חשוב לדעת!!!

אכן כך,..

זה שירות שהיה עד לפני זמן רב, ולולי זה מזמן הייתי עושה עיסקה אחרת. אגב, יש לי עוד מכשיר עם כזה שירות, אם אתה רוצה... (עוד מעט לפי כל הפרטים עוד יזהו אותי כאן...) אה, ולמפעילים זרים זה עוד בערך חצי שקל.

מתנדב

New member
זה יכול להיות משכנע....

אבל מה אני יעשה לאזור חיוג של 02? אני גר בדרום לא בירושליים? ולגבי מפעילים אחרים אתה משלם יקר מאוד...

למפעילים אחרים...

אני משלם יקר, אבל קח בחשבון שאחרי הנחה של 50% זה יוצא זול. ומה נשמע בדרום? אולי אפשר לדעת באיזו עיר? לא חייב לענות ע"כ!!!

מתנדב

New member
כמה בתכל'ס מגיע לך חשבון חודשי?

ובדרום נשמע ברוך השם בסדר גמור, קצת חם ויבש, אבל משתדלים לשתות הרבה...

אל תשאל...

אני משלם הרבה, יחסית אלי, אבל אני כזה שלא מוציא על עצמי סתם כסף "חוץ" מסלולרי... אם לא איכפת לך אם תרצה להגיב אז בהודעה הראשית של שלומי ירושלמי כי קצת מסרבל להיכנס עד לכאן...

פלאפון:

מכשיר טליט ב20 ש"ח לחודש, החזר מלא עבור זה בז`א. ללא דמי מנוי. 39 אג` אחרי מע"מ ז"א לא כולל מפעילים זרים. בשירות של 59 ש"ח יש לי 10 יעדים + חיוג בין המכשירים ללא חיוב עד 3000 דקות. בנוסף 3 יעדים חינם ללא הגבלת דקות.

זה בגלל שהמכשיר לא יכול ל

בקובץ כ"כ גדול . ולא בגלל חסימה מסוימת וחוץ מזה זו החבילת גלישה הכי זולה שיש מכל החברות הסלולריות וגם שדף הבית שלהם הוא הכי נוח

הם ...

בכל מקרה לא סוגרים חשבונית בפחות משלושים ש"ח וחוץ מזה זה לא מצדיק מהם לגבות ממני ארבעה שקלים כל חודש מבלי לידע אותי

למעלה