טוב, אז איבדתי את החוגר.

טוב, אז איבדתי את החוגר.

ככה, אנחנו על תנאי בבסיס. זאת אומרת, דיברנו בקשר באבט"שים, ואז העונש שלנו היה ביטול כל ההטבות - שק"ם, שקמ"מ, שעות מטכ"ליות רגילות. כל מיני כאלה. ואנחנו על תנאי, זאת אומרת שכל דבר קטן שעושים, מענישים. אז איבדתי את החוגר, כנראה אתמול ברכבת. א. מה קורה כשמאבדים חוגר ? למי אומרים ? להתקשר למפקדות ? ב. מה העונש ? עולים למשפט ואז..? ג. יש מצב לכלא בגלל העונש? כי תכלס זה מה שאמרו לנו, גם כדי להפחיד. עכשיו, אני בשיא הלחץ, וכן, אני פעורה בקורס. אז בלי הערות או משהו, כי אני ממש בלחץ. תודה לכולם.

atypique

New member
...

אין כזה דבר לבטל שקמ"מ וזמנים מטכ"ליים. לרוב העונש הוא קנס, אבל אולי גם שעתיים ביציאה אם ממש משעמם למפקדת המסלול. ממש ממש ממש לא סביר שיהיה כלא, יותר סביר שעזמי בשארה יתמנה לראש מחלקת בטחון מידע... זה באמת כלום בגדול...

תקשיב, זה ממש לא כלום.

באמת, ביטלו את השקמ"מ. אני לא סתם אומרת. אין לנו. גם לא שק"מ. זה העונש, כבר שבועיים אנחנו ככה. ויש לנו בדיוק זמנים מטכ"לים. זאת אומרת, אם נותנים קצת יותר ט"ש או צהריים, אז בגלל העונש יש לנו הכל מלא, ואמרו לנו שעל כל דבר קטן - יהיה עונש. כי בכל זאת, דיבור ברשת וכל זה, זה לא משהו שולי. וכל בוקר יש מסדר פק"לים הריי, וכל בוקר אני אהייה בלי חוגר? אבל איך זה עובד? למי אני אומרת? איפה יתנו לי את הקנס? כמה הוא יהיה ? למי משלמים בכלל? מה?! נו, אוף. אני מתחילה לא להרגיש טוב.

atypique

New member
../images/Emo160.gif

במידה ואתם סוגרים, חייבים לתת שקמ"מ. אין כזה דבר לא לתת, תאיימי בקבילה, ואולי אפילו תקבלי טרמפ מדמבו. דיבר ברשת זה לא שולי? חכי לשמירות בקריה... את תקבלי קנס, שירד לך אוט' מהמשכורת הבאה - וזהו. את שאר הפרוצדורה כבר ידאגו לטפל, ואין שום סיבה שתכירי את התהליך. ואין שום סיבה להיכנס לפניקה...

נו, מה קבילה.

זה העונש. אין הטבות. סגרנו 2 שבתות כבר ככה. העניין הוא, שהיו כמה שלא יצאו לאבט"שים, אז הם יודעים שמבקשים מהם שיקנו לכולם. אבל עדיין יש עונש. בהתחלה בכלל רצו לפרק את הקורס, להכניס לכלא ישר. לא יודעת, נו. כל מיני איומים. אבל צריך להודיע למפקדות עכשיו? ותודה.

atypique

New member
כן, להודיע...

חח, עלק לפרק את הקורס או להכניס לכלא. צעירים תמימים... אם לא היו ממלאים תקנים, אז היו מפרקים ומכניסים לכלא אותם.

חחח לפרק את הקורס בגלל שדיברתם בקשר?!

המפקדים נראה לי סתם מלחיצים אותכם. המקרה היחיד ששמעתי שפירקו קורס היה ממש חמור. שהרבה חבר'ה מקורס מסויים התנפלו על בחור מקורס אחר במקלחות וזרקו אותו ל"רחוב" ערום תוך שהם מרביצים לו קצת. תודיעי למפקדות כשתראי אותן בבוקר. גם ככה אין מה לעשות עם זה עכשיו.

disturbed fairy

New member
כן

ותאמיני לי לא יקרה כלום... את באמת בקורס וקצת בשוק, מפקדי קורס לא יכולים לעשות מה שהם רוצים, ולא לקבוע נהלים, המקס' שהם יכולים זה באמת לבטל הטבות וכו', בטח לא להכניס לכלא או "לפרק את הקורס" חחחח תביני יותר טוב כשתגיעי לסדיר ....

