חתיכת ניקוי אורוות רציני יש לנו פה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
קודם ראש השב"כ הארור
אחרי זה ראש המוסד התמים
ועכשיו מבקר המדינה.
האופוזיציה מצידה נאלמת דום..
כי הם חושבים שהם הולכים לנצח בבחירות
ואז ממילא הם יחליפו את כל הבכירים הנ"ל.
הם רק שכחו דבר קטן ופשוט, לא בכדי נתניהו בראשות הממשלה כמעט 20 שנה
תמיד בכל מערכת בחירות, גם אם היה נדמה שהאופוזיציה 'לוקחת', הוא ביצע ספין פוליטי
כזה שהפך את הקערה על פיה, לכן הם שונאים אותו כל כך.
תראו, אני מבין אתכם שמאלנים יקרים..
כשאתם משחקים שחמט מול "גארי קספרוב", אז נכון שזה יהיה משחק מעניין ואף מרתק
אבל מובטח לכם הפסד בסופו.
הפרקליט האישי של נתניהו - שייצג אותו בתיקים רגישים ונפיצים | זה מבקר המדינה הבא
נכון.
יש לכם בעיה עם זה? :-/

Sun of Nations

Well-known member

חתיכת ניקוי אורוות רציני יש לנו פה.​

קודם ראש השב"כ הארור
אחרי זה ראש המוסד התמים
ועכשיו מבקר המדינה.
והבאים בתור זאת הממשלה 🙂
האופוזיציה מצידה נאלמת דום..
כי הם חושבים שהם הולכים לנצח בבחירות
ואז ממילא הם יחליפו את כל הבכירים הנ"ל.
הם רק שכחו דבר קטן ופשוט, לא בכדי נתניהו בראשות הממשלה כמעט 20 שנה
תמיד בכל מערכת בחירות, גם אם היה נדמה שהאופוזיציה 'לוקחת', הוא ביצע ספין פוליטי
כזה שהפך את הקערה על פיה, לכן הם שונאים אותו כל כך.
תראו, אני מבין אתכם שמאלנים יקרים..
כשאתם משחקים שחמט מול "גארי קספרוב", אז נכון שזה יהיה משחק מעניין ואף מרתק
אבל מובטח לכם הפסד בסופו.
הפרקליט האישי של נתניהו - שייצג אותו בתיקים רגישים ונפיצים | זה מבקר המדינה הבא
נכון.
יש לכם בעיה עם זה? :-/
הבעיה זה שביבי אף-פעם לא כל-כך פיגר בסקרים מאחור כמו עכשיו, מה שלא צריך להפתיע, בהתחשב בכישלון השביעי באוקטובר.

החשש של הימין, והאמונה של השמאל, זה שעם כמה שהוא מפגר בסקרים עכשיו, שזה ב-10 מנדטים, שזה 300-350 אלף קולות, שהוא אף-פעם לא היה במצב כזה, הפעם כל קסמיו של "הקוסם" כבר לא יעזרו לו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
והבאים בתור זאת הממשלה 🙂

הבעיה זה שביבי אף-פעם לא כל-כך פיגר בסקרים מאחור כמו עכשיו, מה שלא צריך להפתיע, בהתחשב בכישלון השביעי באוקטובר.
הוא "מפגר" רק בסקרים של גאי פלג, בן כזבית, דני ק-ו-ש-ל-מרו.
תהה בטוח שבסקרים הנכונים נתניהוא "מלך ישראל". |כתר|
החשש של הימין, והאמונה של השמאל, זה שעם כמה שהוא מפגר בסקרים עכשיו, שזה ב-10 מנדטים, שזה 300-350 אלף קולות, שהוא אף-פעם לא היה במצב כזה, הפעם כל קסמיו של "הקוסם" כבר לא יעזרו לו.
אתה גר בלוד עם ערבים והודים
אלה כולם הם מצביעי ליכוד
וכי מה חשבת?
שאם תביע דיעות מנוגדות לשכניך, אזי
תמצא את עצמך לפתע גר בצפון תל אביב? |יעני|
מה שאתה עושה ידוע כבר מזה שנים כסינדרום: 'המשתכנז המצוי'.
אני מציע לך "לרדת" מזה ולחזור למקורות
פשוט תהיה "אתה"..

