חתימה על חוזה

מצב
הנושא נעול.

haliva71

New member
חתימה על חוזה

חתימה על חוזה
שלום אני עובד בחברה מסודרת קרוב ל 10 שנים ,כאשר כל 3 שנים חותמים על חוזה בד"כ כל חתימת חוזה מעלים שכר לצערי רק ב 200 שח שכאמור לא עולה בין חתימה לחתימה (פרט לתוספת היוקר שמעסיק חייב לשלם) עקב מצב בו שרוי המשק לטענתם לא מסוגלים להעלות שכר ואנשים עוד רבים כמוני וותיקים נשארים עם אותו שכר מס שנים. נמאס לנו שהתירוץ הקבוע- המצב לא מאפשר אבל החברה כן יודעת להשקיע בפיתוח, ברכישות למבנה, מפגשים עם יועצים חיצונים, ומכירות רק גודלות משנה לשנה מתסכל אותי שהעבודה רק גודל וגודלת, כתוצאה מכך העובד קורס והשכר לא משתנה . בקיצור גודלים על חשבון העובד הקטן. מה אני יכול לעשות? אילו טיעונים אני יכול להביא בפני המנהל שלי? האם זו זכות המעביד? מודה לך...

המעביד לא חייב להעלות את השכר...

חתימה על חוזה
שלום אני עובד בחברה מסודרת קרוב ל 10 שנים ,כאשר כל 3 שנים חותמים על חוזה בד"כ כל חתימת חוזה מעלים שכר לצערי רק ב 200 שח שכאמור לא עולה בין חתימה לחתימה (פרט לתוספת היוקר שמעסיק חייב לשלם) עקב מצב בו שרוי המשק לטענתם לא מסוגלים להעלות שכר ואנשים עוד רבים כמוני וותיקים נשארים עם אותו שכר מס שנים. נמאס לנו שהתירוץ הקבוע- המצב לא מאפשר אבל החברה כן יודעת להשקיע בפיתוח, ברכישות למבנה, מפגשים עם יועצים חיצונים, ומכירות רק גודלות משנה לשנה מתסכל אותי שהעבודה רק גודל וגודלת, כתוצאה מכך העובד קורס והשכר לא משתנה . בקיצור גודלים על חשבון העובד הקטן. מה אני יכול לעשות? אילו טיעונים אני יכול להביא בפני המנהל שלי? האם זו זכות המעביד? מודה לך...
המעביד לא חייב להעלות את השכר...
מעבר למה שהוא חייב על פי ההסכמים ומעבר לתוספות היוקר.

שיר ורד

New member
האם בכל חוזה נקבע תאריך סיום לעוד 3

חתימה על חוזה
האם בכל חוזה נקבע תאריך סיום לעוד 3
שנים?

שיר ורד

New member
הפתרון הנכון הוא להחליף את מקום

כן, נכון להיום בעבר היה שנתיים
הפתרון הנכון הוא להחליף את מקום
העבודה. גם אם תצליח פעם אחת לקבל העלאה גדולה יותר, זה יהיה כנראה חד-פעמי. כאשר מתקרב מועד סיומו של החוזה והמעסיק לא מציע לך הארכה של החוזה עד לשלושה חודשים לפני מועד סיומו של החוזה הקודם, אתה רשאי לסרב לחתום על הארכת חוזה המוצע לך פחות משלושה חודשים לפני תום תקופת החוזה הראשון. במקרה כזה, אתה רשאי לעזוב בתום התאריך הנקוב בחוזה הנוכחי ותחשב כמפוטר ותוכל לקבל פצויי פיטורים. במהלך אותם 3 חודשים עליך לחפש עבודה אחרת עם שכר המתאים לכישוריך וניסיונך. שים לב, אם אתה מתפטר לפני מועד סיום החוזה (כי למשל מצאת עבודה טובה יותר והם לא מוכנים להמתין לך) , אתה צפוי להפסיד את פצויי הפיטורים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה