טוב, אז את השאלון הבא לוויתי מפורום

החורזת**

New member
טוב, אז את השאלון הבא לוויתי מפורום

אחר. קצת ארוך אבל גם שונה משאלונים אחרים. אז יאללה לעבודה. קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו

המעסה

New member
ערב טוב לשאלון

שם: פירסינג: אין קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו

המעסה

New member
שוב תשובות

שם: רון פירסינג: אין קעקועים: יש שניים גובה: 174 מידת נעליים: 44 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 30 משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:פוטר סרט מושכר שראית: נקיטה סרט בקולנוע: סמוראי שיר ששמעת: רקדי השיר שנתקע לך בראש: ים של דמעות הדיסק שקנית: ארצי הדיסק ששמעת: ארצי האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: ועננו איש שחשבת עליו: הבן האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:רודוס ניורק קפריסין פרג בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא להרוג אנשים: אסור עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: אסור מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אפשר האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים היית מאוהבת: מלא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: אולי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:תמיד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: עיסוי ממתק: שוקולד סרט מצויר: פופאי קורנפלקס: טעים מסטיק: לא צבע: כחול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: כן תכשיט: מגן דוד חורף\קיץ: חורףפ בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא הלכת איתו לסרט: מאהבת צעק עליך: חבר שלח לך אימייל: אחותי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?תמיד הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:ים של דמעות אוכל אהוב: על האש תוכנית אהובה: חדשות ספורט אהוב:כדור סל תחביב: דייג פאזלים זמר/זמרת/להקה אהובים:אייל גולן עיתון אהוב:הארץ וסתם: מה השעה עכשיו? 10 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? יש לי עיסוי איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת? ורדים וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אין לי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו לך

החורזת**

New member
טוב, ננסה:

וכולם מוזמנים לענות .. פשוט תעתיקו אותו להודעה שלכם וליד כל שאלה תרשמו תשובה קצת בכללי שם: פירסינג: אין. קעקועים: גורנישט. גובה: 152 מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ושתי אחיות בת כמה את נראית: נראה לי שבגילי (ארבעים פלוס) משקפיים? לקריאה גשר? לא עבר פלילי: לא, אני כנראה יורמית שפות: עברית, אנגלית, צרפתית, אידיש ודנית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הטיפול הפסיכואנליטי מאת פרויד והארי פוטר (ספר חמישי) סרט מושכר שראית: סודות ושקרים סרט בקולנוע: אחי הדוב (עם האחיינים) ושר הטבעות 2 שיר ששמעת: נענעי את התחת השיר שנתקע לך בראש: אנא ברכם אלי הדיסק שקנית: ויוולדי לקטנטנים הדיסק ששמעת: באה מאהבה של יהודית רביץ האיש שהתקשרת אליו: מטופלת האיש שהתקשר אליך: קולגה תוכנית טלוויזיה שראית: המורדים איש שחשבת עליו: האחיינית שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: על כמה את/ה רוצה לגור במקום אחר: בוודאי, להצפין לאיזור המרכז. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מתה עליהן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: רחבי ארה"ב, קנדה ולונדון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא, רוצה אותו צמוד להרוג אנשים: ממש לא עישון אצל בני עשרה: לא, שונאת את הריח נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא, אם שותים לא נוהגים מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בהחלט, כל אחד ומה שמתאים לו האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן ויותר מפעם אחת אי פעם בכית על בן: בהחלט אי פעם שיקרת: מעדיפה לא, אבל היו מצבים של שקרים לבנים אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: בילדותי. התחרטת על דברים שעשית: מי זוכר? המון פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: קצפת ממתק: שוקולד סרט מצויר: שראק קורנפלקס: מסוכר מסטיק: עלמה (לצערי אין כיום) צבע: סגול-ורוד יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף, מתחת לפוך בחדר: ??????? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: הדודה מאמריקה ראה אותך בוכה: לאה - חברה הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: הבוסית שלח לך אימייל: דרים האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הרבה פעמים הופעת בציבור בפיג'מה? בפורים כשהתחפשתי בכית בסרט? בוכה כמעט בכל דרמה היית על במה? בהופעות של חבורת הזמר בה שרתי חשבת שאת\ה הולך למות? לצערי כמה פעמים הייתי על סף מוות נכשלת במקצוע?: לא, פעם המורה למתמטיקה החליט לתת לי שלילי בגלל התחצפות, הלכתי עם כל המבחנים למפקח של ביה"ס והראתי לו את הציונים. המפקח דרש לתת לי ציון מעולה ולהוריד לי ציון בתעודה בהתנהגות הבעיה שלא היה כבר למה להוריד והסוף היה שהמורה התנגד והודיע שלא נכנס יותר לכיתה וכך שלושה חדשים לא למדנו מתמטיקה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן, שלוש פעמים רצית להיות המין השני? ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב: אנשי הגשם אוכל אהוב: פסטות תוכנית אהובה: הפרקליטים ספורט אהוב: החלקה אומנותית (כמובן בצפיה מהכורסא) תחביב: לשיר ולצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: חווה אלברשטיין ושלמה ארצי עיתון אהוב: ניקוי ראש (לתשבצי הגיון) וסתם: מה השעה עכשיו? 22.24 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? הורדת המים בשירותים אצל השכנים מלמעלה ריח האחרון שהרחת? ריח הפופ קורן שהכנתי עכשיו וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נגינה בחליל צד של זמפיר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו לאחיינים ובמיוחד לג'נג'ית ולתינוק

