חשוב לדעת!!!

חשוב לדעת!!!

יום בהיר אני מגלה סעיף חדש קטן וחמוד בחשבון הפלאפון שלי (מחברת פלאפון בע"מ) והוא דמי ניהול הוראת קבע שזה אומר שעל הטירחה הגדולה שיש להם לגבות מהחשבון הבנק שלי אני צריך להוסיף עוד ארבעה שקלים תמימים . וזה גם אומר שאפילו בחודש בו לא השתמשתי במכשיר אני צריך לתת להם ארבעה ש"ח על הטירחה העצומה שיש להם לגבות ממני סך 0.00 ש"ח ומברור קצרצר עם נציג שרות עולה כי מזה חמישה חודשים שהם גובים את סעיף זה וזאת מבלי לטרוח ולידע את ציבור הלקוחות מה אתם אומרים?

חשוב לדעת!!!

יום בהיר אני מגלה סעיף חדש קטן וחמוד בחשבון הפלאפון שלי (מחברת פלאפון בע"מ) והוא דמי ניהול הוראת קבע שזה אומר שעל הטירחה הגדולה שיש להם לגבות מהחשבון הבנק שלי אני צריך להוסיף עוד ארבעה שקלים תמימים . וזה גם אומר שאפילו בחודש בו לא השתמשתי במכשיר אני צריך לתת להם ארבעה ש"ח על הטירחה העצומה שיש להם לגבות ממני סך 0.00 ש"ח ומברור קצרצר עם נציג שרות עולה כי מזה חמישה חודשים שהם גובים את סעיף זה וזאת מבלי לטרוח ולידע את ציבור הלקוחות מה אתם אומרים?

G O L D men

New member
כמה דברים

א. לא סתם הרבה אנשים בורחים מחברת פלאפון כמו מאש, מצד שני גם בחשבון הבנק שלך נגבים כל חודש 10 שקלים דמי ניהול חשבון אפילו שלא תבצע שום פעולה במשך כל החודש בחשבונך הבעיה עם פלאפון שהם לא מודיעים מראש אבל השאלה מה זה יעזור לך שהם יודיעו אתה הרי קשור אליהם למשך 3 שנים וזה הטריק הגדול של חברת פלאפון שבמשך 3 שנים הם יכולים לעשות איתך מה שום רוצים. ועוד דבר.... אחרי שאתה שולח הודעה לפורום תתנתק מיד לחלוטין מהפורום או תכנס שוב דרך הסימניות ורק באופן זה לא יוכפלו הודעותיך...

תודה אבל...

לא הבנתי את כוונתך . איך ומתי לצאת מהפורום ע"מ שלא יוכפלו הודעותי ואשמח אם תסביר זאת שוב ובאריכות המון תודה. שלומי

מתנדב

New member
אני לא מבין למה צרכים להתנתק?

אחרי ששלחת הודעה אתה יורד למטה, ושם כתוב לך לפורום, ואתה נכנס לזה, ואז חזרת חזרה לפורום מבלי שההודעה שוכפלה שוב...

לכטיג

New member
מתחקיר שערכתי עולה כי

חברת פלאפון גובה כסף על שיחות שמעולם לא בוצעו! פשוט גונבים אותך! וזה קורה יותר מדי הרבה כדי שנאמין שמדובר בטעות. ידוע לי מקרה בו גבו על גלישה מאדם שאין לו כלל אפשרות לגלוש. לדעתי,שווה לך להזמין באופן חד פעמי פירוט שיחות ולבדוק את הנושא. אל תשכח כמובן לעדכן אותנו.

זה לא כ"כ נכון

כי גם אם אין לו חיבור לגלישה מ"מ היות והוא התחיל לגלוש הוא מחויב על אותם שניות . כך לפחות טוענים נציגי השרות -לא שאני חושב שזה כן בסדר . ובקטע של השיחות אין לי מושג

G O L D men

New member
הבעיה שברוב

החוזים יש סעיף שאומר שהם יכולים לשנות את תנאי המבצע בכל עת ותחת סעיף זה הם יכולים לעשות כמעט כל מה שהם רוצים.

מני 23

New member
לא ברור לי..

בגלל שלפי מה שידוע לי פלאפון לא מקבלים הו"ק אלא רק כ"א. אבל כנראה שההסכם איתך שונה. בכל אופן תגיד תודה שקיבלת בהו"ק. אבל זאת באמת חוצפה.

כולם מקבלים

הו"ק בשביל התשלום החדשי. לא מקבלים הו"ק רק כשרוצים לשלם את המכשיר עצמו דרך ההו"ק.

מני 23

New member
אתה בטוח?

לי אמרו שמקבלים רק כ"א. אולי אני נראה חשוד? אבל דווקא לא היה בעיות עם השומר בכניסה..

למיטב ידיעתי...

אורנג` פועלים בצורה שמיכוש פירט, בסלקום יש אפשרות אצל הנציגים החרדים להעביר דרך הו"ק. פלאפון יש אפשרות כשמתבטל כרטיס האשראי לשלם בהו"ק.

קודם כל תודה!

אבל כמו שמיכוש ציין הם אכן מקבלים תשלום בהוראת קבע על השיחות וגם על המכשירים היותר זולים בכל מקרה אף אחד לא יכול לחלוק שזו חוצפה שאין כדוגמתה.

למעלה