את חייבת להודיע על איבוד חוגר.

אם יענישו אותך או לא זה מעניין אבל זה לא העיקר. את חייבת להצהיר על חוגר אבוד כדי שהצבא והמשטרה ידעו שחוגר מסתובב לו בעולם לבדו. אפשר להתשמש בו למטרות רעות (החל מכניסה לא חוקית למסיבות ועד התחזות לחיילת והתפוצצות בקניון). אל תבהלי מהעונשים. קורסים נגמרים בסוף!!
תרגישי טוב!! את תגידי למפקדת שלך. ואז יעלו אותך מת"ש (=משפט תשלום). הקצין שישפוט אותך יחליט מה העונש/ מה גובה הקנס. הקנס לא יהיה ממש גבוה כי מתחשבים בעובדה שאת מקבלת 350 ש"ח בחודש.

תודה רבה.

אני יודעת שחייבים להודיע, אבל מתי? עכשיו ? רק מחר בבוקר ? ואני מקבלת בינתיים קרוב ל500, האמת. בגלל הבסיס וזה. אבל לא משנה לי הכסף. העיקר שלא באמת יממשו את האיום הטיפשי שלהם עם כלא. ומתי בדיוק יערך המשפט ? עוד שבוע וחצי אני מסיימת הקורס. יש מצב שהוא יהיה מעבר? ואז אולי העונש יהיה יותר חמור? ואיפה אני אשפט? בבסיס עכשיו, או בזה שאגיע אליו ? נו, אוף. ושוב תודה.

זה לא משפט משפט...

זה כולה שיחה עם קצין. הקצין מתפלצן קצת, מודיע מה העונש וזה נגמר. כל קצין שיתפסו ברחוב יכול לשפוט אותך ככה שלא חושבת שימשכו זמן... הרי את עוד צריכה להנפיק חוגר חדש בהקדם האפשרי. אולי תשפטי אפילו באותו יום שתצהירי שאיבדת חוגר. ואם זה יהיה בבסיס שלך אחרי הקורס זה לא יהיה חמור יותר. את בטוח לא תקבלי כלא (מה עשו לכם!? מה ישר איומי כלא כלא?!). באמת תרגעי. המפקדים שלך ממש הכניסו אותך לסרטים.... משמעת בטירונות וקורס זה הכול משחק בסופו של דבר.

MaD-d0g

New member
וואו. את ממש צעירה ../images/Emo13.gif

תרגעייי... סה"כ חוגר נאבד. לא יפרקו שום קורס ולא ישלחו אותך לכלא. אגב, מה זה שקמ"מ

mori17

New member
תודיעי למפקדות שאחראיות עלייך...

כלא לא נראה לי שתקבלי זה הגזמה שחבל"ז..... יעלו אותך למשפט תקבלי קנס ואז תקבלי איזה שובר חהוצאת חוגר חדש[בשלישות בר"ג] רק טיפה תירגעי =]

snakeman3

New member
היי

אם אני לא טועה לא ניתן להכניס אותך לכלא על זה. דבר שני ע"מ שתוכלי לקבל חוגר חדש תהיי חייבת להשפט, בגלל שאת בקורס דעתי האישית היא שתצאי עם התראה. אם את רוצה להיות פאסימית אז תקבלי חמישים שקל קנס. אם תקבלי יותר מזה את תמיד יכולה לערער. כל שאר העונשים הם עונשים רגילים לקורס. באמת שאין לך מה לדאוג.

Hamall

New member
הליכה, צאי מזה...

יהיה פסדר...עוד חצי שנה את תצחקי על עצמך :) מקסימום תקבלי קנס ושעות ביציאה...

למעלה