ח י ד ה ח י ד ה מי כתב את המדור "יומן אישי" בעיתון "חדשות המשטרה" בשנות ה 70 (ויש קשר לפורום זה...)
ח חובש מוטס New member 2/2/04 #1 ח י ד ה ח י ד ה מי כתב את המדור "יומן אישי" בעיתון "חדשות המשטרה" בשנות ה 70 (ויש קשר לפורום זה...)
א ארזS New member 2/2/04 #2 מאחר ואין לי שום מושג בזה נכתב ע"י חובש מוטס: ח י ד ה מי כתב את המדור "יומן אישי" בעיתון "חדשות המשטרה" בשנות ה 70 (ויש קשר לפורום זה...) לחץ כדי להרחיב... מאחר ואין לי שום מושג בזה אני מנסה להסתמך על המשפט שכתבת בסוגריים. האם זהו מאיר שפירא ?
מאחר ואין לי שום מושג בזה נכתב ע"י חובש מוטס: ח י ד ה מי כתב את המדור "יומן אישי" בעיתון "חדשות המשטרה" בשנות ה 70 (ויש קשר לפורום זה...) לחץ כדי להרחיב... מאחר ואין לי שום מושג בזה אני מנסה להסתמך על המשפט שכתבת בסוגריים. האם זהו מאיר שפירא ?
ח חובש מוטס New member 2/2/04 #3 שיחקת אותה !!!!!! נכתב ע"י ארזS: מאחר ואין לי שום מושג בזה אני מנסה להסתמך על המשפט שכתבת בסוגריים. האם זהו מאיר שפירא ? לחץ כדי להרחיב... שיחקת אותה !!!!!!
שיחקת אותה !!!!!! נכתב ע"י ארזS: מאחר ואין לי שום מושג בזה אני מנסה להסתמך על המשפט שכתבת בסוגריים. האם זהו מאיר שפירא ? לחץ כדי להרחיב... שיחקת אותה !!!!!!
א ארזS New member 2/2/04 #4 ../images/Emo9.gif נכתב ע"י חובש מוטס: שיחקת אותה !!!!!! לחץ כדי להרחיב...