חתולון
מי ראה את חתולון

שילגיה31

New member
בטח מלעון......

איך איפשר לתפוס אותו בפוזה הנכונה... חחחחחחחחחחחחח <גדול שחררררר>

חתולון*

New member
שלגייה???? נעלמת??

איפה נעלמת כך פתאום שלגייה את משתתפת כאן בכל החגיגה.. אני מתפלא על המקום בו מימשת ערגות זה היה מזמן, אבל בחדר המדרגות? מלעון? אני ? תרגום דחוף לאהבלים כמוני ..... חUחUחUחUחU ניסיתי לדמיין בחדר המדרגות... ערב טוב לכם... נורית, שחא, מלעונה אהההה סליחה שלגיה איפה נעלמתם? השרשור נופל כמו לאחר ז***. יאללה להעלות אותו חתולון

שילגיה31

New member
לון לון ......המלעון.....

ואווווווווו אכן אכן בחדר המדרגות.... ודווקא לא לפני המון זמן... אמממממממממ ממש לא נעלמתי.... פשוט הפכתי ה..רואה ואינה נראית... סתם סתם... יאללה באה לצאט

חתולון*

New member
שלגיונת

לא נעים שלגיה שלגיונת שאת פתאום מאיתנו נעלמת. קרה משהו שאנחנו צריכים לדעת חלילה הפסקת באושר לגעת? אם את חושבת שאנחנו לא "בסדר" אז פשוט נעלם וניקח איתנו סוודר. לילה טוב שלגיה מחכה לתשובה גם נורית גם נורית חחחחחחח גם ביבי גם ביבי חתולון

שילגיה31

New member
מרוב שנוגעת....

לא מתגעגעת... סתם ... סתם... תמיד נוגעת באושר... ובו משתדלת לזכות ב... יושר... בימים האחרונים קצת עסוקה... אבל משתדלת לא להחמיץ כאן שום חגיגה.... העיקר שהכל כאן בסדר... תמשיך להוביל את העדר... ולך נוריתה המקסימה... תמשיכי להיות נשמה...

חתולון*

New member
שלגיה יקרה ../images/Emo24.gif

רק עכשיו לצערי ראיתי את הודעתך..... התחילו כאן "להגזים" בפורום חחחחחחחחח ראי למטה את הקובץ gif שקיבלתי בתור חתול ערום. אני משתגע.... לאן הגענו.... אני חתול????? ככה גומר אריה.... או חזיר..... חחחחח סתתתתתתתתתתם !!!!!!!!!!!!!!!! מה שלומך יקירה ? מקווה שהכל כשורה... עכשיו אני באמת חוזר לשורות ביי ביי שלום ולהתראות... חתולון.... טוב אמסור ד"ש לנורית

נורית***

New member
שחררררררר../images/Emo124.gif

שחר יקירי א- חתולון לא מעשן אלה רק אני מעשנת. ב- חתולון לא שותה לפעמים אני שותה. ג- היום אני הולכת להגשים פנטזיות חומר למחשבה ביי נורית***

חתולון*

New member
אני כאן חחחחח אכלתי עכבר אתמול

ערב טוב נורית ...... ערב טוב שחר. אתמול שיחקתי בטריוויה עם החברים ובלי לשים לב בלעתי כמה עכברים. אח"כ חטפתי סטירה מאשתי והסטירה הייתה כבירה התעוררתי ממש כרגע, בדיוק כרגע עם בקבוק בירה. אני מסתכל ימינה ושמאלה הייתי ערום ולא מבין לאן התדרדר כאן הפורום. מה קרה לכם ידידי? אין לכם קצת בושה צעקתי לכם די כי את מה שכתבתם אתמול והיום, לא הייתי מכנה ידידי, אולי אתם רוצים "להופיע" אצלי בשבת אני בשבילכם כאן כמו אוזן קשבת. תראו איך שחר33 מבין עניין הוא אפילו לא זיין מתחת לבניין. ההמשך ....יהיה ועוד מה נהיה רק בשבת תקבלו את יומן השבוע שהיה. ת´כלס נורית אני כאן בשבילך סליחה שחיכית אני בא והולך. ערב טוב חתולון

נורית***

New member
חתולון דחוף../images/Emo124.gif

חתולון מתוק שלי. מחכה לך המון זמן, אני רוצה להגשים את כל הפנטזיות של החברים. מה אומר לך יקירי יש לנו המון חלומות , אבל לא תמיד אנחנו יכולים להגשים אותם. ובפנטזיות הכול אפשרי, שלך נורית***