Sun of Nations

Well-known member
הוא "מפגר" רק בסקרים של גאי פלג, בן כזבית, דני ק-ו-ש-ל-מרו.
תהה בטוח שבסקרים הנכונים נתניהוא "מלך ישראל". |כתר|
רק שזה הפוך-גיא פלג, בן כספית, דני קושמרו ועוד הם עיתונאים וכתבים רציניים ומכובדים שעושים סקרים רציניים. ערוץ 14 עושה סקרים של מה שהוא היה רוצה שיהיו התוצאות ומטעה את הציבור. יש על כך הרבה ביקורת ושמעתי שמתחילות נגדם בדיקות בנושא.
אתה גר בלוד עם ערבים והודים
איזה הודים? אני מכיר בדיוק שניים כאלו משכונת מגוריי.

אותו דבר בנוגע לערבים, משכונת מגוריי אני מכיר אולי שניים כאלו.
אלה כולם הם מצביעי ליכוד
לא נראה לי שערביי לוד מצביעים לליכוד...
וכי מה חשבת?
שאם תביע דיעות מנוגדות לשכניך, אזי
תמצא את עצמך לפתע גר בצפון תל אביב? |יעני|
אלו לא דעות. אלו סקרים 😂
מה שאתה עושה ידוע כבר מזה שנים כסינדרום: 'המשתכנז המצוי'.
אני מציע לך "לרדת" מזה ולחזור למקורות
פשוט תהיה "אתה"..
אני לא משתכנז. אני אשכנזי 😂

נסיך.333

Well-known member
כנראה שלא התעוררת עדיין.. האופוזיציה נאלמת, הרי ראשת האופוזיציה בהרב מיחרא מגישה בגצ"ים השכם והערב

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כנראה שלא התעוררת עדיין.. האופוזיציה נאלמת, הרי ראשת האופוזיציה בהרב מיחרא מגישה בגים השכם והערב
היא כבר לא נספרת..
אתה לא שם לב שהיא כל הזמן בפול גז בניוטראל?
אפילו השופטים כבר סולדים ממנה.
הרי היא היגישה אלפי עתירות, זה עזר לה?
מישהו קיבל את העתירות שהיא היגישה?

ריקי זו אני

Well-known member
אני רואה את התמונה מעט אחרת... והנה באו כמה מ'בני אהרון' שלא מכירים במדינת ישראל, לא משלמים מיסים, אין חשבוניות, אין קבלת קציבאות וכו. ושוברים לעבריין סולברג כמה עציצים בכניסה לוילה... ואולי חלון...
היה פה סימן למשהו הרבה יותר גדול... ומאחר והמשהו הזה התעורר, כפקיחת עין ראשונית של דב אחרי שינת חורף... זעם הציבור יתהפך עליהם... וזה עלול להיות מאוד לא נעים.
הגברת סולברג הישוותה את עציציה לליל הבדולח..., רק שנבין באיזו תודעה הקרובים ביותר לדופטים האלה חיים... ואם לא ישמרו... ? אז הם למדו איך לשחרר לחץ. שהרי הבבונים שמחים ועולזים לכל כשלון של הפרחה...
והיוע"משית חסרת המצפן ובעלת אינטליגנציה של זבוב מת...לא הבינה את התחושות הקשות של עברייני העליון... שבעבורה זו חבורת ליצים שתפקידם לאמר לה 'הן'...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני רואה את התמונה מעט אחרת... והנה באו כמה מ'בני אהרון' שלא מכירים במדינת ישראל, לא משלמים מיסים, אין חשבוניות, אין קבלת קציבאות וכו. ושוברים לעבריין סולברג כמה עציצים בכניסה לוילה... ואולי חלון...
היה פה סימן למשהו הרבה יותר גדול... ומאחר והמשהו הזה התעורר, כפקיחת עין ראשונית של דב אחרי שינת חורף... זעם הציבור יתהפך עליהם... וזה עלול להיות מאוד לא נעים.
הגברת סולברג הישוותה את עציציה לליל הבדולח..., רק שנבין באיזו תודעה הקרובים ביותר לדופטים האלה חיים... ואם לא ישמרו... ? אז הם למדו איך לשחרר לחץ. שהרי הבבונים שמחים ועולזים לכל כשלון של הפרחה...
והיוע"משית חסרת המצפן ובעלת אינטליגנציה של זבוב מת...לא הבינה את התחושות הקשות של עברייני העליון... שבעבורה זו חבורת ליצים שתפקידם לאמר לה 'הן'...
שמעתי את אישתו של השופט נועם סולברג
היא באמת דיברה מדם לבה..
אבל זה קרה רק כשהיא התחילה להבין שלמטבע יש שני צדדים
וכשהצד הנגדי התחיל, זה היה ממש לא נעים.
למה היא לא קפצה וצרחה כשמפגינים ניפצו את השמשה האחורית של אותה גברת עם ילדיה המבוהלים?
היא בתור אישה הייתה חייבת להשתולל מזעם כשאותו חולירה נצמד לאחוריה של השוטרת שמלאה תפקיד.
איפה Metoo# איפה "מצעד השרמוטות" כשצריך אותן?
אההה, כי אותה שוטרת היא "משטרת בן גביר"?
שופטים הם אמורים להיות אובייקטיביים, לא כן?
"פרשת משפטים", בושה.

