טוב אז ככה:

ממררבב

New member
טוב אז ככה:

יש לי כמה שאלות שמטרידות אותי ואם מישהו יודע את התשובה אז שיענה עליהם בכיף. 1. קניתי אלבום של דר. דרה בשם aftermath (מישהו מכיר?)והתברר שהחשד שהיה לי כשקניתי אותו (שזה לא הוא שר את השירים,כי היו רשומים שם הרבה אומנים אחרים) היה אמיתי. אלבום טוב אבל מה בדיוק הקשר של דר. דרה אליו? זה פשוט מוזר לי. עוד דבר (2), מישהו יודע מי שר את השיר החדש שיצא, בשם Malady? מחכה לשמוע את דבריכם

CrAzY B

New member
דרה הקים את הaftermath

הaftermath זה השם של חברת התקלטים של דר.דרה, והוא גם היה המפיק של הדיסק.

R E L APP SONG

New member
popopopopopopopopopopopopopopo

CrAzY-B אתה חסר חיים ומסכן אתה כל היום כותב בפורום בלי קשר ועובד לך תמצא חיים p.s. ד"ש לאירנה זה היה פופופופו לא אני זה היה השקט הגדול

DJ$upreme

New member
גרווווווווווווווע

עצה: קחי מצת, ואת הניילון מהדיסק שקנית, תכניסי את הדיסק בזהירות חזרה לתוך הניילון, ובאמצעות המצת חברי בזהירות את כל הקרעים. פני לחנות התקליטים שממנה רכשת את הדיסק, ותגידי שנפלה טעות וחשבת שזה הדיסק של דוקטור דוליטל. אולי יחליפו לך. זה פרוייקט נפל של ד"ר דרה מהתקופה שהוא שכח את כל מה שידע אבל עדיין עוד לא למד את מה שהוא יודע היום. הוא הפיק את האלבום.

צודק סופרים

באמת דיסק יבש בלי הרבה יצאות שיכולות להרים מסיבה[אין בכלל יצאות שיכולות להרים מסיבה] אישית שמעתי בריפרוף כה שלא היתעמקתי בו לא משהו חוץ מהעטיפה

אחי aftermath זה הלייבל של דרה

והוא כרגע מפיק יותר מאשר ראפר אז הדיסק הזה זה דיסק בהפקתו של הרופא

יאנג אי

New member
זה דיסק שיצא בשנת 96 לפני שדרה

הפך לכזה מפיק ואם סי מבריק אני חושב

Ambitionz

New member
אני לא יודע אם האלבום שהיא התכוונה

אליו הוא האלבום של דרה מ96, האלבום הזה הוא אוסף לא? או שלא הבנתי... אבל מה שאני יודע על האלבום מ96 זה שהוא עשה אותו אחרי שהיה זמן קצר בכלא על נהיגה בשיכרות והחזקה של מריחואנה (אם אני לא טועה), ושם הוא חשב קצת והבין מה הוא בעצם עשה (בקשר לנהיגה כמובן :) וקיבל תפיסה חדשה לחיים. הוא החליט שהוא לא גנגסטר יותר, והאלבום הוא גם היפ הופ לא הארדקורי. אנשים לא אהבו את האלבום (שמעתי 20 שניות מהסינגל שהיה אמור לצאת ודוקא אהבתי. למעריצים היה כנראה קשה לקבל את הסגנון החדש של דרה). אני לא בטוח אם האלבום בכלל יצא, בגלל זה אני לא בטוח אם זה האלבום לו היא מתכוונת. הוא חזר לגאנגסטר ראפ בזכות אמינם ואישתו...