חתולון*

New member
נורית... פנטזיות םנטזיוני*

אז ככה נורית יקירתי ליהי האחת הפתיע אותי. התכוונתי לעשות מהשרשור מטעמים אבל ליהי שלחה אותו למרומים. אבל אני זוכר כמה "סיפורים" ואם את רוצה נתחיל בפינטוזים. אז איך את רוצה אותי??? בחדר המדרגות? אולי על העץ הגבוה? אולי בפארק הירקון עם הקירח והרוטויילר המפחיד אולי באברבנל מול החולים החמודים עם מחיאות הכפיים בסוף? אולי בהודו? כמו שסיפרה לנו נעמי? או במטוס? ואולי עם מסיכת אב"כ עם צפירת האזעקה? אולי בתוך הטאנק או במגדל השמירה? אולי מאחור ואולי בתוך החור? על רכב נוסע כשאני נוהג ואת עלי עם הפנים אולי במושב האחורי של האוטובוס, את יודעת היכן ששמים את הרגליים? ועוד ועוד ועוד זהו בינתיים תיבחרי את הפנטזיה ואני אממש לך אותה כן ביחד כן ביחד כמו כל החברות כאן בפורום תודה לליהי שמחקה את החרפה !!!!!! תודה לליהי שמחקה את החרפה !!!!!! מספיק פעמיים שלא תיפול החומה מה מה מה ??? שכחתי נורית!!!!! בואי נעשה זאת ברפת מו מו מו איכככס איזה ריח יוצא? זה לא ממך נכון? את נקייה מתוקה. לילה טוב חתולון חוזר מיד למשמרת במשטרה קיבלתי קריאה בהולה תודה.... חתולון

נורית***

New member
חתולון מגשים לי חלום../images/Emo3.gif

חתולון יקירי היום אתה הולך להיות הגיבור שלי. נתחיל לפנטז ובגדול, אני רוצה להתחיל אצל הגנקולוג. נעבור לרכב, ומשם אולי יש לך נגמש מתה על זה:-):, ולפני הטיסה נעצור ליד הרפת ותלחש לי בשקט בשקט שאנחנו נגשים עוד פנטזיה בשרותים (אבל לא מסריחים). נעבור חומד לפארק הירקון אני רוצה דחוף על הדשא לפי ההמלצה של נשואה 23. דיי חומד אני באטרף רוצה רק עוד פנטזיה ואחרונה בלבד, בבקשה אני רוצה גם במטוס כי ספיר 38 המליצה בחום. אז תגשים לי את החלום, אני מחכה לך . ולליהי את גדולה, שלך חתולון. נורית***

חתולון*

New member
נורית*** באתי להגשים לך.....

חזרתי מוקדם מן הקריאה הדחופה ואני רואה שאת כאן כבר "שקופה". באתי לממש לך את הפנטזיות אבל קודם להתאושש מן ההזיות. אז את הפנטזיה הראשונה נעשה בלי לטוס נחפש לנו מקום של פראה ואולי של סוס. את הפנטזייה השנייה נעשה במדרגות ומרגיש שהביצים שלי מתחילות להיות ריקות. השלישית נעשה בתוך הטנק עם הפגזים ושם במקום זיון יוצא לי רק גזים. אבל את הרביעית נעשה באברבנל וישמור אותנו שם אדוננו האל. עד במקום לפנטז כמו פנטזיונרים בואי למיטה ונעשה כמו "פנסיונרים". דיברתי עם ליהי האחת והיחידה חשבתי שהיא מחקה את כל "הועידה" כי התחיידות נקראת התוועדות ואצלי זה נראה כמו איזו רוח שטות. אני רץ למקלחת להתכונן לפינטוז ואת כבר רוקדת... וואלה איזה עינטוז. לילה טוב לך נורית יקירתי אני איתך ואת כאן איתי. חתולון

נורית***

New member
חתולון../images/Emo25.gif

חתולון מה כבר אתה עייף?. ויש לנו עוד המון לפנטז, טוב נסתפק בזה להיום. אבל את הפנטזיות שלנו לא ניכתוב בגדול, הם רק שלנו והם הכי מטריפים. שלך חומד. נורית***

נורית***

New member
שילגיה בא לך בשלישיה../images/Emo25.gif

היי שילגיה. רוצה להצטרף לחגיגה
, יש לנו היום המון פנטזיות להגשים. ויש הרבה מקום לאורחים, מה דעתך אולי נפנטז במעלית יש על זה המלצה חמה מהחברים סתםםםםםם. אוהבת אותך את אחלה חברה, שלך נורית***
.

חתולון*

New member
נורית ושלגיה בוקר טוב ../images/Emo25.gif

באיחור של 12 שעות אני מגיע לכאן.... ומה עיני רואות??????? נורית מציעה אורגיות מהממות עם פנטזיות מרגשות וכל זאת למה.... חיממתם את נורית שלי עם כל הסיפורים שלכם וראו מה קרה.... לי אין כח וחשק יש לי רק נשק.... אני לא יכול לספר כמותכם את הסיפורים על כל מה שעשיתם בעבר...... אבל שלגיה זרקו לך כאן כפפה..... האם את מרימה אותה?? טוב אני חייב לחזור לרכב כי יש אירוע דחוף.. שלגיה ונורית ני שלוקחת ברצינות את הכתוב לעיל עושה זאת על אחריותו ויפול בפח. בתוך הפח מחכה חתולון.. אני מקווה שטאקילה כבר לא שם עם המקסיקני שפתאום נעלם... אולי כבר החליף ניק ועכשיו הוא נקניק.... אני יוצא מהר מהפח ומקוה לא ליפול לפחת. יום נעים ובלי פנטזיות.. חתולון ערום כתמיד

למעלה