Kesem_

New member
וואחד אורך יש לשאלון הזה......./images/Emo4.gif

קצת בכללי שם: אדוה פירסינג: אין קעקועים: עוד לא גובה: 161 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות גדולה ואח קטן בת כמה את נראית: אומרים לי ש- 24-25 משקפיים? אין גשר? לא עבר פלילי: עוד לא שפות: עברית, אנגלית (אבל שומעת את כל השפות) הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: שסיימתי: "יש אלוהים/קארין ארד" אבל קוראת עכשיו עוד 3 במקביל סרט מושכר שראית: הסיפור שלנו עם ברוס ויליס ומישל פייפר סרט בקולנוע: מזמןןןןןןן לא זוכרת שיר ששמעת: כל הזמן שומעת השיר שנתקע לך בראש: אבניביאובואבב הדיסק שקנית: גם מזמןןןןןןןן לא זוכרת הדיסק ששמעת: דיויד ברוזה בהופעה חיה האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חבר טוב תוכנית טלוויזיה שראית: לא רואה איש שחשבת עליו: אח שלי שנמצא בדרום אמריקה האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אירופה, ארה"ב, יוון, קפריסין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: ? לא הבנתי את השאלה אי פעם בכית על בן: כנ"ל אי פעם שיקרת: שקרים לבנים זה נחשב ? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: ? השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: כל סרטי וולט דיסני קורנפלקס: סמקס מסטיק: מאסט דובדבנים צבע: סגוללללללללללל יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: אננס תכשיט: הכל חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: ? הלכת איתו לסרט: ? צעק עליך: איזה טמבל שהתקשר אתמול לעבודה אבל צעקתי עליו בחזרה שלח לך אימייל: כל הזמן שולחים לי אי מיילים האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כל הזמן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון כאלה אוכל אהוב: אוכל הודי תוכנית אהובה: לא אוהבת טלויזיה ספורט אהוב: יוגה תחביב: עיצוב תכשיטים / פסיפס ועוד זמר/זמרת/להקה אהובים: ריטה, שלמה, דיויד, רמי, עיברי להמשיך...? עיתון אהוב: לא אוהבת עיתונים וסתם: מה השעה עכשיו? 21:31 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעשן סיגריה איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחמניה עם חומוס ומטבוחה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? הטלוויזיה מהקומה השניה ריח האחרון שהרחת? הריח של הגשם שבחוץ רינגטון בפלאפון: השיר "לאלף נמר" של ריטה מישהו שממש בא לי לתת לו חיבוק עכשיו: אח שלי (שנמצא בדרום אמריקה)

mr_lonely

New member
שמך אדווה ? איזה צירוף מקרים../images/Emo3.gif

גלים שקטים ברוח קלה, נושאים עימם ממני אלייך, מילה ותו, סימן ורמז. מילה ותו, סימן ורמז, נישאים אלייך בחדווה על פני אדווה.