Sun of Nations

Well-known member
איפה Metoo# איפה "מצעד השרמוטות" כשצריך אותן?
מוכר לי הסיפור של מצעד השרמוטות.

זה סיפור נורא מעניין.

בשנות השישים או השבעים או משהו או מתי שזה לא היה, בארצות הברית, כמה נשים ניגשו לתחנת המשטרה, והתלוננו על תקיפה מינית או אונס או מה שזה לא יהיה שקרה שם.

השוטר לא מאוד עזר, ואף אמר משהו בסגנון של "אם לא הייתן מתלבשות כמו שרמוטות, לא היו תוקפים אותכן".

מינית, הכוונה.

מה שהשוטר למעשה אמר, זה שזה באשמתן מה שקרה/קורה להן.

אם הן לא יתלבשו בצורה זולה, הן לא יעוררו את חשקיהם של גברים מעבר ליכולתם או רצונם של הגברים לשלוט בעצמם, ולא יעברו תקיפות מיניות, ניסה למעשה לטעון ולהגיד השוטר.

השוטר בעצם אמר שהן "טיזריות".

הן מתגרות עם הלבוש החושפני, ואז מתפלאות כשהן מותקפות מינית.

אותן שתיים-שלוש נשים לא קיבלו את זה, את האשמת הקורבן הזאת, והחליטו על "צעדת השרמוטות".

באותה צעדת שרמוטות, אותן נשים הלכו חשופות חזה ובלבוש של "שרמוטות".

מה שהן ניסו להגיד, והמסר שלהן היה, זה שהן לא צריכות לעבור תקיפות מיניות בלי קשר לאיך הן כן או לא מתלבשות.

המסר שלהן היה, שאנחנו בכל מקרה לא צריכים לחיות בעולם של השלמה עם האגרסיביות המינית של הגברים, ועם היחס המזלזל שלהם כלפי נשים.

המסר שלהן היה, שהחברה צריכה להשתנות, ושגברים צריכים להיות מחונכים כילדים לכבד את האישה, את גופה, את זכותה על גופה, ולהתייחס אליה בכבוד עילאי, ושאלו לא הנשים, שצריכות לחשוב מיליון פעם מה ללבוש או ללבוש, מתוך חשש שאם הן יתלבשו ככה וככה, אולי הן יותקפו מינית, ואם הן יתלבשו ככה וככה, אז אולי לא.

מסרים חזקים ומרגשים. רעיונות יפים ונאצלים. אהבתי.

בכל מקרה, בגלל אותו שוטר ואותן נשים, עד היום ובעשרות מדינות, מאות ואלפי נשים צועדות עירומות למחצה במה שהן קוראות אותו "צעדת השרמוטות", על-מנת להעביר את המסרים החשובים והחזקים האלו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מוכר לי הסיפור של מצעד השרמוטות.

זה סיפור נורא מעניין.

בשנות השישים או השבעים או משהו או מתי שזה לא היה, בארצות הברית, כמה נשים ניגשו לתחנת המשטרה, והתלוננו על תקיפה מינית או אונס או מה שזה לא יהיה שקרה שם.

השוטר לא מאוד עזר, ואף אמר משהו בסגנון של "אם לא הייתן מתלבשות כמו שרמוטות, לא היו תוקפים אותכן".

מינית, הכוונה.

מה שהשוטר למעשה אמר, זה שזה באשמתן מה שקרה/קורה להן.

אם הן לא יתלבשו בצורה זולה, הן לא יעוררו את חשקיהם של גברים מעבר ליכולתם או רצונם של הגברים לשלוט בעצמם, ולא יעברו תקיפות מיניות, ניסה למעשה לטעון ולהגיד השוטר.

השוטר בעצם אמר שהן "טיזריות".

