חשיפה :)) חשיפה :)) אתמול נהגתי על אדומה בקו 19 מישהו ראה אותי או נסע איתי?
צ צחקן New member 21/6/04 #2 אתה עובד ב"דן"??? נכתב ע"י 0415: חשיפה ) אתמול נהגתי על אדומה בקו 19 מישהו ראה אותי או נסע איתי? לחץ כדי להרחיב... אתה עובד ב"דן"??? ב"ה
אתה עובד ב"דן"??? נכתב ע"י 0415: חשיפה ) אתמול נהגתי על אדומה בקו 19 מישהו ראה אותי או נסע איתי? לחץ כדי להרחיב... אתה עובד ב"דן"??? ב"ה
צ צחקן New member 21/6/04 #4 אם תעבוד בפ"ת בת"מ תודיע לי.... נכתב ע"י 0415: כן לחץ כדי להרחיב... אם תעבוד בפ"ת בת"מ תודיע לי.... ב"ה אולי אוכל לפגושך. וןמחר אהיה בי-ם .
אם תעבוד בפ"ת בת"מ תודיע לי.... נכתב ע"י 0415: כן לחץ כדי להרחיב... אם תעבוד בפ"ת בת"מ תודיע לי.... ב"ה אולי אוכל לפגושך. וןמחר אהיה בי-ם .
0 0415 New member 21/6/04 #5 אני לא יעבוד שם כי אני שייך לאיזור נכתב ע"י צחקן: אם תעבוד בפ"ת בת"מ תודיע לי.... ב"ה אולי אוכל לפגושך. וןמחר אהיה בי-ם . לחץ כדי להרחיב... אני לא יעבוד שם כי אני שייך לאיזור
אני לא יעבוד שם כי אני שייך לאיזור נכתב ע"י צחקן: אם תעבוד בפ"ת בת"מ תודיע לי.... ב"ה אולי אוכל לפגושך. וןמחר אהיה בי-ם . לחץ כדי להרחיב... אני לא יעבוד שם כי אני שייך לאיזור
9 9108701 New member 21/6/04 #6 שלום לך נכתב ע"י 0415: אני לא יעבוד שם כי אני שייך לאיזור לחץ כדי להרחיב... שלום לך אתמול באמת ראיתי אותך בשדרות משה דיין בראשון לכיוון מזרח (אבי האסירים) גם אני מדן אבא שלי עובד בקו 17 רציתי לדעת מי אתה ואגב על איזה מכונה עבדת ?
שלום לך נכתב ע"י 0415: אני לא יעבוד שם כי אני שייך לאיזור לחץ כדי להרחיב... שלום לך אתמול באמת ראיתי אותך בשדרות משה דיין בראשון לכיוון מזרח (אבי האסירים) גם אני מדן אבא שלי עובד בקו 17 רציתי לדעת מי אתה ואגב על איזה מכונה עבדת ?