ויק1

New member
והנה תשובותיי

קצת בכללי שם: ויקי פירסינג: לא קעקועים: כן 2 גובה: 168 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: צבוע גוונים אחים/אחיות: אחות גדולה ואחת קטן בת כמה את נראית: אומרים שבסביבות ה-30 משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית ומבינה על בוריה ספרדית מדברת קצת. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: זכרונותיה של גיישה סיימתי לפני יומיים סרט מושכר שראית: חוכמת הבייגלה סרט בקולנוע: הסרט האחרון של ג'וליה רוברטס לא זוכרת שיר ששמעת: LOVE TO LOVE שומעת ברגע זה של טינה טרנר השיר שנתקע לך בראש: הידיעה של שוטי הנבואה הדיסק שקנית: שלומי שבת הדיסק ששמעת: שלומי שבת האיש שהתקשרת אליו: חבר פורום האיש שהתקשר אליך: אחיינית שלי תוכנית טלוויזיה שראית: כדורסל חלקית איש שחשבת עליו: לא מגלה האם את/ה דלוקה על מישהו: כן ולא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: שוויץ, לונדון, פריז, איטליה, ספרד, תורכיה קניה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה עם זה האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: בטח שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: מרצפן סרט מצויר: מיקי קורנפלקס: לא מסטיק: לא צבע: סגול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: למה לא תכשיט: טבעת מיוחדת חורף\קיץ: קיץ בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: לא מגלה ראה אותך בוכה: לא אבל שמע הלכת איתו לסרט: לא צעק עליך: לא שלח לך אימייל: כן האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן מלא היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: הידיעה של שוטי הנבואה אוכל אהוב: סיני תאילנדי תוכנית אהובה: צעירים חסרי מנוח ספורט אהוב: שחיה תחביב: אין זמר/זמרת/להקה אהובים: שלמה ארצי עיתון אהוב: מעריב וסתם: מה השעה עכשיו? 22:43 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? מוסיקה ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הלב של מאיה בוסקילה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו לא מגלה

בבקשה...

שם: מריה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: אין..סתם. נמוכה במידה. מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שניים בת כמה את נראית: הרבה פחות. תלוי במצב הרוח ושעות השינה. משקפיים? אפילו לא משקפי שמש. צריכה לקנות. גשר? אלנבי.. אין עבר פלילי: בטח... שלא. גם לא בצבא. שפות: עברית, אנגלית. כמה מלים בכל מיני שפות בעיקר משירים וסרטים. הדברים האחרונים שעשית: לימדתי, הסתובבתי בעיר, הכרתי עוד אדם היום. ספר שקראת: חיי אהבה סרט מושכר שראית: פריסיליה מלכת המדבר סרט בקולנוע: נסיך מצרים שיר ששמעת: זמן לשלום השיר שנתקע לך בראש: אווה מריה הדיסק שקנית: עידן רייכל הדיסק ששמעת: שלומית אהרון ויבגני האיש שהתקשרת אליו: חברתי עירית האיש שהתקשר אליך: חברה חדשה תוכנית טלוויזיה שראית: פלטפוס איש שחשבת עליו: נועם האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא כרגע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא, שום דבר בו אני נמצאת במהופך, בעצם.. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב. רוצה עכשיו..אולי איטליה בקרוב. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: רוצה אותו לידי. לא בעד. להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: הסקרנות הורגת נסיעה במכונית אחרי ששתית: חלילה. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל אחד יעשה מה שטוב לו. לא בשבילי אישית. האם את\ה אי פעם בכית על בת: על חברה שבגדה באמוני, אך לא ארוכות.. אי פעם בכית על בן: כן. לצערי. אי פעם שיקרת: לבן. אי פעם נעצרת: הרבה פעמים. מול רמזור אדום.. כמה פעמים היית מאוהבת: אהבה אחת גדולה. שש הדלקויות לא קלות.. נשבר לך הלב: מאד. לרסיסים קטנים קטנים. שברת לבבות: לצערי כן. השם שלך הופיע בעיתון: עוד לפני שנולדתי. כך הוא נבחר. דרך כתבה בעיתון.. התחרטת על דברים שעשית: באותם רגעים. אך אחר כך לא. לא מתחרטת על כלום. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אכפת ממתק: טורטית, ביסלי גריל סרט מצויר: מיקי מאוס, פופאי קורנפלקס: רגיל עם סוכר מסטיק: אבטיח צבע: כחול יום בשבוע: משתנה היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: תות תכשיט: בדרך כלל בלי, טבעת. חורף\קיץ: אביב בחדר: האיש האחרון שישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: רופא הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: אמא שלי, אך לא ממש ברצינות. אף אחד אחר לא יעיז. שלח לך אימייל: החבר הראשון שלי...לפני כמה ימים. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח. אהבתיו בשלמות. הופעת בציבור בפיג'מה? עם כרית כליצן. פעמיים ביום הולדת של אחייני ושל קרובת משפחה. בכית בסרט? בכמה סרטים. איטי, נשיקת אשת העכביש ובכמה גם מצחוק. היית על במה? כמה פעמים. רקדתי, שרתי. חשבת שאת\ה הולך למות? כן.. נכשלת במקצוע?: הסטוריה הורידו אותך כיתה? הורדתי את עצמי. לא הגעתי לבית הספר כשנה. ובשנה שאחריה החלטתי ללכת למגמה הכי גבוהה..בכתה י'. הקפיצו אותך כיתה? אחרי שנשארתי שנה, קפצתי לכתה יב'. אף פעם לא למדתי בכתה יא'.. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: משפחה, חברים, לצחוק, להרגע, זוגיות כיפית, האחיינים שלי נהנים, לפנק, אוכל טוב: סושי, לקרוא, לכתוב כשיש השראה, מסאג' וג'קוזי. שיר אהוב: כל מה שתרצי אוכל אהוב: סושי תוכנית אהובה: ריימונד, של מי השורה הזאת לעזאזל ספורט אהוב: שחיה, כדורסל תחביב: קריאה, תשבצים יפנים, כתיבה זמר/זמרת/להקה אהובים: ברונסקי ביט, שלומית אהרון, ריטה, ברברה סטרייסנד, עידן רייכל ועוד. עיתון אהוב: אין. מסע אחר. וסתם: מה השעה עכשיו? כתוב.. תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? כלום מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לזפזפ, לקרוא ולנשנש ביסלי. איזה ארוחה אחרונה אכלת? מעורב, פירה וסלט של אמא. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. יותר חופש, בוחרת מקצועות לימוד. אתה משועמם/ת? לא ממש. רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה. ריח האחרון שהרחת? דאודורנט פרחים. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? קלאסי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: נועם, רועי אחייני.

