חתולה חמודה וטיפשה וחתול יללן

חתולה חמודה וטיפשה וחתול יללן

- הגורה החמודה שלי כבר בת עשרה חודשים, אבל עדיין איננה מצליחה להבין את הרעיון של דלת חתולים. כלומר, באופן כללי, כשהיא מנסה לפתוח משהו היא מושכת ואף פעם לא מנסה לדחוף, ומכיוון שהדלת הזו נפתחת בדחיפה היא אף פעם לא יוצאת ממנה. אנחנו עושים לה אימוני יציאה וכניסה מהדלת כל יום כמעט ובכל זאת היא לא מצליחה לתפוס את זה. למישהו יש פיתרון? - שאלה נוספת בקשר לחתול בוגר: הדוד החורג של החתולה גילה לאחרונה את העונג שביללות. הוא מיילל בקול רם מאוד, אנחנו שוללים אפשרויות של יללות מתוך רעב: כי הכלי שלו מלא, ומנסים ללטף אותו ולהיות נחמדים אליו, אבל לפעמים צריך לעבוד וזה פשוט בלתי אפשרי: הוא מיילל ומיילל ואנחנו משתגעים. למישהו יש הסבר אפשרי או פיתרון? המון המון תודה מראש.

psy chi delica

New member
כן

א) מוזר שחברה שלי לא ענתה לך
היא הרגילה את הגורים שלה לארגז השירותים בשלבים. קודם רק החלק התחתון עם החול, אחרכך שמה את החלק העליון אבל בלי הדלת אלא סתם חור כניסה, אחרי עוד מספר ימים כשהגורים התרגלו לרעיון היא הוסיפה חתיחת בד במקום הדלת שיהיה להם יותר קל להיכנס, ורק בסוף התהליך התקינה את הדלת המקורית וכולם היו מרוצים.. ב) חתולים מדברים איתנו, כמו שיש ילדים יותר דברנים וקולניים [כמוני] שכל מחשבה בין אם היא שטותית או לא מתורגמת למילים, ויש את השקטים שמדברים רק עם עצמם בראש וחושבים בלב [כמו אמא שלי]. אני אוהבת לחקות את היללות של מורדכי שלי, שנינו נהנים מזה, זה משעשע.
תמיד רציתי שיהיה לכל חתול מכשיר קטנטן שיתרגם את היללות שלו לשפת אדם :)

Degeneration X

New member
א) הנה היא עונה!

סיכמה את זה יפה מעליי, רק רציתי להוסיף שגם אצלנו היו אימונים.. ממש לקחת להם את הכפות הקטנות ולדחוף ולהראות איך זה עובד. אחרי שכבר למדה לדחוף הייתה "נתקעת" בפנים כי לא חשבה שזה יכול גם לזוז לצד השני.. אז הייתי מרימה את הדלת מהצד שלי לאט ומראה איך עוברים.

למעלה