חשיפה: חשיפה:
ט טייגרמן New member 20/8/04 #5 לדעתי נכתב ע"י A r i e T: 4 הפרסומת החדשה לחץ כדי להרחיב... לדעתי הם עשו פרסומת יפה , אבל אני מקווה שג'וני המדייק לא נוסע ברכבת בימי ראשון וחמישי
לדעתי נכתב ע"י A r i e T: 4 הפרסומת החדשה לחץ כדי להרחיב... לדעתי הם עשו פרסומת יפה , אבל אני מקווה שג'וני המדייק לא נוסע ברכבת בימי ראשון וחמישי
ל ליילנד המקורית New member 20/8/04 #8 חה חה חה ג'וני המדייק נכתב ע"י A r i e T: 4 הפרסומת החדשה לחץ כדי להרחיב... חה חה חה ג'וני המדייק אם הוא רוצה לדייק, לא אם הרכבת אבל עם מה בעצם כן על הכביש יש פקקים והרכבת הפסיקה לדייק.
חה חה חה ג'וני המדייק נכתב ע"י A r i e T: 4 הפרסומת החדשה לחץ כדי להרחיב... חה חה חה ג'וני המדייק אם הוא רוצה לדייק, לא אם הרכבת אבל עם מה בעצם כן על הכביש יש פקקים והרכבת הפסיקה לדייק.
א אורי404 New member 20/8/04 #6 תודה רבה על הסקופ. נכתב ע"י A r i e T: חשיפה: לחץ כדי להרחיב... תודה רבה על הסקופ.
צ צביקוש23 New member 20/8/04 #7 כל קשר בדין הדמיון למציאות... נכתב ע"י A r i e T: חשיפה: לחץ כדי להרחיב... כל קשר בדין הדמיון למציאות... מקרי לחלוטין... אני מציע לגוני לאחר שיתפכח שיביט סביב ...
כל קשר בדין הדמיון למציאות... נכתב ע"י A r i e T: חשיפה: לחץ כדי להרחיב... כל קשר בדין הדמיון למציאות... מקרי לחלוטין... אני מציע לגוני לאחר שיתפכח שיביט סביב ...