yogibear

New member
שאלון

שם: YOGI פירסינג: בחיים לא . קעקועים: אין מצב גובה: ~ 180 מידת נעליים: 43 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 1 בן כמה אתה נראה: בערך בגילי משקפיים? לנהיגה גשר? לא עבר פלילי: חחחחחחחחח ממש לא שפות: עברית רומנית אנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: מהות החיים סרט מושכר שראית: שרק סרט בקולנוע: לא הייתי כבר שנים שיר ששמעת: לא זוכר השיר שנתקע לך בראש: כל מיני ין משהו מיוחד הדיסק שקנית: ממתי רומני קונה ? הדיסק ששמעת: גלגל"צ חחחחחח האיש שהתקשרת אליו: בגוביינא - לאבא שלי האיש שהתקשר אליך: אבא שלי כדי לחסוך את הגוביינא תוכנית טלוויזיה שראית: רק היום היו כבלים, שלג במסך זו היתה התכנית האהובה עלי: המסך השחור סרט אילם איש שחשבת עליו: אריאל שרון האם את/ה דלוקה על מישהו: כן על מקסי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: איכס את/ה אוהבת רכבות הרים: כככככככןןןןןןןןןןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: סקנדינביה רומניה שוויץ צרפת גרמניה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ממש לא להרוג אנשים: רק בעד סיכול ממוקד עישון אצל בני עשרה: ממש לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: בחיים לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אישית לא אשתתף שכל אחד יעשה מה שטוב לו האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: מה אני אימא תרזה ? אי פעם נעצרת: כל פעם בתמרור עצור. כמה פעמים היית מאוהבת: בגלי כבר לא זוכרים נשבר לך הלב: אין לי לב שברת לבבות: אולי. השם שלך הופיע בעיתון: כן. התחרטת על דברים שעשית: לעיתים כן לעיתים לא. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סערה ממתק: שוקולד סרט מצויר: הכל קורנפלקס: לא מת על זה מסטיק: אורביט \מאסט צבע: כחול\ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: עם תותים תכשיט: לא עונד חורף\קיץ: חורף בחדר: עם חלונות גולים האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: מקסי ראה אותך בוכה: מקסי הלכת איתו לסרט: מי זוכר צעק עליך: בוסית שלח לך אימייל: חבר האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? לא בדיוק אבל קרוב חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: סטטיסטיקה ארור המקצוע הזה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? חחחחחח בחיים לא מעדיף פיתה על גזר דברים אהובים: שיר אהוב: הכל אוכל אהוב: הכל תוכנית אהובה: אין וכשהיה נשיונל גאוגרפיק ספורט אהוב: סקס תחביב: צילום זמר/זמרת/להקה אהובים:אין עיתון אהוב: עתוני טיולים אופנועים ורכב וסתם: מה השעה עכשיו? 23:19 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? לא ולא מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב מאוחרת, אבל אצלי אין הפסקות תיכון או אוניברסיטה? אוני אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? הטווס של השכן ריח האחרון שהרחת? ריח הגשם וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הכי פשוט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו : מקסי

