טוב אז פעם ראשונה שאני מדבר...

טוב אז פעם ראשונה שאני מדבר...

נכון, אני דיי חדש לפי הרישומים אבל מספיק שאני אומר שאני כבר מבקר בפורום די כמה זמן ופשוט אף פעם לא חשבתי להתחיל לדבר, אבל החלטתי שזהו, אני רוצה לומר את מה שיש לי ולשאול לכמה עצות. אז ככה, אני בן 22 מטר 1.80 בלונדיני (טיפה, כי משום מה אני מתחיל להתקרח.. ראבאק, גנים של אבא..) עם עיניים ירוקות, פנים וגוף לבן לבנות וגוף טיפה עגול. לא שמן בצורה מטורפת אבל בעל כרסונת קלה אך לפחות יש לי כושר וסיבולת רצינית. מי שירצה תמונות אשלח כמה בלי פנים. טוב אז למה אני מתכוון בניק "ראש פתוח וגוף סגור"? אז ככה, אני בתול. כן, למרות שלפי התיאורים אין הרבה סיבות, אני נחמד. חביב. חמוד, אפילו. זה כל מה שרואים עליי כשמדברים ומכירים אותי, בגלל זה נראה לי לא הייתה לי חברה. יש לי 1,000,000 ידידות אמת, כאלו שאנחנו מדברים על הכל, אבל אין לי חברה אחת רצינית. מה אני יכול לעשות לשנות את זה? מבחינה מינית אני מחורמן כמעט כל הזמן והכוונה שלי ב"ראש פתוח" זה שאני הכרתי, ראיתי, קראתי, ,למדתי והבנתי שיש כלכך הרבה דברים שאפשר לנסות ולעשות אחד עם השני שכבר לבד גיליתי מה בדיוק מדליק אותי ומה הייתי רוצה לנסות לעשות לבחורה שתהיה איתי, כך שאני דיי מתוסכל, אפשר לומר. נכון שזה נשמע או מוזר או טוב, אבל עדיין אני בבעיה.. ראיתי כלכך הרבה דברים שהחברה (הסביבה) הייתה מחשיבה או כסטיה או לא הייתה מקבלת את זה אבל החלטתי שאני אלמד בכל זאת מה יש שם בחוץ, לידע אישי ולהחליט לבד מה כן מעניין ומה פשוט "לא עושה את זה". אבל מה לעשות, כמה אפשר לאונן כבר, הא? אז אני מחפש רעיון לפתרון.. אני אדם די רגיל, בעל תחביבים טיפה שונים מהסטנדרטים, אני עובד ולומד טיפה אבל אין לי כאילו שמץ של מושג איך להגיע למצב שבו יחשבו שאני לא סתם מישהו נחמד לדבר איתו. אני גם לא יוצא למסיבות מבחינות שזה לא "עושה" לי את זה, לא מחפש זיונים בברים פשוט כי זה נראה לי א) חסר סיכוי, וב) לא נאה איך שזה כלכך זול העניין. לפעמים נראה לי אפילו שעדיף להשאר בתול כי זה יותר כיף כשאתה מגלה דברים פעם ראשונה. דוגמא? נישקתי בחורה לפני בערך חודש פעם ראשונה, וזה היה פשוט כיף. ורציתי להמשיך ולעשות את זה עוד הרבה פעמים אבל העניין נגמר אחרי שלאט לאט הכרתי את הבחורה, וראיתי שהיא פשוט לא חלק מהחיים שלי. אז למישהו יש איזו עצה? אה ובוקר טוב, חחחחח.....

lililove

New member
וואיי ארוך..

בקצרה, אתה כנראה נחמד מדי או מתקשה לעשות "הקפה מלאה". תהיה תכל'ס, תהיה ברור במה שאתה רוצה. תתגבר על הפחד והחשש. מקסימום תספוג סירוב או שניים (הרי זה לא שאתה מזיין עכשיו, אז מה כבר יש לך להפסיד, לא?) אם תהיה מספיק נהיר לנשים סביבך, תמצא את מבוקשך. ואגב, גיל 22 הוא לא גיל רע להתחיל בו. אל תתייאש, תכתוב כאן, תן לנשים להתרשם ממה שיש לך להציע, ותגלגל את העניינים נכון. בהצלחה, וברוך הבא.

נשמע קל, זה לא.

