש חשוב לי תודה רבה

eran1901

New member
אם יש לך כבר פלאפון

אז למה שלא תקנה מחברת קטנה וזהו
לא יותר חסכוני ופשוט

מה לקנות מחברה קטנה?

יומן או פלפון חדש? וחוץ מזה, אני לא יודע איפה אפשר לקנות יומנים אלקטרונים...

אם יש את זה בתוך פלפון אני מעדיף

שמע בתכל'ס אתה צודק אני צריך לקנות משהו כמו פאלם (מה זה בכלל פאלם זאייר
כמה זה עולה? איפה קונים? ואם יש פלפון שהוא משוכלל ואפשר להשתמש בו במקום פאלם אז עדיף ,כי בכל מקרה בא לי לקנות פלפון חדש. רק תעשו לי טובה תכתבו לי את הדגם ואת הרשת כי הדגמים שנתתם לי אני לא יודע מאיזה רשת הם. וכמובן רצוי מאוד שזה יהיה מאורנג' תודה

™asper©

New member
אני אנסה לעזור ממה שאני מכיר...

במכשירי נוקיה יש יומן שאפשר להכניס בו הערות לפי נושאים (פגישה/יום הולדת/להתקשר/תזכורת) כאשר באפשרויות הראשונות יש אפשרות לבקש התראה בצילצול בשעת ההתראה או לפני. באפשרות של "תזכורת" אין התראה וזה רק רשום באותו יום ביומן. את היומן הזה יש בכל המכשירים של נוקיה המשווקים באורנג' (לא בטוח לגבי ה-3310).

2cookie

New member
ב3310 זה אפילו טוב יותר...

יש משהו שדומה לTO DO בפאלם שנקרא שם "תזכורות" וזה ניפרד מהיומן.

nokia9xxx

New member
אפשר להשתמש בנוקיה 7650 או 9210I

לאורן פפו, לפני שאתה קונה טלפון סלולרי, תנסה את הנוקיה 7650 או נוקיה 9210I ותנסה לשחק עם היומן וכל מה שאתה רוצה ואם זה יתאים לך אזי תקנה החסרון שהם יקרים והם עולים = פאלם + טלפון סלולרי זול היתרון וכך שלא תצטרך לסחוב פאלם + טלפון סלולרי. במידה ואתה מבין בטלפונים סלולרים (או חבר מבין טוב) אזי תקנה טלפון סלולרי יד שניה במצב טוב ותעשה לו ביטוח וזה הרבה יותר זול מלקנות חדש מירוקום/אורנג יום טוב

ranzz

New member
אין לך מושג איזה נוח הוא ביד..

אם היה לו בלוטות' (בשביל אוזניה) אז הוא היה פי עשר יותר פרקטי.. אממפ עומדים להיות עוד קומיוניקייטורים? או ש 9210i הוא האחרון בסידרה? וואי קומיוניקייטור עם סימביאן 7.0s, בלוטות' ו GPRS

2cookie

New member
מה אתה מבין../images/Emo3.gif

היה לי 9110I ליום וחצי והספקתי לחרוש ת'אמא שלו... אחלה מכשיר, מערכת הפעלה מצוינת, מקלדת נוחה, מסך ממש חד, חלק חיצוני לא פרקטי, ספיקר טוב.... אבל הוא עדיין היה מגודל! אם הוא היה טיפה יותר עגול הוא אולי היה נוח, אבל הוא WAY גדול מדי.

nokia9xxx

New member
אפשר להשתמש בנרתיק מיוחד

של נוקיה 9XXX עם חגורה במכנסיים ולא תרגיש אותו הוא כמו פאוץ קטן במשקל של 330 גרם. אלא אם הולכים לים או לפעילות אחרת שלא צריך מכנסיים אזי באמת 9XXX כבד בידיים...
נ.ב. אני מקווה שנוקיה יוציאו 9650 (במידה וזה עדיין לא תפוס) שיכיל את כל הדברים הטובים של X650 ועוד דברים יותר מתקדמים לדור השלישי!

2cookie

New member
נרתיק לחגורה זה דבר כל כך לא שימושי

זה יוצר בליטה מעצבנת מתחת לחולצה, ותארו לכם איך זה יראה עם 9210

guylevy

New member
אני מכיר כמה בחורות...

שמאוד יסתקרנו מהבליטה הזו...

nokia9xxx

New member
ויחשבו שיש לך אקדח :)

ואם פושע יראה את זה הוא יחשוב פעמיים אם לשדוד את המקום שאתם נמצאים , חה ובדרך כלל איפה אתם שמים את הטלפון סלולרי בכיס או בפאוץ ? אם זה בכיס אזי יש גם בליטה , לא ? אמנם קטנה לא כמו 9210I יום טוב

ranzz

New member
בדיוק היום לראשונה בחיי

ראיתי סתם מישהו עם 9210, כלומר הקודם שראיתי היה בטלקום... זה לא בדיוק לראות אותו בתור עובר אורח. קיצר, הושיב אותו על השולחן וכתב כמו בלאפטופ, ואני לתומי חשבתי שמחזיקים אותו וכותבים עם הבהונות, כמו 3300 או אנ-גייג'.

2cookie

New member
כל אחד ואיך שנוח לו

אני לא יכולתי לעשות את זה כי הבהונות שלי לא הגיעו לכל המקשים
אבל גם ככה כמעט לא השתמשתי במקלדת כי היא היתה רק באנגלית. (9110)

למעלה