הן מתגרות עם הלבוש החושפני, ואז מתפלאות כשהן מותקפות מינית.

אותן שתיים-שלוש נשים לא קיבלו את זה, את האשמת הקורבן הזאת, והחליטו על "צעדת השרמוטות".

באותה צעדת שרמוטות, אותן נשים הלכו חשופות חזה ובלבוש של "שרמוטות".

מה שהן ניסו להגיד, והמסר שלהן היה, זה שהן לא צריכות לעבור תקיפות מיניות בלי קשר לאיך הן כן או לא מתלבשות.

המסר שלהן היה, שאנחנו בכל מקרה לא צריכים לחיות בעולם של השלמה עם האגרסיביות המינית של הגברים, ועם היחס המזלזל שלהם כלפי נשים.

המסר שלהן היה, שהחברה צריכה להשתנות, ושגברים צריכים להיות מחונכים כילדים לכבד את האישה, את גופה, את זכותה על גופה, ולהתייחס אליה בכבוד עילאי, ושאלו לא הנשים, שצריכות לחשוב מיליון פעם מה ללבוש או ללבוש, מתוך חשש שאם הן יתלבשו ככה וככה, אולי הן יותקפו מינית, ואם הן יתלבשו ככה וככה, אז אולי לא.

מסרים חזקים ומרגשים. רעיונות יפים ונאצלים. אהבתי.

בכל מקרה, בגלל אותו שוטר ואותן נשים, עד היום ובעשרות מדינות, מאות ואלפי נשים צועדות עירומות למחצה במה שהן קוראות אותו "צעדת השרמוטות", על-מנת להעביר את המסרים החשובים והחזקים האלו.
למה להתרחק עד אמריקה?
כאן אצלנו באיזור התחנה המרכזית
הייתה הפגנה של נשים תל אביביות נגד גירוש המסתננים השחורים.
בהתחלה ההפגנה התנהלה בשקט
רוב הנשים הן בשנות ה50 פלוס שלהן, לדעתי רובן גרושות או רווקות.
אבל אט אט האווירה התחממה כשהנשים החלו לזרוק על השוטרים בלונים מלאים במים בצבעים שונים
השוטרים לא נשארו חייבים והחלו לתפוס את הנשים שנשכבו על כביש האספלט ותוך כדי הנסיון למשוך אותן
הבגדים שלהן החלו בזה אחר זה להיקרע והן נותרו שכובות על האספלט עם תחתונים וחזיה..
זה היה מחזה מביך...
חשבתי לעצמי, שאילו הממשלה הייתה מנסה למשל להחזיר לארצן 35 אלף שוודיות בלונדיות שופעות עם עיניים כחולות
אני הייתי הראשון שנשכב ככה על הכביש עם תחתונים וחזיה. |מאוהב|

נסיך.333

Well-known member
למה להתרחק עד אמריקה?
כאן אצלנו באיזור התחנה המרכזית
הייתה הפגנה של נשים תל אביביות נגד גירוש המסתננים השחורים.
בהתחלה ההפגנה התנהלה בשקט
רוב הנשים הן בשנות ה50 פלוס שלהן, לדעתי רובן גרושות או רווקות.
אבל אט אט האווירה התחממה כשהנשים החלו לזרוק על השוטרים בלונים מלאים במים בצבעים שונים
השוטרים לא נשארו חייבים והחלו לתפוס את הנשים שנשכבו על כביש האספלט ותוך כדי הנסיון למשוך אותן
הבגדים שלהן החלו בזה אחר זה להיקרע והן נותרו שכובות על האספלט עם תחתונים וחזיה..
זה היה מחזה מביך...
חשבתי לעצמי, שאילו הממשלה הייתה מנסה למשל להחזיר לארצן 35 אלף שוודיות בלונדיות שופעות עם עיניים כחולות
אני הייתי הראשון שנשכב ככה על הכביש עם תחתונים וחזיה. |מאוהב|
זה מה שברק רצה לעשות לא??
אבל הוא רצה במקביל להחזיר אותך למרוקו, אז מה היה יוצא לך מזה??

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זה מה שברק רצה לעשות לא??
אבל הוא רצה במקביל להחזיר אותך למרוקו, אז מה היה יוצא לך מזה??
גם יאיר גולן רוצה להחזיר אותי למרוקו.
מעניין מה הוא יעשה עם מלחכת פנכתו העיראקית?
האם גם אותה הוא יזרוק בסוף לנהר החידקל?

למעלה