חשוב - כולם להיכנס!!

Ez sLeeP

New member
חשוב - כולם להיכנס!!

חביביי - חג סוכות שמח! מחר, בE! (מנויי הלווין - אפיק 18; דיגיטל - אין לי מושג..), מ-12:00-13:30, E! TRUE HOLLYWOOD STORY - בברלי.. חיכינו, יזענו, ויגענו מאז פספסנו בפעם הקודמת.. אז לחיות המסיבות הפרועות מביניכם - כוונו TIMER!! ושלא תגידו שאני לא מודיע, בודק וחורש על ה´רייטינג´ (אגב, יש לי דיבור איתם.. בושה וחרפה מדור הסבון שם!!..). מכיוון שאדם טורח על ארוחת החג, אני לא אפתח שרשור
מבלי אישורו, אבל אני אציין
קטן פה.. אני לא רוצה לפתוח דיון מעמיק, אלא רק לציין הרגשה אישית - כי זה באמת נושא רחב ומלא קונפליקטים..
: כבכל יום שישי, אם אני לא יוצא (כן דנה, לפעמים יוצאים..) - אבא פתוח את ערוץ 1; הערוץ הכי לא נצפה בארץ, והערוץ שאני אישית הטלתי וטו עליו.. למה? כי אין יותר דרדרסים, אין יותר נוסטלגיית ילדות, ומבלי איכות החינוכית (כי איכות זו לא מילה גסה..) - אין מה לפתוח, אז מדלגים.. [בYES, היישר מערוצי הסרטים, ערוץ 10 {לפעמים} היישר לYES+]. אבל היום, המחשב נתקע [כמרבית המקרים..] וחיכיתי וחיכיתי שיסתדר, עד שנשברתי.. הלכתי לסלון.. צפיתי בפרומואים הדי-מושקעים של הערוץ הנשכח, ולפתע התחילה תוכנית. רותקתי, לא יכולתי לחזור למחשב. היה זה ספיישל על אגודה בשם "תגלית" שלוקחת יהודים מרחבי העולם, צעירים וממנת להם טיול של כ-10 ימים, מסע שורשים לארץ. כ"כ הרבה רגשות עלו לי ב-30 דק´ של הספיישל הזה.. מה אומר? אני, פטריוט בנפש; ציוני ברוח; אך דתי בפיסת הלחם שהעלתה עובש לפני פסח שעבר, הרגשתי קשר כה חזק לארץ. יותר מהפטריוטיות והציונות שפיתחתי בשנים הקשות האחרונות. היה זה קשר כמעט דתי. אבל לא. אני אתיאיסט, אני לא מאמין באלוהים! אם חבורת 20+ של אנשים מצליחים בחיים, מקנדה, ארה"ב, רוסיה מתאספים להם אל אוטובוס אחד עם חברה ארצישראלים ומרגישים פטריוטיות לארץ שהם לא גרים בה, מתקשרים, בוכים, דומעים, ומתרגשים - שאני לא!? אז הרגשתי דחף עצום.. בלתי מוסבר.. מה שבטוח, אם אני מדבר עם עוד משתמט אחד באייסיקיו, הלך עליו. ואני. אני לא עוזב את הארץ. לא עכשיו. לא לעולם לא. כמילותיה (או שירתה) של גלי עטרי - "אין לי ארץ אחרת.. גם אם אדמתי בוערת..". אז זוהי האנדקוטה הציונית שלי להיום. חג סוכות שמח! שנה טובה! ושמרו על עצמיכם. נדב.
 

DreamS_HunteR

New member
שאני אתנגד לשרשור ../images/Emo32.gif

I DONT THINKS SO! בכל אופן נדב, אני מ-ה זה שמח שאתה מודיע על התוכנית של בברלי הילס בערוץ E למנויי הלווין (ד"א גם לכבלים יש את זה, לא?) כי ממש ממש חיכיתי לתוכנית הזאת!! יש גם אחד כזה על ג´ני גארת´, אני מקווה שיחזור מתישהו. אז כולם, לא לפספס!
 

Ez sLeeP

New member
כמובן!!

רשמתי שאני פשוט לא יודע באיזה אפיק-ערוץ זה.. למת"ב/תבל/ערוצי זהב דיגיטל - לכולם יש..
 

DreamS_HunteR

New member
בYES זה בערוץ E שזה 18

למי שרצה לדעת.. בטוח יהיה לזה שידור חוזר אבל בינתיים "המידע אינו זמין כעת" בYES..
 

Ez sLeeP

New member
אני שומע את עצמי פעמיים - או שזה..

..אדם.. חחח.. :) אניוויי, זה היה ה-E! HOLLYWOOD STORY הכי יפה שאי פעם ראיתי!! זה היה גם די מפקח.. וידעתי שהתקשורת והצהובונים תמיד נפחו את הסיפור ממה שהוא היה באמת.. שנון המדהימה, אהובתי ברחבי הפריים-טיים, היא בסכ"ה ילדה מתוסבכת שגדלה בעולם של תככים, כנראה בלי תשומת לב מספקת מהוריה, ורק חיפשה להשתחרר.. זה מה שקורה לכוכבים ילדים, והיא ברת מזל שלא קרה מעבר לזה.. הם מחפשים להתפרע, והיא מצאה את דרכה.. רק נקווה שלהבא, תתמיד.. ורצוי בהפקת ספלינג!! יש אחרות?!
שלכם/ן, נדב.
 

DreamS_HunteR

New member
נדב, שמעת פעם על המסנג´ר?

אה כן, כמה צפוי!!!!אולי תכנס אליו שניה?!?!
 
למעלה