לשיבולת המתוקה
ע ענבל30 New member 30/12/04 #21 שתי ציפורים מקסימות בתמונה אחת../images/Emo8.gif התמונה הכי יפה של רומי שצולמה השנה כוללת גם את יונתן של הילהל אני לא יודעת לגבי יונתן - אבל לרומי זאת בהחלט התמונה הכי מוצלחת!
שתי ציפורים מקסימות בתמונה אחת../images/Emo8.gif התמונה הכי יפה של רומי שצולמה השנה כוללת גם את יונתן של הילהל אני לא יודעת לגבי יונתן - אבל לרומי זאת בהחלט התמונה הכי מוצלחת!
ה הילהל New member 30/12/04 #23 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif הזכרת לי יום כ"כ כייפי וטוב. שבא לי לבכות מגעגוע למצברוח ההוא. להתראות בקרוב!
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif הזכרת לי יום כ"כ כייפי וטוב. שבא לי לבכות מגעגוע למצברוח ההוא. להתראות בקרוב!
ה הילהל New member 30/12/04 #24 יומהולדת 80 של סבתא שלי תראו כמה שהיא יפה וזורחת עם הנין שלה. תראו כמה ילד יכול לעשות טוב במשפחה. איך אפשר לא לאהוב את התמונה הזו?
יומהולדת 80 של סבתא שלי תראו כמה שהיא יפה וזורחת עם הנין שלה. תראו כמה ילד יכול לעשות טוב במשפחה. איך אפשר לא לאהוב את התמונה הזו?
א א י ו ש י New member 30/12/04 #25 תמונה שאני אוהבת../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif וכל התמונות שלכם פשוט מקסימות!!!
ד דבשוקינמון New member 30/12/04 #46 ../images/Emo57.gif איזה עיניים!!! אפשר באופן פרטי תמונה של הגדול בלי צנזורה? יש לי הרגשה שהבכורה שלי תתאהב (היא משוגעת על עיניים בהירות). ילדים מקסימים, מיכל!
../images/Emo57.gif איזה עיניים!!! אפשר באופן פרטי תמונה של הגדול בלי צנזורה? יש לי הרגשה שהבכורה שלי תתאהב (היא משוגעת על עיניים בהירות). ילדים מקסימים, מיכל!