חשוב לקרוא ולזכור כאשר עושים

ערן שחר

New member
חשוב לקרוא ולזכור כאשר עושים

דיאטת כאסח ומתאמנים החדר כושר הטרגדיה של עוזי חיטמן: "משטר דיאטטי מטורף" איה חיטמן, אלמנתו של הזמר והיוצר עוזי חיטמן, יודעת שבעלה פגע בבריאותו בגלל הדיאטה וההתעמלות הקשים שביצע. "מהזמן שאביו עבר קטיעה של שתי רגליו בגלל סוכרת, עוזי החליט לרדת במשקל ולהתעמל כדי לא להיות שמן. הוא הוריד כ-15 קילו והחל להימנע ממזון. הוא ויתר על רוב הפחמימות, עבר לאוכל בריא ומועט – ירקות ומים. "בנוסף, הוא התעמל על מכשירים כאילו הוא בן 20. הוא דלדל את גופו ממזון ושרף קלוריות בכמות עצומה במכון הכושר כמעט 5 פעמים בשבוע, ואכל מזון שהכיל אולי 700-800 קלוריות ביום. הוא נכנס למשטר דיאטטי מטורף ומשטר כושר נוקשה מדי, והגוף לא עמד בזה".

Rossi46 ®

New member
ואנחנו צריכים את עוזי חיטמן בתור

ראייה לכך זה קטלני ? חבל שהלך בן אדם כ"כ מוכשר בגלל טעויות כאלה טיפשיות .

ערן שחר

New member
אני מכיר כמה כאלה בחדר כושר

שאני מתאמן בו הם אומרים "אז נוכל קצת פחות מה כבר יכול לקרות"

Yehonatan2

New member
פשוט חבל...

הוא היה פשוט בן אדם מדהים, צנוע, מוכשר באמת חבל שלפעמים אנשים לא יודעים את הגבול ומעמיסים על הגוף שלהם יותר מדי. שינויים ותוצאות לא עושים תוך שבועיים של דיאטת כסאח וכו' אלא על ידי התמדה וסבלנות...

Rossi46 ®

New member
פשוט חבל..

שאתה לא יודע לשרשר

oridoron77

New member
לא רוצה לעלות סטראוטיפים אבל

ממה שאני מכיר רוב התכונות ה"לא מבריקות" מיוחסות ברוב לבחורות.... יש לנו אחת במכון באה בבוקר ועושה ריצה של שעה, שעה ספינינג לאחר מכן, ושעה על הקרוס טריינר לאחר הספנינג.... ולפעמים היא באה בערב.... והאוכל שהיא אוכלת לאחר 3 השעות האלה הוא בכמות הקלוריות של הארוחה שלפני השינה שלי ......

NoamSuk

New member
וברוס לי?

לבנאדם בלטו כבר נראה לי האיברין\ם הפנימיים....הריבועים שלו יצאו מהמקום עוד שנייה הוא גם אכל ממש מעט והתאמן חמש שעות ביום זו לא אותה סיבה?

oridoron77

New member
מה למוות שלו??

לא חושב שברוס לי מת מדיאטה
מה שכן הוא באמת היה רזה מאוד אך גם כן ניחן בגנטיקה טובה

למעלה