אמא של שירה היחידה
New member
טדאאאם!-מכניסים את מאסטרשף למטבח הפרטי - 4
'במנה הבאה,נשב על המרפסת'.....
אפרופו הרעיון שמיכל תעשה ' אודישני בעל' שיורכבו ממבחן בישול- המשפט 'לכל סיר יש מכסה',מקבל משמעות נוספת...
אגוזים- להוסיף אגוזים למח מיצרי של אחרי המהפכה- תזהרי צילה מאיך שיסבירו את זה למצרים, (מין הסתם
בשפה האנגלית,שבה אגוזים זה גם 'משוגע'...)
ליאור הכינה 'מרק כתום'. אני בבית מכינה אותו פשוט יותר,(ויש שיגידו,פחות טעים,ופחות 'אנין'...)
דלורית אחת,תפוח אדמה בינוני,ו...- תיבולית בטעם הודי.
אבל אני בהחלט מתכוונת להשתמש ברעיון שלה: הוספת הפלפל הצהוב. פלפלים מבושלים זה משהו שאני אישית אוהבת,כך שנראה לי שישדרגו את המרק.
דף בו תמונות רבות של 'מאחורי הקלעים':
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10203244206614439&type=3&l=5814812504
אז-אם טיילתם בחלק עולם רחוק עם מתכוני הפרק האחרון,או בישלתם ארוחת שלוש מנות מהפרק שלפניו... או בכלל,בישלתם מתכון מאיזו שהיא עונה קודמת,ספרו לנו:
האם שידרגתם?... האם אחרי הטיול בכל העולם,גיליתם גאון גדול מרושפלד?...
ונשמח לראות תמונה,אם יש,(גם אם זה לא על רקע נוף עולמי כלשהוא אקזוטי ועוצר נשימה...)
בתיאבון!
'במנה הבאה,נשב על המרפסת'.....
אפרופו הרעיון שמיכל תעשה ' אודישני בעל' שיורכבו ממבחן בישול- המשפט 'לכל סיר יש מכסה',מקבל משמעות נוספת...
אגוזים- להוסיף אגוזים למח מיצרי של אחרי המהפכה- תזהרי צילה מאיך שיסבירו את זה למצרים, (מין הסתם
בשפה האנגלית,שבה אגוזים זה גם 'משוגע'...)
ליאור הכינה 'מרק כתום'. אני בבית מכינה אותו פשוט יותר,(ויש שיגידו,פחות טעים,ופחות 'אנין'...)
דלורית אחת,תפוח אדמה בינוני,ו...- תיבולית בטעם הודי.
אבל אני בהחלט מתכוונת להשתמש ברעיון שלה: הוספת הפלפל הצהוב. פלפלים מבושלים זה משהו שאני אישית אוהבת,כך שנראה לי שישדרגו את המרק.
דף בו תמונות רבות של 'מאחורי הקלעים':
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10203244206614439&type=3&l=5814812504
אז-אם טיילתם בחלק עולם רחוק עם מתכוני הפרק האחרון,או בישלתם ארוחת שלוש מנות מהפרק שלפניו... או בכלל,בישלתם מתכון מאיזו שהיא עונה קודמת,ספרו לנו:
האם שידרגתם?... האם אחרי הטיול בכל העולם,גיליתם גאון גדול מרושפלד?...
ונשמח לראות תמונה,אם יש,(גם אם זה לא על רקע נוף עולמי כלשהוא אקזוטי ועוצר נשימה...)
בתיאבון!