RunNGun

New member
אני לא יודע כמה הוא מבריק

אל תבינו אותי לא נכון, אני חושב שדרה ראפר ממש טוב אבל הוא לא מבריק בליריקס שלו כמו למשל אמינם או נאס או ג´יי זי כמו שיש לו מעין כוח כזה, קשה לי להסביר את זה, הראפ שלו נורא חזק אתה שומע כל מילה מודגשת פי 5 (למשל ב"Bad Intentions") ולכן גם כשהוא אומר דברים סתמיים זה נשמע חזק וזה מכריח אותך לשמוע. אגב, אני לא שמעתי את "The Aftermath" ולפי סופרים כנראה למזלי
, אבל שמעתי את השיר הכי מפורסם שם "Been There, Done That" וזה לא כזה גרוע אלא ההיפך הוא היה דווקא טוב. לגבי ההפקות של דרה, אני לא חושב שיש מישהו שיכול להטיל ספק על העובדה שהוא המפיק מס´ 1 שקיים. מייצר להיטים בכמויות מסחריות, וגם מה שלא הולך כלהיט מתברר כשירים לא רעם (The Message למשל לא הצליח כמו שירים אחרים ב-2001 אבל זה שיר נפלאאאאא) אבישי

Y.L.N

New member
אני מטיל ספק...

הוא רחוק מאוד מלהיות המפיק מספר אחד שקיים

RunNGun

New member
אהמ...

לגבי דרה, הנה כמה מהאלבומים הגדולים שלו The Chronic The Doggystyle Slim Shady LP Marshall Mathers LP The Eminem Show 2001 שישה אלבומים שלדעתי כל אחד מהם הוא קלאסיקה בפני עצמה. מבחינת פופולריות ורמת הלהיטים שהוא ייצר במו ידיו, אין מה להשוות (עם כל הכבוד) בין ד"ר דרה למפיקים כמו טימבאלאנד או ג´רמיין דופרי או פאפי. שוב, עם כל הכבוד לאחרונים, ובלי שום קטע של פנאטיות לדרה, הם לא הצליחו לייצר כ"כ הרבה קלאסיקות. אגב, כמו שהבנתי הוא גם היה מעורב בכמה קטעים של טופאק וזה - שוב בלי פנאטיות - אומר הכל. מכיוון שלא מחלקים פרסים על המפיק הכי טוב בראפ (לא כפי שידוע לי לפחות) זה נשאר עניין של טעם ולטעמי דרה הוא המפיק מס´ 1. לא היה, לא יהיה ואין כמו ד"ר דרה בהפקת ראפ. זו דעתי אבישי

לטופאק הוא הפיק שני שירים והם

כמובן קלאסיקות!! Californail love Cant C me Dr.dreeeeeeee alllllll dayyyyyyyyyyy

Y.L.N

New member
אני מכבד את דעתך...

פשוט כנראה ההגדרה שלנו למפיק טוב היא שונה...אני לא הולך לפי איזה מפיק הפיק יותר להיטים... לדעתי אנשים כמו פרימו,קלארק קנט,פרינס פול,אלכימיסט ועוד רשימה ארוכה של מפיקים הרבה יותר טובים ממנו אבל על טעם ועל ריח...

volatile

New member
שחרוס מה לעסת?

הדיסק הזה יצא אחרי הדיסקים אולי הכי טובים שדרה הפיק/וריפראפ... The Chronic שלו ו - Doggy Style של סנופ.... ואכן האלבום הזה אלבום זוועתי ביותר...

השקרן

New member
זוועתי ביותר

יש לי עותק מקורי שלו, משום מה. (מישהו קנה לי אותו מתנה בנסיבות שהמוח שלי לא מצליח לזכור בכזאת שעה של הבוקר)

Helicon HipHop

New member
maladie

אם התכוונת לשיר היפהופ בצרפתית בשם maladie אז המבצעים הם Saian Supa Crew מתוך אלבומם החדש והמפוצץ X Raisons

הדיסק הזה יצא בסוף 96 שדר.דרה רק

פתח את afthermath. בכל מקרה הדיסק הזה, הוא דיסק אוסף של דרה וכל מי שהיה חתום אצלו ב-96. אכן זהו דיסק ממש גרוע, הבעיה בדיסק שדרה ניסה לשנות את סענון הראפ שלו. הוא שינה את הסגנון בגלל שהוא התחתן(בגלל המשפחה בעיקר) הוא שינה את הסגנון מ-gangsta rap לראפ רגיל , יבש ומכוער שלא מתאים לדרה! בכל מקרה אשתו ראתה את בעייתו של הדוקטור הגדול ואמרה לו לחזור לסנון הישן והטוב.. ומאז הסוף ידוע הוא החתים את אמינם, השלים עם סנופ, הוציא את 2001...

למעלה