טובת המתאבקים או טובת העסק?

pufpuf

New member
טובת המתאבקים או טובת העסק?

החדשות האחרונות על מורל נמוך בקרב מתאבקי TNA בעקבות הפוש שמקבלים "כוכבי" ה WWE לשעבר לעומת כוכבי הבית שבקושי מקבלים מקום בתוכנית, יחד עם חדשות דומות נוספות בעבר שהגיעו מה WWE על זה שמתאבקים ותיקים וטובים לא מקבלים פוש לעומת מתאבקים חדשים וגרועים (אבל עם מבנה גוף גדול) גרמו לי להרהר בסוגייה של טובת העסק מול טובת המתאבקים. בואו נניח לשם הדיון שכן יש הצדקה כלכלית לאקט. נניח שפליטי ה WWE או ביגמנים כן מצליחים לעורר עניין, למכור כרטיסים וכו' (לא ברמות היסטריות, אבל מספיק בשביל שזה לא יהיה כשלון), האם זה בכל זאת נכון לנהל עסק עם עובדים ממורמרים מאחורי הקלעים? האם אין כאן בעצם מין אפקט פיגמליון- המתאבקים לא מקבלים פוש
למתאבקים אין מוטיבציה
המתאבקים מספקים סחורה פחות טובה בזירה ובדמות שלהם
המתאבקים לא נהיים אובר
משתלם יותר לקדם אנשים אחרים על פניהם. או שאולי, אם זה מוכיח את עצמו כלכלית, בראש ובראשונה צריך לעשות את מה שחשוב לעסק, ומתאבק טוב יצליח לספק את הסחורה בכל מקרה ולהיות אובר בצורה כזאת שתצדיק פוש בכל מקרה?

MOR149

New member
זה צעד מעולה של TNA

אחרי הכל ג'ו דניאלס וAJ לא יובילו את החברה לכלום ויתנו רק קרבות 5 כוכבם כל פעם בלי טעם לאותם הצופים. חוץ מכל הסטיפולציות המפגרות עד שלא היה לי חוזה של שעתיים כוסאמא של כל אלכס שלי למיניהם. נכון שהם לא מקבלים תפוש אבל בתוכנית של שעה חובה להראות את פליטי WWE כי הם השאירו מאחוריהם מספר רב של אוהדים אחרי שעזבו את החברה(WWE) והם אלו שיכולים להרים את TNA לכמה רמות מעל וגם להשיג את החוזה של השעתיים. ואז לאט לאט יהיה אפשר להעיף חלק מהזקנים או לעשות בהם שימוש של מנג'רים או משו. אנגל כריסטיאן וסטינג בינתיים עושים עבודה טובה למרות שלפעמים הם נעשים בלתי נסבלים ,אחרי הכל זה מה שטוב לעסק. אז לסיכום - האיכות קרבות והמתאבקי איכות חשובה לסמארקים וזה רוב הצופים של TNA אבל הם מספר מועט אז כדאי ללכת קודם על שילוב בין איכות ובידור(בלי פיודים מפגרים רוסו סטייל) ואז לראות לאן להתפתח. שצעירי העסק לא יבכו הם יקבלו את הזמן מסך שלהם.

h a r r y4

New member
אני לא מבין מאיפה ההנחה הזאת הגיע

שאוהדי TNA הם סמארקים. מאיפה הקביעה הזאת?

MOR149

New member
ממה שיצא לי לראות ולקלוט מהם בקהל

הם משתעממים בקרבות סטיינר למיניהם ואוהבים יותר את קרבות הספוטמנקיז. אז לפי הביקורת שלהם קלטתי בערך אם מי יש עסק. אני לא צופה הרבה במוצר. בקשר לקהל בבית אתה צודק מאיפה לי

h a r r y4

New member
אז אתה אומר ש..

מי שלא אוהב סטיינרים וכן אוהב ספוטמאנקיז הוא סמארק? צריך לעשות רענון בפורום לגבי המושגים האלה של סמארק ומארק.

כשאתה אומר "מספר רב של אוהדים"

אתה מתכוון ל-17 אוהדים שיש לאיי-טריין, מאט מורגן וטסט ביחד?

