חתונות

חתונות../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

לא מבינה איך אני תמיד - אבל תמיד , אני מזילה דמעה מהתרגשות כשהם שם תחת החופה. כל הציניות והעוקץ נעלמים, הגירושים נשכחים וכל מה שעומד לנגד עיני זאת התרגשות ושמחה טהורה. (אגב, לפעמים אני בקושי מכירה את החתן והכלה ועדיין....)

ממש לא

תסתכל על העיניים שלהם-כמה ברק, כמה אופטימיות-איזה אושר... אגב, נישואים זה לא כלא, בחיים לא ינקו לך שליש על התנהגות טובה...נהפוך הוא-ינקו לך את הכל...

ברק, אופטימיות, אושר........

אשליות, נורמות, פנטזיות, תמימות........התפכחות.

ולי דוקא יש אסוציאציות אחרות

מחתונות. לאחרונה, מאז שנפרדתי , לא יצא לי להיות בחתונה, אבל, כשהיינו עוד ביחד, בעלי ואני, כל חתונה שהיתה, גרמה לי להרגיש כל כך רע, כל כך מתוסכלת, להזכר בהבטחות שהובטחו, באהבה שהיתה, בתקווה לאושר ואושר, לזוגיות מאושרת ומחממת את הלב, ו....לחזור למציאות המרה והכואבת וחסרת כל רגש, אהבה, אושר וזוגיות. ואז...אז היו הדמעות צצות לי בעיניים, כשהזוג האוהב מתחת לחופה, דמעות של כאב, של תיסכול, של החמצה, של כמיהה לאהבה שכל השנים היתה חסרה. בעוד כחודש מוזמנת לחתונה, בפעם הראשונה מאז שאני בגפי. מעניין מה תהיה תחושתי הפעם. בטוחה, שהרבה יותר טובה, ולו רק מבחינת העובדה שהיה לי האומץ לקום וללכת ולשבור את הקשר הזה, קשר הנישואים, ולנסות אולי לחפש לי חיים טובים יותר, אם ביחד (אם ניתן כיום למצוא את המתאים לי לזוגיות חדשה), ואם לבדי, בשקט והשלווה שלי.

R a c h e li

New member
מה אגיד לך.......

עדיין לא השתתפתי באירוע של חתונות...... בטוחה כמוך שאתרגש..... כששומעת שמישהו מתחתן שם מתת המודעות...... תוהה.....ושואלת את עצמי עם חיוך ציני....
מעניין כמה זמן .....הם יחזיקו שיהיי רק במזל טוב.....
רחלי איך הייתה השושנה

Kesem_

New member
חתונות...

אני דומעת בחתונות כשבני הזוג קרובים אלי. לאו דווקא משפחה, אפילו חברה טובה... ושבוע הבא יש לי חתונה כזו. של חברה טובה ואני בטוחה בטוחה בטוחה שאני אבכה שם.... זו חברה שהיתה מאוד קרובה אלי, חברה מאוד טובה, שהיחסים שלנו קצת התקררו וקצת התרחקנו בזמן האחרון, עד כדי כך שכבר חשבתי לא ללכת לחתונה, כי חשבתי שהיא לא תרצה שאבוא.... ולפני כמה ימים היא דיברה איתי ואמרה לי שחשוב לה שאני כן אבוא, ושכן נדבר ונחזיר את היחסים שהיו לנו ונעלמו.... רק בשיחה הזו איתה בכיתי כמו ילדה קטנה. ושבוע הבא, בחתונה שלה..... אני בטוחה שאבכה היא, מתחת לחופה..... וואוו אותי זה מרגש

babymmm

New member
אף פעם לא משליכה מהנסיון שלי

חוצמזה שגם לי היו רגעים יפים. משתדלת לא לאבד את התם לא לאבד את האופטימיות בסה"כ גם אם הנישואין שלי תמו קיבלתי במתנה 3 פרחים מדהימים ועדיין יש אהבה בעולם לפעמים מצליח ולפעמים לא לי לא

יערית

New member
נכון ..זה באמת מרגש מעמד החופה

אבל אני מתיד מתאשתת בזמן הריקודים, לא שרואה שחורות...אבל המבט לעתיד משותף ,יפה,זוהר, עם ילדים משכנתא ולחץ החיים כבר מוכר{חוץ ממשכנתא}, מאחר ואני מאמינה בזוגיות...יודעת שיש כאלו שצולחים חיים שלמים אחד במחיצת השני..רק צריך ללמוד לחיות נכון אחד לצד השני..ואת זה לרוב לא לומדים בפרק הראשון לצערינו.

למעלה