לרפי גינת
גינת שלום, ראיתי את רוב הכתבה שהתפרסמה בתאריך 18.11.01 בנושא חתן כלה והצטמררתי. גם אני באותה סירה. אני הצטלמתי ביולי 2000 לקטלוג LOOK&BOOK2001 וגם אני שילמתי אלפי שקלים לשווא. מאז הצילומים קבלתי טלפון אחד בלבד, והוא היה מחברת חתן-כלה לאודישן של קטלוג החתונות המפורסם. הגעתי לאודישן שמח וטוב לבב וראיתי להפתעתי מאות אנשים מחכים, רובם מסוכנות הדוגמנות "רוברטו", והרושם שלי היה שקראו לי לאודישן רק כי בראיון הקבלה הבטיחו לי עבודה. אין צורך לומר שלא עברתי את האודישן. בראיון המיון דיבר אתי (שלומי) על עבודה-שתי עבודות בחודש בשכר של בערך 200$, בגלל שאני מתחיל, מה שיעלה בהמשך. העבודות כללו פרסומות, קטלוגים בארץ ובחו"ל. נאמר לי שאת הקטלוג LOOK&BOOK2001 הם ישווקו בכל מיני חברות פרסום והפקה בארץ ובחו"ל (כ- 10,000 העתקים), כך שעם המראה שלי אין סיכוי לפספס. עד למועד פרסום הכתבה היה באתר של חתן-כלה לינק המקשר לקטלוג הדוגמנים המקוטלג לפי שמות בלעז. מעניין שלמחרת בבוקר, ז"א היום בבוקר, הקישור נעלם ואי אפשר לראות את אותו קטלוג. אולי זה בגלל שאותו קטלוג הוכיח עד כמה גדולה הרמאות??? מוכיח כמה אנשים נפלו בפח??? הכתובת של הלינק היא http://www.beauty-fashion.co.il/. לעיונך. ספרתי ואני יכול להגיד לך שבאתר מופיעים כ- 1,850 אנשים ששלמו את מיטב כספם ולשווא. איפה כל אלו שלא הכניסו אותם לאתר? אגב, ידוע לי על נפגעי חתן-כלה שהגיעו היום למשרדים בת"א וחזרו בידיים ריקות, עם תשובה שאין מה לעשות. אנחנו כרגע מנסים לארגן קבוצה שתתבע ייצוגית את חברת חתן-כלה. יש לי שתי שאלות: 1. אני מניח שכמוני פנו אליך עוד רבים וטובים. האם ניתן לקבל את שמותיהם ומספרי הטלפון שלהם (בהסכמתם כמובן) על- מנת שנוכל להגדיל את הקבוצה ואת האפקט שהדבר ייצור? 2. האם ברשותך רשימה של עורכי דין שעוסקים בתחום ומצטיינים בו? ניתן להשיג אותי – טלפון: 826910-053 מייל:
[email protected] כל נפגעי חתן-כלה יכולים להשיג אותי בטלפון שציינתי