אני לא יכול סתם ככה פתאום לשנות את כל מהותי, מה לעשות כן אני נחמד מדי. ברור במה שאני רוצה?... לא את צודקת, אני לא יכול להיות ברור במה שאני רוצה כי אני רוצה קודם לפתח מערכת לבדוק שבמי שאני מוכן להשקיע כלכך הרבה מזמני באמת שווה את זה ולא סתם תנצל אותי. אני אדם שנורא קל לנצל כי אני סומך על כל אחד ומאמין שבכל אחד יש טוב, לא משנה כמה אנשים אומרים לי שזה הופך אותי למן "פראייר".

lililove

New member
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

מישהו אמר שזה קל? ואתה לא נדרש להפוך את עורך ולהיות מנייאק בן זונה, בדיוק להיפך. תהיה אתה, הכי אתה. ומאיפה הגישה הזו, שמישהי "תנצל" אותך?? אולי יש מישהי שרוצה לחלוק אתך חוויות? מאיפה הגישה האינפנטילית הזו? מה עניין מערכות יחסים לניצול? הצהרת שקראת הרבה ולמדת את הנושא (או שהתכוונת שקראת את פלייבוי ובלייזר בשקיקה, ולמדת מה התנועה הנכונה שצריך לעשות באצבע כדי למצוא את נקודת הג'י?) אז תיישם את מה שלמדת. האמת?במחשבה שניה, אם תמשיך ככה לא תמצא לך פרטנרית לחיים ("מוכן להשקיע כל כך הרבה מזמני"...), אולי באמת עדיף שתתחיל בשינוי גישה. ותבחין אם אתה מעוניין למצוא זיון שיגאול אותך מבתולייך או מערכת יחסים, ואז "תשמור את עצמך" לנישואין. בהצלחה לך וגם למיועדת.

תראי...

קראתי את התגובות ויש דברים במה שאתם אומרים, אבל מה לעשות שתכל'ס אני newbie בעניניים האלה וכמה שזה נשמע "אינפנטילי" מה לעשות, אני לא כמוכם אין לי את הנסיון רק את המידע המילולי של דברים. ולא, אני לא מתכוון לפליבוי ולבלייזר.. אני מתכוון לזה שאני מכיר בכך שיש הרבה דברים שאפשר לעשות וכל מני דברים שנחשבים לסטיות בחברה שבה אנו חיים. חוץ מזה, כן, אני רוצה פרטנרית לחיים. לא אני לא רוצה סתם זיון, למה? כי אני מפתח רגשות בקלות ושניה אחרי הדוגמא שהבאתי הייתי מאוהב בבחורה עד שזה פשוט עבר. אז אני די בטוח שאני אתאהב בזאת שסתם אהיה איתה ואני לא רוצה סתם ככה. אני רוצה משמעות לזה לפני שאני זורק את זה בתור סתם "עוד אחת". אה ושפן קטן, אתה כנראה צודק. מה לעשות.. אני לא מדואג יותר אני רק מתחיל להבין שאתה פשוט צודק, ושאין לי מה לעשות בנדון אלא לחכות עד שאמצא מישהיא בתור חברה שזה יהיה בערך בעוד כמה שנים טובות ואז אולי יתפתח מזה משהו. או שלא. טוב אין מה לעשות כרגע בקיצור.

אהלן סאחבק...

תשמע כמוני כמוך בן22 רגיש ואדיש,אבל מה(בלי להשתחצן) מזיין כמו כריש. וזה למה?! כי אני יודע לעשות את ההפרדה(נכון שלפעמים זה מתערבב) אבל אפשר גם להייות מאהב משקיען ניפלא וגם לזיין כמו רון ג'רמי. המפתח להכול הוא שפם(סתם לא),אתה צריך להבין שכוס זה לא דבר קדוש(וכן אני מצטט מסרט שאולי כדאי שתראה "בתול בן40) אבל הבת זוג שלך הרצינית כן(קדושה).עכשיו לא קראתי את דבריך לפרטים(תשמע אתה כותב הרבה יותר ממני אפילו
) אבל הבנתי שאתה גם רוצה שזה יהיה מיוחד אז תשמע ולא קארתי מה השפן הקטן אמר לך אבל תתאפק גבר ואל תציב את עצמך במקומות כאלו זה סתם יפריע לך למחשבה וחבל יש לך מטרה מאוד יפה ותמימה ואולי אפילו שווה השקעה(בתור אחד שהזיון הראשון שלו היה ממש סתם והיה רוצה שזה יהיה אחרת) אני יכול להגיד לך שבאמת לעשות אהבה זה שווה עשרות מונים מסקס או זיון או הזדווגות או אך שהעולם המערבי קורא לאקט החביב הזה,אז שווה לחכות...אבל ויש פה אבל גדול אם אתה סובל ומתבכיין(בחברות אל תפגע) על זה מעל דפים אלו אז אולי זאת לא בחירתך,בן אדם אתה צעיר כל העולם לפניך ולמרגלותיך תהנה ממנו ,בדרך המיוחדת שלך. מקווה שעזרתי ולא בלבלתי עוד יותר רותם גבריאל יצחק גארסייה שגאה לצעוק
עוד 8 ימים למנייאק בתמונה שפם תודה בשם ההנהלה וצוות המנקות

JamesTheNew

New member
יקירי אולי היית צריך להיות בפורום

היכרויות... ואגב, מספיק זיון ראשון מהברים כדי לפתוח לך את המחשבה וצוהר לעולם שכולו טוב...