אני אנסה לענות

קצת בכללי שם: ענת פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 170 מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: 27-28 משקפיים? יש אבל מעדיפה עדשות גשר?אין עבר פלילי:אין שפות: אנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:מבוא לאהבה סרט מושכר שראית: נשים אמיתיות סרט בקולנוע: ואז הגיעה פולי שיר ששמעת: STILL LOVING YOU - SCORPIONS השיר שנתקע לך בראש: עד סוף העולם הדיסק שקנית: ים תיכוני - דידי הררי הדיסק ששמעת: ים תיכוני - דידי הררי האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: אמא שלי תוכנית טלוויזיה שראית: השיר שלנו איש שחשבת עליו: חסוי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:הרשימה ארוכה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ישנה אפשרות למרות שקשה להרוג אנשים: לאאאא עישון אצל בני עשרה: לאאאאאא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאאאאאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כל אחד והחיים שלו האם את\ה אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: מספר פעמים נשבר לך הלב: הרבה שברת לבבות: אולי השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חופש ממתק: שוקולד סרט מצויר: פופאי קורנפלקס: יאמי מסטיק: אפשרי צבע: אדום יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: נחמד תכשיט: טבעת חורף\קיץ:חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה הלכת איתו לסרט: אחי וגיסתי צעק עליך: לא צעקו לי....(לא זכור לי) שלח לך אימייל: ידיד שלי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:לתת אוכל אהוב:שניצל וציפס תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:לא מוגדר תחביב:לא עולה לי כרגע לראש זמר/זמרת/להקה אהובים:AIR SUPPLY עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו? 23:30 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדביץ תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? הטלויזיה ברקע ריח האחרון שהרחת?הקרם גוף שאחרי המקלחת וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון?עד סוף העולם מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו - אני לא יכולה לגלות

DREAM111

New member
וואלה אני עושה זאת

וואו אני לא מאמינה שבשעה זו אני עונה לשאלון אבל יאללה מה יכול להיות. שם: דרים פירסינג: לא בבית סיפרי קעקועים: עוד יעשה גובה: 174 מידת נעליים: 42 צבע שיער: טבעי שטני צבוע לרוב סגול/אדום אחים/אחיות: 2 אחות מדהימה ואח בת כמה את נראית: לא יודעת אני חושבת שבהתאם לגילי יש שאומרים שאני ניראת צעירה יותר אבל לא בטוחה בזה. משקפיים? בעבר היום כבר לא גשר? מעולם לא עבר פלילי: בטח שלא שפות: עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: גרעינים לבנים אני חושבת סרט מושכר שראית: קרוב לודאי איזו דרמה לא זוכרת סרט בקולנוע: מוצאים את נמו שיר ששמעת: דיבק חדש של מוזיקה עכשווית השיר שנתקע לך בראש: חלומות של אתמול הן..... הדיסק שקנית: לא קניתי קיבלתי מתנה להיטים עכשיווים. הדיסק ששמעת: את הדיסק הזה האיש שהתקשרת אליו: כמובן בן זוגי האיש שהתקשר אליך: אותו הדבר בן זוגי תוכנית טלוויזיה שראית: כלבוטק איש שחשבת עליו: הורי שמטיילים להם עכשיו בארה"ב. האם את/ה דלוקה על מישהו: כמובן על בן זוגי את/ה רוצה לגור במקום אחר: מוכנה לגור במקום אחר את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא כי אין לי אפילו את האחד את/ה אוהבת רכבות הרים: לא
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן-רומניה, הונגריה, צכיה, סלובקיה, פולין, גרמניה, אוסטריה, תורכיה ויוון. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד כי אני היום חווה אותה להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה עם זה שכל אחד יחיה כטוב בעיניו. האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: מי יודע באמת מאוהבת אפשר לומר פעמיים נשבר לך הלב: מי הספיק לספור את כל הפעמים שברת לבבות: לא יודעת לא סיפרו שנשבר השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: צבעוני יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: פיכס תכשיט: שרשרת צמיד טבעת שעון חורף\קיץ: אביב בחדר: החדר האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: האחיין שלי ראה אותך בוכה: בן זוגי הלכת איתו לסרט: האחיינית שלי צעק עליך: בן זוגי שלח לך אימייל: סולי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בוודאי הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: לדמעות שלך יש פה.../שרית חדד אוכל אהוב: בשר תוכנית אהובה: חוק וסדר ספורט אהוב: שחיה תחביב: אומנות זמר/זמרת/להקה אהובים: מתחברת למילים של שרית חדד עיתון אהוב: ידיעות אחרונות, לאשה ולא אהוב פשוט נהנית לקרוא אותם וסתם: מה השעה עכשיו? 1.28 בלילה תפוח או בננה? גם וגם כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? עכשיו מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם בן זוגי איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה ועוגת יום הולדת תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה למי שיכול אתה משועמם/ת? לפי השאלון הזה נראה שכן רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? האחיין שלי אחרי האמבטיה וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? איזה מה
וואלה אין לי מושג מה זה הדברים הללו. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בן זוגי ואימי.

