חשוב - נסיעות במשכורת ועוד משהו...

מצב
הנושא נעול.

בוקר טוב - אשמח לתשובה מהירה לפני שאני לוקחת החלטות אם להישאר במקום העבודה החדש או שלא בחוזה העסקה שלי עם המעביד נאמר כי המשכורת הינה 4500 ש"ח כולל נסיעות - האם תקין ??? בחישוב גס שעשיתי אני מוציאה קרוב ל-700 ש"ח נסיעות בחודש (5 אוטובוסים ביום !) ואם זה כלול בשכר - אז כמה בכלל נשאר לי אשמח גם לדעת מה משכורת נטו של 4500 (אני רווקה ללא ילדים)

תשובה

בוקר טוב - אשמח לתשובה מהירה לפני שאני לוקחת החלטות אם להישאר במקום העבודה החדש או שלא בחוזה העסקה שלי עם המעביד נאמר כי המשכורת הינה 4500 ש"ח כולל נסיעות - האם תקין ??? בחישוב גס שעשיתי אני מוציאה קרוב ל-700 ש"ח נסיעות בחודש (5 אוטובוסים ביום !) ואם זה כלול בשכר - אז כמה בכלל נשאר לי אשמח גם לדעת מה משכורת נטו של 4500 (אני רווקה ללא ילדים)
תשובה
המעביד רשאי לכלול נסיעות בתוך המשכורת. זה תקין. לגבי ההוצאה על נסיעות: אם זוהי ההוצאה האמיתית שלך, דעי לך שהמעביד לא מחוייב לשלם לך הוצאות נסיעה ריאליות, אלא רק עד למקסימום של 21.14 ש"ח ליום או עלות כרטיס חופשי חודשי. לפי הזול מביניהם. לגבי חישובי מס וכו', אני מצרפת קישור לדף שבו תוכלי להשתעשע כאוות נפשך בחישובי נטו-ברוטו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה