טובלרון ענק

גליוש 450

New member
טובלרון ענק

חברה טובה שלי נסעה לחו"ל. כשחזרה הביאה לי טובלרון ממש ענק (נראה לי שאלו הכי גדולים שיש), באותה שניה שנתנה לי - הוסיפה גם - "אבל לאט עם זה, ואת לא חייבת לאכול הכל" אם חשבת עליי והבאת לי מתנה - למה את מרשה לעצמך לתת הוראות אכילה? יש קטע כזה - לא יודעת עם רק ליהודים - שהם גם מאכילים אותך, וגם נותנים הערות. גם לכם זה קורה?

bali

New member
מנהל
אוחחח זה מרתיח!

סבתא שלי היתה עושה לי את זה כל הזמן... נותנת כל פעם שוקולדים וכאלה, אומרת תאכלי תאכלי ואחרי 2 דקות שאם ארזה אראה כל כך טוב... בסוף הייתי צועקת עליה שאם היא רוצה שלא אשמין, שלא תביא לי שוקולדים ותנדנד לי "תאכלי תאכלי למה את לא אוכלת". והחברה, אם היא כל כך דואגת למשקל שלך, שלא תביא לך שוקולד ענקי! לא שהיא צריכה להיות זו שדואגת למשקלך, אבל רבאק!!!

עופר 123

New member
החברה שלך תקועה....

אי שם בצד הלא מוצלח של שנות ה-80'. מי מביא טובלרונים? שתביא מילקה !
האמת שזה עוד לא קרה לי, אבל אני מניח שזה ממש ממש ממש ממש מעצבן. התאמצת? הבאת משהו קטן מהדיוטי? תני בחיוך מבלי לרמוז לדברים אחרים. באמת לא מבין את זה. אני מציע שתביאי אותה אלינו, לסדרת חינוך, עם טובלרון או בלעדיו

שוב קפצתי לרגע לבקר...

ואני חייב לומר שאילו הייתי במקומך, אחרי הערה כזו הייתי מחזיר את המתנה לחברה בנימוס ואומר לה "תודה, אך אין צורך".

supersonic777

New member
ככה זה כולם וכולן...לא נראה לי שזה קשור ל...

תכלס,נראה לי שלכל אחד שמביאים לו משהו כזה,נראה לי אומרים את אותו המשפט...לא ממש משנה המשקל כאן...

למעלה