אוףףף כמה ארוך, אבל בכל זאת...

שם: נטע פירסינג: עבר זמנו קעקועים: 4 גובה: 1.72 בערך מידת נעליים: 41 צבע שיער: צבוע-שחור טבעי-שטני אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: מממממ...נראה לי בגילי. 29 משקפיים? אכן
גשר? לאאאאא עבר פלילי: עדיין לא
שפות: אנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: שנת החתול של שרה אנג'ל סרט מושכר שראית: כבר הרבה זמן לא סרט בקולנוע: כנ"ל
שיר ששמעת: "מודה אני לפנייך" עמיר בניון (חני, אל תתערבי
) השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל (חני, אני עקבית או מה
) הדיסק שקנית: חחחחחחחחחח כנ"ל (מסתבר שאני עקבית
) הדיסק ששמעת: דייייייייייי נווווווו, זה לא ברור כבר
האיש שהתקשרת אליו:
האיש שהתקשר אליך:
תוכנית טלוויזיה שראית:
איש שחשבת עליו: אני חושבת על הרבה
האם את/ה דלוקה על מישהו: אוהבת, מאוד את בעלי
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: פראג, קפריסין, טורקיה, בוליביה, פרו, ארגנטינה, הודו, לאוס, תאילנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד (רק את אלה שמגיע להם..
) עישון אצל בני עשרה: בעד (זו תהיה צביעות לומר שלא
) נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת:
כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 1 או 2 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: פנחס (החתול שלנו
) ממתק: אגוזי סרט מצויר: סימבה קורנפלקס: קינמונים מסטיק: בזוקה צבע: אדום או סגול, או אולי בעצם שחור
יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תות תכשיט: טבעת נישואים חורף\קיץ: סתיו
בחדר:
ענקית האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ישן ועדיין - יניב בלי ניק ראה אותך בוכה: יניב בלי ניק הלכת איתו לסרט: יניב בלי ניק צעק עליך: יניב בלי ניק
שלח לך אימייל: יניב בלי ניק
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן, ב"כנפיים שבורות" היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: באיזה לא
הורידו אותך כיתה? כמעט
הקפיצו אותך כיתה? כן, רק אותי...
רצית להיות המין השני? לעולם לא
דברים אהובים: שיר אהוב: "מכחול שבור" עמיר בניון אוכל אהוב: חומוס תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב: מה זה ספורט
תחביב: מוזיקה, אינטרנט, בעלי
זמר/זמרת/להקה אהובים: מה לא ברור
עמיר בניון עיתון אהוב: מעריב לנוער...חחחחחחח
(צחקתי
) אין
וסתם: מה השעה עכשיו? 01:30 תפוח או בננה?
כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? פסטה שמנת ופטריות תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? כמעט ולא רעש אחרון ששמעת? מכונית שעברה הרגע מתחת לבית
ריח האחרון שהרחת? ריח הקקי של פנחס
וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "רגע ודודלי" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו אבא שלי
וואווווווו, זה היה ארוךךךך....אבל נהניתי מכל רגע, נשבעת
ליל מנוחה לכולם
נטע

