חתונה בבית - שאלות קונקרטיות

Boolintz

New member
חתונה בבית - שאלות קונקרטיות ../images/Emo69.gif

אז ככה, במסגרת ההכשרה הלא רישמית שלי, כמפיקת החתונות של חברות שלי, מספר שאלות למנוסות בענייני החתונה הביתית: רשימה של 100 חברים ובני משפחה - יש תאריך מיועד ליום שישי בסוף ספטמבר - יש חצר גדולה ונוחה - י ש קייטרינג מומלץ שעבד בעבר באותו בית, שמביא גם כלים-כסאות-שולחנות-שמשיות - יש והצעת המחיר היא - 250 ש"ח לאדם. הזוג קיבל קצת שוק והמשימה להבין את מיקומה של ההצעה בסקאלה המוכרת. להלן השאלות בפירוט: 1. מניסיון בבקשה - כמה לוקח קייטרינג שכולל את כל הרהיטים וכהנה? שמעתן הצעות נמוכות יותר? 2. למי ששכרה רהיטים וכלים - מה העלות של דבר כזה? 3. המלצות על קייטרינגים אחרים שעשו הפקות בבית, תתקבלנה בברכה לצורך השוואה, ומי יודע אולי לצורך עסקה מבטיחה. רוב תודות, הועד.

גביבית

New member
בתור מישהי שהתחתנה בבית -

יקרררר... אני לא זוכרת במדויק כמה אנחנו שילמנו בזמנו (לפני שנתיים) אבל זה בטח לא היה סכום כזה. לצורך המלצה, אנחנו לקחנו את קייטרינג נופר שהביאו עימם כסאות, שולחנות, כלים, עיצוב בסיסי ואוכל מדהים. הם לא מוכרים בכלל אבל בעקבות המלצה שלי עוד מישהי לקחה אותם כאן וגם הייתה מרוצה. אני לא יודעת מה קורה איתם היום, בזמנו היה להם אתר ב"מתחתנים" וחוץ מזה, אני גם ממליצה על התאורן/חשמלאי/איש סאונד שלנו גיורא ממרשמלו הפקות.

היי - יש מקום במושב עדנים ליד

הוד השרון שמשכיר ציוד לאירועים. לא זוכרת את השם כרגע... שכרתי שם שולחנות עגולים נהדרים למסיבת יום העצמאות אצלי בחצר וזה עלה גרושים...

אז ככה:

הציוד כולו עלה לנו 5000 ש"ח לאחר הנחה משמעותית. מכיוון שאנחנו עשיונ את הקייטרינג קשה לי לחשב כמה באמת זה עלה, אבל משהו כמו 15000 ש"ח. בחישוב מהיר זה יוצא 100 ש"ח לאדם. וואלה חשבתי שזה היה יותר יקר. אם את רוצה פרטים על איפה שכרנו את הציוד וכו' את יודעת איך להשיג אותי. העיצוב יצא משהו כמו 2500 ש"ח.

דינגומט

New member
יקר מאוד

אבל לא בלתי-הגיוני. אנחנו שילמנו 220 לא כולל בר, אבל כולל את כל היתר (שולחנות, כיסאות, כלים, מלצרים, ריהוט אלטרנטיבי וכו').השאלה היא מי הקייטרינג ומה הרזומה שלהם? אני בהחלט חושבת שאפשר למצוא בפחות, במיוחד מבין הכשרים. כל קייטרינג גדול עושה גם אירועים בבית. חשמל תאורה והגברה - ממליצה בכל פה על זיו דה פורטו (הגעתי אליו בזמנו דרך jab2 המהממת)

Jab2

New member
כפרה עליך../images/Emo24.gif

ובנושא השכרת ציוד - התנסיתי בשנה האחרונה בכמה חברות שמשכירות ציוד מאזור השרון.

Boolintz

New member
שכחתי באמת לציין אבל ההצעה היא

לארוע חלבי וזה גם כולל בר. הקייטרינג הוא אסף חרש (נראה לי שככה כותבים, לא שמעתי עליו, אבל מארוע שהם היו בו הוא זכור לטובה). ההמלצות נרשמו, תודה.

thegreengirl

New member
כדאי לבדוק עוד...

קייטרינג צ'ה מעולים, אם אתם אוהבים בשר.. ותאנה מפיקים אירועים בטבע ויש להם אחלה רהיטים.. תאנה לא מאד זולים - אבל יש המון חברות כאלה, שווה לבדוק...

ט ו ש ה

New member
יקר....

חברים של חברים עשו חתונת בית לפני שנה (גם ספטמבר) ויצא, הכל כולל הכל, 225 שקלים לאדם. הבעיה היא שהקייטרינג שהם לקחו כבר לא עובד (הבעלים נסע לחו"ל וסגר ת'בסטה). בכל מקרה, יש בלוחות רשימה של קייטרינג לאירועים קטנים, אולי שווה לבחור כמה ולהרים טלפון לצורך השוואה.

Boolintz

New member
אז שאלה ספציפית יותר:

המלצות על קייטרינג חלבי שעושה ארועים קטנים במחירים נאים.

ההורים שלי הוא באירוע בבית

שעשה קייטרינג ליד היער ומאוד התלהבו. יש להם אתר ברסט.

איריסג

New member
"פרח"

זה בית קפה מקסים וקונדיטוריה מעולה ואיכותית מאד מאד מאד שנמצאת ביהוד. לאחרונה הם התחילו גם לעשות אירועים ל 50-500 איש... לא יודעת להגיד לך מחירים, רק יכולה להעיד שהעוגות שלהם - אליפות!!! וגם האוכל בקפה מאד טעים, והזוג שמנהל את העסק יודע מה הוא עושה... דברי עם איתי , הוא הבעלים של הקפה וזה שאחראי על הקיטרינג.

למעלה