חתולה פרסית לאימוץ

MayaDot

New member
חתולה פרסית לאימוץ

חתולה פרסית כבת 5 מחפשת בית רציני ואחראי. מדובר בחתולה פרסית בצבע אפור בהיר עם עיניים צהובות מדהימות (אין לי תמונה שלה). החתולה מעוקרת ומחוסנת. לדעתנו מישהו זרק אותה לרחוב במקום לטפל בה כמו שצריך לטפל בחתול פרסי. החתולה מאוד עדינה ושקטה, אוהבת אנשים ותשומת לב. רצוי בית בלי חיות נוספות. אשמח לפרט יותר - אנא כיתבו לי ל [email protected]

דנההההה

New member
מציעה לחפש - אולי הלכה לאיבוד?

כדאי לברר אצל וטרינרים באזור, בלוחות מודעות באינטרנט ובעיתונים. לא לכל החתולים יש קולרים ואולי יש מי שיושב/ת בוכה בבית...

MayaDot

New member
אני בספק, אבל...

אני בספק. אני מכירה מקרוב כל כך הרבה מקרים של בעלי חיים שזרקו אותם, שקשה לי להאמין שהיא פשוט הלכה לאיבוד. היא הייתה במצב של הזנחה מתמשכת, ונראה לי שרוב הסיכויים שהבעלים שלה קלט שהחתולה הזו היא לא רק ליופי וגם צריך לטפל בה (ובחתול פרסי צריך לטפל יותר מבחתול רגיל), וזרק אותה באיזור שהוא יודע שמאכילים חתולים. החתולה נמצאה ממש לייד הוטרינרית שלי ואף אחד לא פנה אליה, וגם לא לעמותות בסביבה שלנו. מה שכן, אם את מכירה אתרים בהם אפשר לפרסם בעלי חיים שאבדו, אשמח מאוד אם תוכלי לשלוח לי קישורים. תודה!

Tolki

New member
אם אני לא טועה

פרסמו פה הודעה על חתול פרסי אפור עם עיניים בצבע דבש שברח מהבית, נראה לי בעיר תל אביב. יש גם תמונה בהודעה המקורית, אולי זה החתול? תבדקי בארכיון ...

MayaDot

New member
זאת לא היא

מישל (שם זמני) יותר קטנה ובצבע אפור בהיר יותר בכל מקרה - תודה...

דנההההה

New member
אתרים מומלצים

petking 4uorpets.com catnet.co.il בכולם יש לוחות אבודים ולוחות אימוצים (מאוד מוצלחים!). בכל מקרה כל הכבוד לך על איסופה והאכפתיות. אני יודעת שמקרי הנטישה גוברים בהרבה על מקרי האבידה, אבל לאחרונה היה בפורום גל אבידות, כך שנהייתי רגישה לנושא...

למעלה