סקסיית

New member
גם אני.... נטע הכריחה אותי../images/Emo3.gif

שם: חני פירסינג: רוצה אבל אין.... קעקועים: רוצה אבל אין.... גובה: 1.64 בערך מידת נעליים: 38-9 צבע שיער: חום ברונטי אחים/אחיות: 7 בת כמה את נראית: לפי הימים האחרונים... 25
משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: עדיין לא שפות: אנגלית, צרפתית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: the klone and i סרט מושכר שראית: מטריקס רילודד סרט בקולנוע: שר הטבעות - שיבת המלך שיר ששמעת: "מודה אני לפנייך" עמיר בניון (נטע, אל תתערבי) השיר שנתקע לך בראש: "שלכת" עמיר בניון (נטע, אני אתלה אותך) הדיסק שקנית: לא קונה הדיסק ששמעת: עמיר בניון (באיומי אקדח - נטעעעע
) האיש שהתקשרת אליו: גליה..... האיש שהתקשר אליך: יאשה תוכנית טלוויזיה שראית: אהבה מעבר לקריזה....
איש שחשבת עליו: אני חושבת על הרבה האם את/ה דלוקה על מישהו: אוהבת, מאוד את בעלי את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד (רק את אלה שנטע חושבת שמגיע להם..) עישון אצל בני עשרה: אין לי דעה... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 שאני יודעת השם שלך הופיע בעיתון: כן פעמיים התחרטת על דברים שעשית: 1 או 2 או 3 או 4 או......
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שושי (החתולה שלנו) ממתק: טעמי סרט מצויר: שלגיה ושרק קורנפלקס: גרנולה עם פירות יבשים מסטיק: מאסט.. צבע: אדום בעצם שחור יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: אננס תכשיט: מליון חורף\קיץ: סתיו בחדר: פמוטים .. מלא האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ישן ועדיין - משה הסקסיי ראה אותך בוכה: משה הסקסיי הלכת איתו לסרט: עוד לא הבנתם? צעק עליך: נטע...
שלח לך אימייל: אחותי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? כמעט הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? לפעמים דברים אהובים: שיר אהוב: lady של קני רוג'רס אוכל אהוב: סלט תוכנית אהובה: כל דרמות בתי המשפט והחקירה ספורט אהוב: התעמלות קרקע תחביב: הרבה.. קריאה, ציור, אפיה, בישול תפירה, פלרטוטים, בעלי, להציק לגליה ונטע..
זמר/זמרת/להקה אהובים: לא עמיר בניון! עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו? 02:01 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט ירקותולחם כפרי עם חמאה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה, תיכון כל מקום לימודי אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? מילקי שושי הולכות מכות..
ריח האחרון שהרחת? סיגריות של נטע וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "הודי" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: אמא שלי וואווווווו, זה היה ארוךךךך....אבל נהניתי מכל רגע, נשבעת ליל מנוחה לכולם
חני

חנייייייייייייייייייי, כנסי מיד ../images/Emo46.gif

המילים "סיכול ממוקד" אומרות לך משהו
עוד מילה אחת לא במקום על עמיר בניון את נכנסת לרשימת האלו שמגיע להם לההרג, הבנת
מתה עליך

סקסיית

New member
נטעעעע, כנסי מיד../images/Emo46.gif

סיכול ממוקד???
לא! לא צריך להיות על כיסא גלגלים בשביל זה???
ולגבי עמיר בניון....
..(כבר הבנת נכון
)
מתה עלייך

