טבעות, צריכה עזרה.....

טבעות, צריכה עזרה.....

אז ככה, בחרתי לי טבעת ,הדפסתי הוראות וניגשתי לעבודה, ואז בשלב של הסגירה הגעתי לבעיה(שדי ניבאתי אותה מראש)שצריך להשחיל בחרוז אחד קטן, 3 ולפעמים 4 חוטים(אני משתמשת בחוטי מתכת מצופים ניילון ,כתוב עליהם 0.018)אז אין לי מושג מה עושים עכשיו ,היש איזה פטנט שלא מוכר לי???

אין לי תשובה בשבילך...אבל...

תוכלי לרשום פה שוב את כתובת האתר היפני שכולכן מדברות עליו???

יו../images/Emo70.gif...אתר מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif...

איפ פספסתי אותו
המון תודה לכן!!!....

DOLPHINREEF

New member
../images/Emo124.gif קוראת למנדי לעזור לך...

GLOW GIRL גילגולית צריכה עזרה

מנסה לעזור

תנסים ללפף את החוט ממש צמוד לחרוז במקרה וכבר סיימת את הטבעת ואין לך צור בו. או במקרה של סגירה תנסי ללפף את החוט עד שתגיעי לחרוז שתוכלי להשחיל דרכו ואז לחבר ואז שוב ללפף.

°°milky°°

New member
אם הטבעת מחזיקה טוב

ולא נפתחת שימי סטופר על שני החוטים שנשארו כי אני לא מכירה שומדבר שיכול לעזור לך בהצלחה!

lilachh

New member
מזכירה לכם שכדאי לרוקן תיבות מייל

ביום ראשון מתחילה לשלוח דברים על חרוזים......

ים כחול

New member
לילך תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

.... שמתם לב שאני היום ממש חננה דביקית ?????????? (בעעע עלי) ... מה קורה לי ??? ... קיבלתי חבילה מתפוז הבוקר .. ביקשתי ממנו שיצייד אותי בהרבה אייקונים של חיבוקים נישוקים ולבבות .. והוא נענה לי .. (אחרי תחנונים ) ... אז היום אני משתוללת ... איתכם\ן הסליחה ... .. ימוש

smashi

New member
מצטרפת ל - יייייישששששש../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

Dark86Angel

New member
נראה לי שגם אני אתחיל לעשות טבעות

כאלה... למרות שבאותה צורה אפשר גם לעשות צמידים... במיוחד שעוד כמה ימים יש לחברה שלי יום הולדת והיא ביקשה טבעת,אז אני אפתיע אותה עם טבעת שאני הכנתי...(למרות שהיא לא כל כך אוהבת תכשיטים)

ירדנילה

New member
"עדיף מאוחר מאשר..."

את צריכה לקנות חרוזי מעיכה (סטופרים) עם חור יותר גדול וכך יכנסו לך שם יותר חוטים....

למעלה