חתונה... o.o
אתמול בבוקר חבר ותיק שקיבל באן על כלום לפני חודש חזר למשחק... הוא היה אמור להתחתן עם הפריסטית של אחותי (כי אני הייתי תפוסה) הוא לא מצא עם מי להתחתן... ורצה רק איתי... בסוף התגרשתי בבוקר... ושניה אחרי שעשיתי את זה.. אמרו לי שאני לא יכולה להתחתן שבוע...
WTF גם ככה אני BM מרושש... מה עם התפוחים??
החלטנו לנסות בכל מקרה.. זה היה ארוך.. מייגע... מלא רילוגים... ובסוף... זה הצליח!! התחתתי שוב אחרי שעה כמעט עם חבר חשוב
הX בעל שלי כבר פרש מהמשחק מזמן ונכנס לעתים רחוקות... ועם כל זה עדיין הרגשתי רע להתגרש ממנו.. אחרי כל כך הרבה זמן בלי מייפל... החברים שם נכנסים כל כך מהר חזרה ללב... (אלה שלא במסנג'ר
) אין לי תמונה מהחתונה והזמנתי רק 2 חברים שהיו און ליין באותו הרגע.. וכמה אנשים רנדומלים שביקשו לבוא.. אבל היה ממש נחמד.. אבל את התונה הזו קיבלתי היום בפייסבוק מהבעל החדש שלי.. שלקח אותי למקום שהכרנו בו.. הוא היה נוב קטן מרושש .. עכשיו הוא עבר אותי ברמות... ושניינו נובים ברמות 15X ו 130
אתמול בבוקר חבר ותיק שקיבל באן על כלום לפני חודש חזר למשחק... הוא היה אמור להתחתן עם הפריסטית של אחותי (כי אני הייתי תפוסה) הוא לא מצא עם מי להתחתן... ורצה רק איתי... בסוף התגרשתי בבוקר... ושניה אחרי שעשיתי את זה.. אמרו לי שאני לא יכולה להתחתן שבוע...