טוב אז נגיד שהפכתי לטבעונית.

קודם כל

את צריכה לדעתי לעשות את זה למען עצמך - כדי לא להיות שותפה לתעשיית העינויים. בקשר לבעלי החיים - את לא מונעת הרג של בעלי חיים, את מונעת את "ייצורם" מראש לחיי סבל ועינויים. את יחד עם שאר הצמחונים&טבעונים בארץ מצמצמים באחוזים מסויימים את צריכת הבשר הכללית - וכשהצרכנים צורכים פחות, היצרנים מייצרים פחות. זה די פשוט.

tombenarye1234

New member
לא עזרת בכלל

טבעונות זה לא לעזור. טבעונות זה לא-לפגוע. להגיד שטבעונות זה "לעזור" זה כמו שאני אגיד שבזה שהיום לא בעטתי בכלב, עזרתי בכך לכלבים... ההגדרות של החברה הפוכות לגמרי. ההגדרות של החברה הם: אדם ברמה "0"- אוכל בשר- לא עוזר ולא פוגע אדם ברמה "1"- צמחוני- עוזר אדם ברמה "2"- טבעוני- עוזר בצורה יותר גדולה (וקיצונית
) אז זהו, שהגיונית ההגדרות צריכות להיות אדם ברמה "0"- טבעוני- לא קשור לתעשיות המזון ולניצול בעלי חיים, לא עוזר ולא פוגע באף אחד אדם ברמה "מינוס 1"- צמחוני- אדם המעודד את התעשייה- משלם לתעשייה על ביצים וחלב ובכך רוצח כ-80 בעלי חיים. אדם ברמה "מינוס 2"- אוכל בשר- אדם המעודד את התעשייה בצורה עוד יותר גדולה- משלם לתעשייה על ביצים, חלב ובשר, ובכך רוצח כ4,080 בעלי חיים. זה לא שבהפיכה לטבעונית את עוזרת לבעלי חיים, זה שבמצב הנוכחי את פוגעת בבעלי חיים. מכיוון שמממנים את התעשיות, רוצחים בעלי חיים וכל מי שתורם כסף לתעשייה רוצח עוד בעלי חיים...בכל ארוחה שאנו אוכלים, אשר כוללת מוצרים מהחי, אנו מתעללים בכך בבעלי חיים...

Fairywitch

New member
שכחת שיש כאלה שאוכלים בשר-

אבל מחרימים מוצרי פרווה ועור, או כאלה שהם גם צמחונים וגם מחרימים מוצרי פרווה ועור (כמוני).

tombenarye1234

New member
מבחינת בעלי החיים

מה שחשוב זה למנות את הדברים שאני כן עושה במקום למנות את המעשים שאני לא עושה... כמובן שיש את העיקרון של ההשפעה על אחרים, הפעילות, שזה להראות לאחרים שאתה מחרים מוצרי פרווה ועור, זאת פעילות. לא דיברתי על פעילויות ועל השפעה על הסביבה. (אם מתייחסים לפאן הזה אז כמובן שצמחונות, טבעונות, החרמת מוצרי פרווה, עור, דברים שמנוסים על בעלי חיים, או כל דבר אחר שהוא איננו בקונצנזוס, הינם פעילויות ועזרה לאחרים. אני התייחסתי למעשים ולהשלכות הישירות של הצמחונות על בעלי החיים)

Fairywitch

New member
אה, זה נכון../images/Emo45.gif

התכוונתי שבין כל הציונים- 1,0 וכו', יש גם אמצע איפשהו
ועם כל השאר אני מסכימה.

למעלה