חששות והיסוסים

BellA עלמה

New member
חששות והיסוסים

אני צריכה בחודש הבא לעבור איזה תהליך כרורגי תחת הרדמה כללית (ארטוסקופיה). לא חוששת מה ניתוח עצמו אלה ההרדמה . אני אסתמתית ולאחרונה גם סובלת מסינוסיטיס (אני תחת פיקוח וטיפול של א.א.ג). לאחרונה אני גם חולמת כל מיני חלומות מוזרים שקשורים לזה באופן עקיף.. אני מתעוררת עם הרגשה קצת מוזרה מה עושים עם זה?
 
מתייעצים!


יש לך זמן ועד אז... תתחילי לחפש מאמרים, כנסי לאתרי רפואה בתחום הספציפי, שאלי בפורמים, חזרי לרופא שלך
תציגי את כל השאלות שרק יש לך. את כל הספקות, החידות , החששות כי בסופו של יום: ידע הוא כוח כוח הוא ביטחון.
ברגע שתהינה לך כל התשובות, תחושי בטוחה ורגועה יותר
בהצלחה ובריאות טובה מעל להכל.
 

BellA עלמה

New member
אני בוטחת באורטופד ב100 %

הפרוצדורה היא יחסית קצרה. אני חוששת מההרדמהה יותר החלומות האלה? נראה לי מצחיק לחלוק אותם עם מישהו כי הם די מטופשים
 

סמאדי

New member
החלומות יכולים לנבוע מהחששות שלך

תתייעצי עם רופאים שיכולים לסייע ולייעץ.
 

mykal

New member
אפשר להבין.

אבל כמו שבחרת את האוטופד, נכון לך לבחור מרדים, להכיר אותו קודם. ושיכיר אותך. ברגע שתרגישי שאת ביד אמונה --תוכלי להרגע. אגב, אינך חייבת לספר על החלומות, אלא לומר בפשטות-אני קצת פוחדת. יש לגיטימציה לרגשות קשים. ואגב, קחי איתך ישהו שאת בוטחת בו שילוה אותך לניתוח, זה גם מרגיע. בהצלחה והחלמה מהירה.
 
לכי לשאול רופאים מליון שאלות

תשאלי כמה שרק אפשר עד שתקבלי את כל התשובותשאת זקוקה להם.
 

ע נ נ ת

New member
גם אני חושבת

שאת צריכה פשוט לשאול, להגיד "אני חוששת מההרדמה, במיוחד לאור האסטמה שלי" להתייעץ עם הרופא שלך, ולבקש גם להכיר את הרופא המרדים ולשאול אותו. את החלומות את לא חייבת להזכיר, וזה מובן מאליו שאם זה מטריד אותך, זה יצוץ גם בחלומות.
לך, ותרגישי טוב!
 

BellA עלמה

New member
הממ

את האורטופד כבר "תחנתי" עם שאלות + הלכתי לפרופסור לדעה שנייה הא.א.ג נתנה אישור מהכיוון של סינוסיטוס מחר עושה צילום ראות וכו ו.. נראה מה עוד
 

hila218

New member
קודם כל שיהיה המון בהצלחה

אכן הרדמה כללית זה מאוד מפחיד. כמישהי שעברה את זה 5 פעמים בחייה לצערי, ואני רק בת 29...ואפילו הבן שלי עבר את זה פעם אחת לא מזמן בהיותו בן 4.5 בלבד...שם כל כך פחדתי הייתי מול החדר ניתוח בוכה כל השעתיים. אני יכולה לומר לך שהיום יש ניתור מאוד קפדני והרדמה נהפכה להיות משהו מאוד בשגרה. בכל זאת הייתי ממליצה לך לברר מול הרופא האם יש אפשרות לעבור את הארטרוסקופיה בהרדמה חלקית ואם לא תתיעצי עם מרדים לפני כמובן. בהצלחה.
 

BellA עלמה

New member
אני מעדיפה לישון

ולא לראות את המנתח מנסר (ולשמוע את זה) אפידורל מפחידה אותי יותר
 
כשבני היה קטן היה אסמתי והוא עבר בדיקות

בהרדמה, כל הפעמים שהתעורר מההרדמה, היו קשות
באחת הפעמים, לפני בדיקה, בדקה אותה רופאה מרדימה שהמליצה על אנהלציה לפני ההרדמה, ההחלטה שלה התבררה כמצויינת
תשקלי אפשרות כזאת, כמובן בהתייעצות עם הרופא המרדים. לגבי החלומות, זה כנראה פחד המלא נודע, תראי שיהי טוב
 
למעלה