חתן השמחה

balbala5

New member
חתן השמחה

נכון שהבת שלו גנבה ממנו את הפוקוס, אבל זה שיוסי בובליל חגג אתמול יומולדת לא אומר שאי אפשר לחגוג אותו פעם נוספת. אז יש לו עוד צ'נס בשבת ערן בר-און פורסם: 29.01.09, 18:21 זו היתה אמורה להיות הכותרת של היום: יוסי בובליל חגג בפעם השניה השנה את יום הולדתו בבר הגלריה בתל אביב. אבל מה לעשות שהבת שלו והצעת החתונה שקיבלה גנבה לו את כל תשומת הלב. ובכל זאת, המדור יקדיש מספר מילים לאיש שהמציא את עייני והביאה עד הלום , בליווי פמליה שלא מביישת פוליטיקאי בכיר, הגיע למקום לקראת השעה אחת בלילה והחל לחגוג יחד עם הילדים שלו. על אספקת האלכוהול היתה אחראית קרן חסיס, שהפעם לא הגיעה על תקן אורחת אלא על תקן הברמנית של המקום. במהלך הערב הצליח המדור לקלוט פלייר המבשר על עוד מסיבת יום הולדת לדורבן שתיערך במוצאי השבת הקרובה בבר אחר, גם הוא בתל אביב. המדור מפחד לחשוב מה יהיה בחגיגות הנישואים של גברת בובליל הצעירה.

balbala5

New member
../images/Emo55.gifבלי שטויות מעל לחזיות

האם הדוגמניות שמציגות הלבשה תחתונה יודעות מה נכון ללבוש מעליה? לסטייליסט הבית היה דווקא נעים להסתכל עליהן לבושות. אם מתעלמים מעינב בובליל, כמובן "בין חזיות, תחתונים, פיג'מות ושאר פריטי הלבשה תחתונה, קולביות המסלול הציגו גם את הקולקציה איתה הגיעו מהבית. מלירז דרור, הפרזנטורית של המותג ששילבה פריטים כראוי, ועד עינב בובליל שהפגינה חוש פשן דמוי אשקלון אחרי גראד,הפעם היה ליפרח יחסית הרבה מחמאות לפזר." ויש גם וידאו

balbala ראית איך הוא ירד על חברה של שי? ועל

ג'ני הוא הרעיף מחמאות מצויינות.היא באמת מאוד יפה עם גוף משגע.ואיך ירד על עינב.איזו פדיחה.

balbala5

New member
בליסימו בטח ראיתי ...

אתמול סוף סוף לא ראינו אותה בעד הבחירות - זמנה אזל !

גם אין מה לראות בתוכנית הירודה הזאת

אתמול העברתי לשניה לשמוע,כזה זבל עוד לא שמעתי ,משעמם ,שטחי ולא מצחיק.

צאטמן14

New member
לא ראיתם את עינב אתמול כי

לאבא שלה יוסי בובליל היתה מסיבה ב -RIVAL 9 לכן

אה,נכון,צ'אטמן,לאבא שלה אתמול היה יום

הולדת.בן כמה יוסי כבר? אחרי ארבע יומי הולדת האיש הגיע ל60,לא?

balbala5

New member
פחחחח מה קשור?מה קשור?? מה קשור???

אבא שלה כבר עשה 4 מסיבות יום הולדת ונראה שזה הדבר היחיד עושה - עד שגם הוא וגם היא יתאיידו לנו מהנוף..

לא נראה לי שכלכך מהר יתאדו מהנוף וכותרות

הם בטוח ידאגו שכל אירוע קטנטן יגיע לכותרות.הרי מעדכנים אותנו כמה פעמים בשבוע מתארח אחד אצל שני,באזה סופי שבוע אלי מגיע לאשקלון ועינב לאילת,עוד קצת הנקרא מה הולך בחדרי מיטות וכמה עינב סקסית במיטה.חחחחחחחחחחחח

אין לכם טעם-מה יפה לעאזאזל בג'ניייייייייייייי

? ג'ני היא לא יפה,לא סקסית,לא מושכת,לא טובה במיטה(מניח)היא בסדר-לא יותר!

לא לכולם אותו טעם,מוסי.וג'ני לפי דעתי מאוד

יפה ומושכת,יש לה גוף פצצה.ולגבי מיטה רק בחור שאיתה יכול לקבוע.תיכף תגיד שעינב יותר יפה וסקסית ממנה.על טעם והריח אין מה להתווכח.

עינב בהחלט יותר סקסית מג'ני!

הסיבות: עינב היא מסוג הנשים המתחסדות,מכירה את אלה שאומרות "הי הי בחור-את זה אני לא עושה!" אז זהו שעינב מצטיירת כך,אך בחדרי חדרים(אני מניח)היא משתגעת,ולכן היא סקסית!

זכור לי,איך כתבת שבא לך להקיא מעינב../images/Emo5.gif

פתאום היא מאוד יפה וסקסית בעינייך... מה קורה איתך, אתה לא מאופס?

כתבת ש"עינב תלך להזדיין,ושאתה לא סובל אותה==>

זה בטוח! מבחינתי, זה כמו להקיא,חח

balbala5

New member
גם בעיני לא .

יש לג'ני יופי קר ומשעמם. אבל כנראה שהיא כן מתאימה לדוגמנות מסלול.

למעלה