חתולון לון שאלה?

נורית***

New member
חתולון לון שאלה?../images/Emo124.gif

הרהורי הלב: =================== יושבת בחוץ עם קפה וסיגריה יש מולי יער ושקט שקט....... ברקע יש ציוץ של ציפורים ועורב מרגיז ואני חושבת לעצמי למה אני חסרת מנוחה האם אני רוצה חיבוק או סקס פרוע לאור היום חומד למה אנחנו בני האדם חסרי מנוחה למרות כל האושר שמסביב שאלה: למה, אבל למה!!! אנחנו לא מסתפקים במה שי לנו? האם יש לך תשובה או לאחרים (סתם יום של חוסר מנוחה) שלך נורית***

חתולון*

New member
נורית*** נור (אש) נו.... נשם!!!!../images/Emo6.gif

בוקר טוב נורית יקרה מה קרה מה קרה? יש לך ציוץ של ציפורים ולי כואבים כל האיברים. מה עשית לי אתמול בלילה ואני לא שרקתי לך, חלילה. אני לאחר החלב העמיד עדיין מצליח ליילל ולהעמיד. אז את "רצה" בחער ושומעת ציוצים ולי אתמול בלילה, הוצאת את "המיצים". מי לא מסתפק במה שיש לו כי אנחנו כאן בשבילו. מי שמרגיש חסר מנוחה מתבקש מהר להחליף את התנוחה. יום נעים אהובה רץ חזרה ליער, לחפש את העורב... חתולון מבסוט מתמיד עם חלב עמיד.

נורית***

New member
חתולון מעופף ../images/Emo112.gif

היום כשהיסתכלתי טוב לתוך היער ראיתי אותך מחכה לי בשער. עמדת מולי עם לבוש מלא וליבי דפק בחוזקה ופי התמלא(לא חלב). עכשיו כשאני על זה חושבת אני נזכרת שאותך רק אוהבת. אבל לידיעתכם, כל מי שקורא בלי רשות אני מקיימת רק יחסי אישות. ביי חתולון ונתראה בערב,עם הטריוויה נורית***

חתולון*

New member
נורית*** שימי ../images/Emo23.gif

הגעתי!!!!! אני קודם מרים ואח"כ בודק. חתולון

חתולון*

New member
נורית*** עכשיו זה מגיע!!!!

ערב טוב נורית תקוע לי הצ´אט אז חזרתי לכאן לברכך עם מחבט. את כותבת בזמן האחרון מאד יפה , ואני לא כלבלב ולי זה עושה חשק לבדוק לך בפה, שזה לא חלב. אני לא בטוח אם קונדום יעזור אבל אלייך אני חייב לחזור. כי שכחתי את חפיסת הקונדומים אצלך, כשאמרת לי "בוא-הנה" שלחי לי אותם כבר מחר בבוקר בדואר רשום בגוביינא. אני לא יכול להסתובב בלי "מגן" אפילו ת´מסכה אני לא מרענן. הריח אצלך היה משהו נעים ומיוחד ואני רוצה כבר להיות שוב ביחד. אז לקראת שבת, אחרי שאסיים את הפינה אגיע אלייך ונמשיך לרוקן את "הטעינה". בעצם תשאירי את החפיסה אצלך אשמח "שתגלגלי" ויופיש שם שמך. זהו .... אני חייב לחזור לעמדה ואומר לך שוב פעם על הכל, תודה!! היה לי כייף בלילה האחרון אחזור ביום שישי, עם האוירון. די........ חתולון לילה טוב נורית

נורית***

New member
חתולון זה הלך ונהיה לבלון.......