שפן קטן

New member
אין מה לעשות, חביבי

יש אנשים שפשוט לא נועדו לזיין - תשלים עם זה. גם לי מאוד מפריע שלא לקחו אותי לצוות המעבורת קולומביה (לא זאת שהתרסקה - אחת אחרת, שלא התרסקה) נו? אז אני מסתובב בעולם ומתבכיין? תמצא לעצמך תחביבים אחרים.

טוב, אז אני מסכימה עם לילי

אתה לא האדם היחיד שהגיע לגיל 22 עם המחסור הזה. אני גם מסכימה שהצגת הדברים היתה מסורבלת. נותן לי להרגיש שאתה מאוד אוהב להפוך ולהפוך בכל נושא וקשה לך להיות ישיר וענייני. כמי שבטוחה שנושא ההתאהבות הוא מורכב מאוד ורגיש, כך גם בטוחה שניתן לפשט תהליכים, אם רק רוצים בכך. עשה לך סדרי עדיפויות בחיים. אחרי שתהיה משוכנע בחשיבות "טבילת האש המינית" שלך- צא לדרך ללא חשששות רבים. אחרי הכל זו דרך נעימה , אך אתה מייחס לה יותר מדיי משמעויות נלוות, לדעתי. בגיל שלך כבר ניתן להפריד בין סקס לבין התאהבות מלווה בסקס. ב ה צ ל ח ה

לפשט תהליכים? הגדרה מצויינת!

אני מיד רוצה להפשיט אותך. אלא מה? את לא רוצה להתפשט. אז אני אכתוב הודעה כמו של הבחור?

בניגוד לסגנוני והרגלי

וכיוון שהיום אני במצב רוח ציטוטי למדיי אז יש לי רק דבר אחד לומר: "nice try" (ד"ר סואורון - "מסע בין כוכבים: דורות") אבל, אל תיקח אותי קשה מידי ותקשיב ללילי

שאייאן

New member
נשמע כמו ראש סגור בגופ פתוח..

שמע בהתחלה הבנתי לאן אתה הולך אבל מייד אחרי זה גיליתי שאתה מגלומן משהו ובמקום לקבל את זה שלא לזיין או לא להתערבב זה משהו טבעי ואפילו די מיוחד בעולם שאנחנו חיים בו הפכת את זה לנכות ואתה כביכול מתגונן מזה ונותן שלל דימויים חזקים לכמה מוזר שזה קורה למישהו כמוך.(בלונדיני אבל טיפה מקריח גופ טיפה עגול לבן ובאופן כללי כל התיאור שלך עומד על זה שאתה חיית בית...) אני אומר. עזוב אותך לשפוט את עצמך. פשוט תחיה כל יום טוב. ותאמת יכול להיות מדליק להתרגש מנשיקה בפעם הראשונה או ממבט של מישהי מתחתיך כשאתה נכנס או כשאתה דוחפ 2 דילדואים שמנים לתוך מישהי בDP (השלישי הכי קטלני אגב)...פשוט תחיה לבנבן אחד. מזכיר לי ארנבת משום מה.

אני מפסיק...

לחפש תשובות בפורומים... ברור לי שתשובת שאני יודע שיעזרו לי לא אמצא כשהן ישירות ככה. אני חיי בעולם שכולו ורוד, אז מה לעשות ככה אני. ביי.

כתבו לך כאן הרבה דברים חכמים...

...נו, וגם כאלה לא כל כך... אבל אפשר למצות את הפנייה והתגובות שלך, לעניין אחד מאד בסיסי. אתה פשוט בן אדם שמפחד מהחיים. הכל אצלך מתועל לחישובים, ושיקולים, וענייני כדאיות, ואתה מתעקש כל כך שהעתיד שלך יהיה ברור וקבוע ומתוכנן ומסודר. ממה אתה כל כך מפחד, ראבק? אתה לא צריך שהכל יהיה ברור ומתוכנן. לא כל מערכת יחסים שלך צריכה להיות אופטימלית וסופית. תתנסה, תרשה לדברים לקרות לך, תתמסר. תיפול וקום, ופול וקום שוב, ומכל נפילה תלמד משהו חדש. וכשתגיע זו האחת, המיועדת, כבר לא תהייה newbe אלא מנוסה. ולא יקרה כלום אם תפתח רגשות ומערכות יחסים תיפסקנה. אז מה? פשוט תפסיק לפחד מהחיים. תן לדברים לקרות לך. תרשה.

למעלה