תשובות

קצת בכללי שם: אודליה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.74 מידת נעליים: 40-41 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחד בת כמה את נראית: צעירה מגילי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, רוסית הבנה מרוקאית ואידיש הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סדרת הארי פוטר - עברית אנגלית סרט מושכר שראית: לא משכירה הכל מגיע מהאינטרנט סרט בקולנוע: אהבה זה כל הסיפור שיר ששמעת: משהו ברדיו השיר שנתקע לך בראש: i did it my way , all you need is love הדיסק שקנית: פסקול KILL BILL ממולץ הדיסק ששמעת: נשים שירים האיש שהתקשרת אליו: טל האיש שהתקשר אליך: דורון תוכנית טלוויזיה שראית: אוף שכחתי את השם (ערוץ 6 בYES הולמרק) תוכנית משטרתית איש שחשבת עליו: טל האם את/ה דלוקה על מישהו: עוד לא החלטתי את/ה רוצה לגור במקום אחר: באי בודד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן והיא כנראה נשארת וירטואלית את/ה רוצה עוד פירסינג: אין שום צורך את/ה אוהבת רכבות הרים: לא כל כך, פחדנית את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן: גרמניה,אנגליה,לוקסמבורג,ספרד,צרפת לבנון נחשב?? בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד לצערי מניסיון להרוג אנשים: סתם לא, חיסול ממוקד כן עישון אצל בני עשרה: עישון בכלל מיותר בכל גיל נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא שותה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם לבריאות האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אין מישהו שמעולם לא אמר שקר לבן במיוחד כדי לא לפגוע אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: פעמיים שלוש נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: על החלטות שעשיתי אבל לומדים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: האחרון אחי הדוב מומלץ קורנפלקס: עם סוכר , כריות מסטיק: air waves צבע: יש לי יותר מידי יום בשבוע: אם יש מצב רוח כל השבוע היום הכי לא מועדף: ראשון למי יש כוח ג'לי: לא אוהבת תכשיט: טבעות שרשראות חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה והכל בכלל האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: גל ראה אותך בוכה: דורון הלכת איתו לסרט: אמיר צעק עליך: אף אחד שלח לך אימייל: מיקי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?פורים בכית בסרט? רגשנית שכמותי כן היית על במה? הענקת פרסים חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לאאאאאאאאא מאוד אוהבת להיות אישה דברים אהובים: שיר אהוב: זה לפי מצב רוח אוכל אהוב: יותר מידי תוכנית אהובה: בדיוני ספורט אהוב: שחיה תחביב: סרטים זמר/זמרת/להקה אהובים: זה לפי התקפות עיתון אהוב: בלייזר וסתם: מה השעה עכשיו? 03.16 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לטייל באינטרנט איזה ארוחה אחרונה אכלת? KFC תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? זה קורה לא כרגע רעש אחרון ששמעת? נשיבת הרוח ריח האחרון שהרחת? פופקורן וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שלושה פלאפונים פופקורן HOURES לטינוס מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו : טל

a n a t i 3 2

New member
אז גם אני עונה...

שם: ענת פירסינג:
קעקועים:
גובה: 164ס"מ מידת נעליים: 42
צבע שיער: שטני אחים/אחיות: שני אחים בת כמה את נראית: בגילי משקפיים? אין (אבל צריכה!)
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:
לא בלי ביתי סרט מושכר שראית: הסיפור שלנו עם קסם ויפעת
סרט בקולנוע: "ללכת על המיים" מומלץ
שיר ששמעת: דיויד ברוזה "באנו לכאן מתחת לשמיים"
השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל
הדיסק שקנית: רומנייה כמו יוגי, לא קונה
הדיסק ששמעת: ריקי גל האיש שהתקשרת אליו: אחי האיש שהתקשר אליך: החורזת תוכנית טלוויזיה שראית: מי רואה טלוויזיה?
איש שחשבת עליו: רון, רון, רון, רון
האם את/ה דלוקה על מישהו: ברור את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, זה יהיה בקרוב
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:איטליה, אנגליה, שוויץ וצרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף
האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהבת: שלוש
נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד סרט מצויר: לא בקטע קורנפלקס: שוגי
מסטיק: לאאאאאאאאאאאאאאא
צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: תפוח תכשיט: צמיד חורף\קיץ: אביב
בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: כרגע רון במיטה שלי (יו, אז מה אני עושה פה
) ראה אותך בוכה: רון הלכת איתו לסרט: רון צעק עליך: השכן מלמעלה
שלח לך אימייל: הרבה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: "פגישה, חצי פגישה" של חנן יובל
אוכל אהוב:כבד אווז
תוכנית אהובה:"עובדה" ספורט אהוב:באולינג תחביב:ציור זמר/זמרת/להקה אהובים:חנן יובל, אושיק לוי, גלי עטרי.... עיתון אהוב:ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? רבע לשמונה בבוקר תפוח או בננה?
כחול או אדום?כחול
סתיו או אביב?אביב
מסנג'ר או אייסיקיו?מסינג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחבק את רון
איזה ארוחה אחרונה אכלת? רון ואני קנינו אתמול באחת בלילה דברי מאפה תיכון או אוניברסיטה? ים
אתה משועמם/ת?ברור רעש אחרון ששמעת? המנקה של חדר המדרגות (ברגע זה) ריח האחרון שהרחת?הריח המדהים של שני ילדי שנישקתי אותם לפני שהלכו לבית הספר
וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רגיל כזה
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו נו באמת... זה ברור

למעלה