טבלת ליגת העל

טבלת ליגת העל

1.הפועל תל אביב 2.מכבי תל אביב 3.הפועל אימפריה באר שבע 4.מכבי חיפה 5.ביתר פרוטקציה בהתאחדות ירושלים 6.הפועל פתח תקווה 7.מכבי נתניה 8.מכבי פתח תקוה 9.בני יהודה 10.אשדוד 11.הפועל כפר סבא 12.ראשון לציון כאמור הפועל באר שבע עלתה לגביע האופ"א ואף ניצחה את רודה בתוצאה 11:0 והודחה על ידי ריאל מדריד בדקה התשעיים מפנדל מפוקפק,

טוב לנו לא?

לבית"ר במצב שהיא עכשיו יהיה טוב מאוד מקום 5 אבל אליפות של הפועל ת"א לא נראה לי! והפועל ב"ש תמשיך לחלום לפחות זה משמח אותך

אני חוזרת בי תיהיה אליפות!

אמסלם אמר בתא הכבוד בONE שנגמרו התירוצים ובית"ר יכולה לקחת אליפות זאת השנה שלנו אם אמסלם אמר אז האליפות שלנו!!!!! יאללה בית"ר

בודי

New member
אני חושבת שלא כדאי לבנות על אליפות

קבוצה ששנה שעברה נאבקה חזק מאוד על התחתית צריכה רק לשאוף להגיע לשלבים גבוהים בטבלה ולא ישר לרוץ לאליפות. תזכרו מה קרה כשציפינו בעונת אלי גוטמן לאליפות.... נתחיל בקטן ואז נעבור לאליפות.

אם הקהל והשחקנים מאמינים אז אפשר

אם הקהל והשחקנים יאמינו אז אנחנו יכולים לקחת אליפות ואמסלם מאמין והוא נמצא בטוח בית"ר אז הוא בטח יודע מה הוא אומר אם השחקנים מאמינים אז אנחנו המצב טוב! כולם לבוא השנה לעודד כי זה מה שהשחקנים צריכים!

בודי

New member
עם קצת רצון הכל אפשרי

הנקודה היא שאם נצפה לאליפות ובסוף לא ניקח האכזבה תהיה גדולה והאוהדים יתאכזבו ויקללו....אז עדיף שלא נצפה ונפתיע מאשר שנצפה ונתאכזב.. דרך אגב, את מנויה לביג וואן?

לב צהוב

New member
הטבלה שכולם פה ירצו לראות

1.בית"ר ירושלים 88 אלופה+גביע המדינה 2.בני יהודה 69 סגנית- הצלחה לאוחנה+אירופה 3.אשדוד 60 אירופה 4.הפועל באר שבע 58 גביע טוטו 5.הפועל פ"ת 50 6.ראשון לציון 44 7.הפועל כפ"ס 32 8.מכבי פ"ת 29 9.מכבי נתניה 26 ניצלה מירידה 10.מכבי תל אביב 24 ניצלה מירידה 11.מכבי חיפה 20 יורדת ליגה 12.הפועל ת"א 17 יורדת ליגה

הלוואי והיה ככה אבל השנה

בית"ר לא תיקח אליפות וגם מקום 5 יהיה טוב לנו טוב תמיד אפשר לקחת גביע
אם לא ניצחנו את הפועל פ"ת אז המצב שלנו יותר קשה ממה שזה נראה...

למעלה