עד כמה שזה יישמע מופרך

קורט אנגל דווקא די תרם ל-TNA עם הרייטינג. מסוף 2006 עד היום יש עלייה ב-20% בערך בממוצע של הרייטינג לאימפקט. אולי זה לא משמעותי במיוחד למימדים של אירגון כמו WWE, אבל הייתי אומר שעלייה מ-0.7-0.9 ל-1.0-1.2 זו עלייה די מכובדת לאירגון כמו TNA. בואם של כריסטיאן וסטינג לא תרמו כ"כ הרבה לרייטינג בגלל שאלה לא שמות לגיטימיים במיוחד. עם כל הכבוד לכריסטיאן הוא לא שם כזה גדול וסטינג הוא כוכב עבר. לעומתם אנגל זה כוכב מאוד לגיטימי, שכבר בשנה שהוא הגיע ל-TNA הוא היה אלוף העולם של WWE.

20%

20 אחוז זה ערך יחסי. אם הרייטינג היה 0.0005 ונהיה 0.0006, זאת גם עליה של 20%. אך התוצאה הסופית היא לא גבוהה. 1.0-1.2 בעולם התחרותי של הטלוויזיה זה כלום. היו סדרות שקיבלו יותר רייטינג ולבסוף בוטלו. אם זה מה שיקרה עם התכנית של שעתיים - אוי ואבוי ל-TNA, פאדיחה.

מן הסתם

לתוכנית של שעתיים רייטינג 1.0-1.2 ממש לא מספיק. גם 1.5 לא להיט במיוחד... באתי רק להגיב לך על ה"איפה האוהדים האלה" ולהראות שאנגל באמת הצליח לסחוב אחריו כמה אוהדים חדשים ל-TNA מכיוון שקורט אנגל זה אחד השמות החמים ברסלינג כיום.

edenyosef

New member
זהו העניין

ש-TNA סיווגו את עצמם כחברה שנותנת עדיפות לרסלינג לפני עדיפות לבידור, דבר שהיא לא מצטיינת בו במיוחד בימים אלה. WWE החליטו שהם שמים בידור בעדיפות ראשונה, ועושים את זה מצוין, כפי שנראה בתוכנית RAW מהשבוע שעבר, לעומת TNA, שאומרת We Are Wrestling אבל מעדיפה להחביא את ה-X דיוויז'ן.

שי מילר

New member
מנהל
צריך להיות שילוב די מאוזן

אם תינתן עדיפות מוחלטת לטובת העסק, יהיו מתאבקים רבים שלא ישקיעו את מלוא יכולתם, כפי שלעיתים נדמה בקרבות מסוימים. אני זוכר שטריפל אייץ´ דיבר על פלייר ב- OTR שלו ואמר שהוא עשה המון דברים שהזיקו לדמותו/לעצמו, רק למען "טובת העסק". לעומת זאת, אם נחשוב רק על טובת המתאבקים, אף אחד לא יעשה ג´ובים, מה שאומר שאף פייס לא יהיה אובר ואף היל לא יוציא היט. אני מניח שברוב המקרים העסק צריך לבוא קודם, אך טובת המתאבקים חייבת להילקח בחשבון.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

אמרת בול את מה שרציתי להגיד. אי אפשר לחשוב רק על העסק או רק על המתאבקים , אלא פשוט חצי - חצי.

כל מעסיק טוב יודע

שהנכס היחיד שיש לו זה העבודים הטובים. אם העבודים הנאמנים עוזבים או נהיים ממורמרים, משהו צריך להדליק את הנורה. לפעמים יש לי תחושה שדיקסי מרחפת לה אי שפ בעננים ומקבלת בחיוך כל מה שג'ף ג'ארט ו-ווינס רוסו מאכילים אותה. הנוסחא של "להביא אנשים, שהיו קצת מוכרים בארגון המתחרה לפני כמה שנים, אך כולם כבר שכחו מהם" לא עובדת - עובדה שהרייטינג נשאר באותו המקום. נראה מה יקרה עם התכנית של שעתיים, שם לאותם ה"ספוטמאנקיז", שלמעשה בנו את TNA, תהיה הזדמנות יותר טובה להציג את כישוריהם.

אורון V1

New member
באופן כללי טובת העסק

כי אם העסק לא יצליח אז למתאבקים הממורמרים לא תהיה פרנסה. האינטרס של כולם צריך להיות ההצלחה של העסק ולהשאיר את האגו בצד. אם העובדים יהיו ממורמרים ויחליטו לעשות דווקא אז לא תהיה בעיה להראות להם את הדרך החוצה ולמצוא כשרונות במקומות אחרים. בנוגע למקרה הספציפי של טנא, אני לא מבין את הרצון שלהם להיות כמו הדאבל דאבל אי במקום להציע משהו אחר אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

למעלה