חשוב - כולם להיכנס!!
חביביי - חג סוכות שמח! מחר, בE! (מנויי הלווין - אפיק 18; דיגיטל - אין לי מושג..), מ-12:00-13:30, E! TRUE HOLLYWOOD STORY - בברלי.. חיכינו, יזענו, ויגענו מאז פספסנו בפעם הקודמת.. אז לחיות המסיבות הפרועות מביניכם - כוונו TIMER!! ושלא תגידו שאני לא מודיע, בודק וחורש על ה´רייטינג´ (אגב, יש לי דיבור איתם.. בושה וחרפה מדור הסבון שם!!..). מכיוון שאדם טורח על ארוחת החג, אני לא אפתח שרשור
מבלי אישורו, אבל אני אציין
קטן פה.. אני לא רוצה לפתוח דיון מעמיק, אלא רק לציין הרגשה אישית - כי זה באמת נושא רחב ומלא קונפליקטים..
: כבכל יום שישי, אם אני לא יוצא (כן דנה, לפעמים יוצאים..) - אבא פתוח את ערוץ 1; הערוץ הכי לא נצפה בארץ, והערוץ שאני אישית הטלתי וטו עליו.. למה? כי אין יותר דרדרסים, אין יותר נוסטלגיית ילדות, ומבלי איכות החינוכית (כי איכות זו לא מילה גסה..) - אין מה לפתוח, אז מדלגים.. [בYES, היישר מערוצי הסרטים, ערוץ 10 {לפעמים} היישר לYES+]. אבל היום, המחשב נתקע [כמרבית המקרים..] וחיכיתי וחיכיתי שיסתדר, עד שנשברתי.. הלכתי לסלון.. צפיתי בפרומואים הדי-מושקעים של הערוץ הנשכח, ולפתע התחילה תוכנית. רותקתי, לא יכולתי לחזור למחשב. היה זה ספיישל על אגודה בשם "תגלית" שלוקחת יהודים מרחבי העולם, צעירים וממנת להם טיול של כ-10 ימים, מסע שורשים לארץ. כ"כ הרבה רגשות עלו לי ב-30 דק´ של הספיישל הזה.. מה אומר? אני, פטריוט בנפש; ציוני ברוח; אך דתי בפיסת הלחם שהעלתה עובש לפני פסח שעבר, הרגשתי קשר כה חזק לארץ. יותר מהפטריוטיות והציונות שפיתחתי בשנים הקשות האחרונות. היה זה קשר כמעט דתי. אבל לא. אני אתיאיסט, אני לא מאמין באלוהים! אם חבורת 20+ של אנשים מצליחים בחיים, מקנדה, ארה"ב, רוסיה מתאספים להם אל אוטובוס אחד עם חברה ארצישראלים ומרגישים פטריוטיות לארץ שהם לא גרים בה, מתקשרים, בוכים, דומעים, ומתרגשים - שאני לא!? אז הרגשתי דחף עצום.. בלתי מוסבר.. מה שבטוח, אם אני מדבר עם עוד משתמט אחד באייסיקיו, הלך עליו. ואני. אני לא עוזב את הארץ. לא עכשיו. לא לעולם לא. כמילותיה (או שירתה) של גלי עטרי - "אין לי ארץ אחרת.. גם אם אדמתי בוערת..". אז זוהי האנדקוטה הציונית שלי להיום. חג סוכות שמח! שנה טובה! ושמרו על עצמיכם. נדב.
חביביי - חג סוכות שמח! מחר, בE! (מנויי הלווין - אפיק 18; דיגיטל - אין לי מושג..), מ-12:00-13:30, E! TRUE HOLLYWOOD STORY - בברלי.. חיכינו, יזענו, ויגענו מאז פספסנו בפעם הקודמת.. אז לחיות המסיבות הפרועות מביניכם - כוונו TIMER!! ושלא תגידו שאני לא מודיע, בודק וחורש על ה´רייטינג´ (אגב, יש לי דיבור איתם.. בושה וחרפה מדור הסבון שם!!..). מכיוון שאדם טורח על ארוחת החג, אני לא אפתח שרשור