קודם כל חתולון עם מי אתה מתעסק בקנדה? חתולון יקירי אתמול שיעמם לי ומה עושים??? מנפחים את חפיסת הקונדומים והייתה התקפת צחוקים...... חומד.... נגמרה לך החפיסה כשאתה מגיע ביום שישי אך תשכח לעבור בסופר-םארם ולקנות חבילה חדשה..... בטעם תות.
שלך
נורית***

חתולון*

New member
נורית*** יקירתי

עצרתי בשקם בין פגז לפגז הגיעו קונדומים חדשים, חבל"ז. מדדנו החבר´ה אם לנו זה מתאים היה מה זה כייף, היה מאד טעים. אז הבאתי למחר בטעמים שונים כדי שנוכל להז*** כמו שפנים מיד כשאגיע אלייך מחר (לא היום), חבל נתחיל להשתעשע עם פוזות, כמו ברזיל, בקרנבל. דרך אגב.... עם מי צחקת אתמול וניפחתם "בלונים" אני עצרתי כמה "בני דודים" עם אזיקונים. יאללה, חייב לחזור, "השכנים" מציצים אני מחכה למחר, לישון לך בין הציצים. ביי חמודה ממני חתולון

חתולון*

New member
דרדסית נשית ../images/Emo51.gif

את יכולה להצטרף לשירשורים אבל שלא יהיו שום איחורים. ראיתי שפנטום הגיע ממיל. ואני רק החתולון שמיל. ביי חתולון

אנגי

New member
היי יונה |טלפון

היי מה ניש השארתי לך הודעה אתמול למה לא עניתה
לא משנה תנשה לחזור אלי יותר מאוחר טוב ליאת
דרך אגב לסיוני היה יום הולדת
היא אכשיו שנה

חתולון*

New member
אנג´ל

אני רוצה לאחל לסיוון
לתת לה מתנה ליום הולדת
ולנפח לה בלונים אמיתיים
ולך לתת
וגם
ולך גיל לומר
ממני חתולון
יונה כמובן

נורית***

New member
חתולון לון לון ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo25.gif

היי חתולון אוקיי הבנתי אל תגיע הערב יש לי סידור אחר אז מה חברה מקנדה ? ברוכה הבאה אני ממהרת וכותבת קצר טוב שבת שלום למישפחה ותהנה השבת וגם שבת שלום לחברה מקנדה ולכול עם ישראל שלך נורית*** נ.ב. אני נוסעת חומד לסוף שבוע אספר לך בהיזדמנות הראשונה

חתולון*

New member
נורית*** ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif וגם ../images/Emo39.gif

נורית*** יקרה בסוף הגעת ? חחחחח את יודעת שלי יש רק חברים וחברות מיוחדים. כיוון שאת נמנית על אחת החברות המיוחדות שלי אז גם אנג´ל היא אחת מהן, ואני נותן לכן את אותה תשומת לב, ......... אז בבקשה בלי "פאדיחות" כשאני איתך..... היא ישנה. וכשהיא ערה......את ישנה ומה איתי ? אין לי מנוחה? אז ככה!!!! הקונדומים בשבילך הבלונים לבת שלה.. סתתתתתתתתתתתתתם שבת שלום נורית, תבלי ותהני ומחר במוצאי שבת נתצלצל... נספר..... נתחבר.... ונהנה!!!! שבת שלום גם לך ליאת..... כמה טוב שיש שבת.... נ.ב. כל החברים שלי בפורום/צ´אט הם חברים טובים...!!! חתולון

נורית***

New member
חתולון לון לון ../images/Emo24.gif

חתולון נשמה אני יודעת שאני חברה שלך המיוחדת ואני יודעת ליאת חברה טובה שלך ואני יודעת שיש לך המון חברים טובים ומיוחדים בפורום /ובצאט כולם אוהבים אותך ובמיוחד אני שלך חברה לנצח נורית*** שבת שלום מתוק

חתולון*

New member
נורית*** יופי שבאת לקראת שבת../images/Emo23.gif

נורית החברה היקרה מאיפה לי את צצה אני כותב לשחר ודיסו ואת כמו פצצה. אני שמח שלפני שאת נוסעת בלי אכזבה את מגיעה לכאן לתת לי קצת או המון אהבה. אני חוזר ומדגיש שאת הכי מיוחדת ואין לך מה לדאוג, לא תהיי בודדת. הכנת את ה"בלונים" עם הטעמים השונים? אני רוצה אותך לימים הראשונים. שבת שלום חתולון

חתולון*

New member
נורית שבת שלום../images/Emo39.gif

אני פורש עכשיו לישון שבת שלום חתולון

למעלה