חשבתי שאולי זה יכול לעניין אתכן כאן

חשבתי שאולי זה יכול לעניין אתכן כאן

נושא של תקציב אישי.
בעקבות פניות של אנשים אליי החלטתי לפרסם קובץ לניהול תקציב אישי שאני משתמשת בו ודף הסבר לניהול התקציב. כבר יותר משנה וחצי שאני עובדת עם הקובץ הזה, בהתחלה באופן אישי, ובחודשים האחרונים הצטרפו אליי המשפחה, החברים, הסביבה הקרובה וגם אנשים שלא היכרתי וביקשו שאסביר להם איך לנהל תקציב בעזרתו. זה עובד גם כשמדובר על תקציב של משק בית, וגם כשמדובר על ניהול עסק קטן. זה עובד מצויין בעסקים, אני מאמנת היום כמה בעלי עסקים שהצליחו לעשות סדר בבלגן הכספים שלהם. אחרי לימוד קצר של הקובץ ואופן המילוי שלו, זה מצריך לא יותר מאשר עדכון של חצי שעה בשבוע, (לעסק עצמאי קצת יותר כי בעצם מנהלים שני תקציבים) ועוד משהו כמו שעה+ של בניית התקציב בתחילת החודש. לדעתי זה שווה את העבודה ואת השקט הנפשי שבא בעקבותיה. אם אתם מעוניינים להתחיל לנהל את התקציב האישי שלכם ויש לכם שאלות לגבי הקובץ וההסברים, אז אל תהססו, אני אשמח לענות.

beky1

New member
היי יעל

קיבלתי השבוע במייל קובץ ניהול פיננסי דומה מוזמנת להתרשם מה דעתך?

עיינתי קצת בקובץ, והוא נראה נחמד

בעיקר בגלל הגימיק החמוד של התרשים. אבל אני עדיין דבקה בקובץ התקציב שאני עובדת איתו, בגלל שהוא מספק הרבה יותר מידע, מאפשר תכנון מול ביצוע, גם להכנסות וגם להוצאות.

beky1

New member
אני גם חושבת כך

לדעתי הקובף שלך יכול להיות משודרג משמעותית עם יושקע בו קצת יותר מהבחינה הויזואלית , כך הוא יהיה יותר מושך ולאנשים יהיה כיף לעבוד איתו. יום זהוב לך

את צודקת בקי, אני אנסה לראות

מה אפשר לעשות איתו ויזואלית. תודה על ההארה.

beky1

New member
מוכנה לעזור אם תרצי

תוכלי לפנות אלי במסר

יעל ../images/Emo140.gif שלום

אהבתי מאד את קונספט האתר שלך, את עיצובו, צבעיו, האווירה והתכנים. כל הכבוד. האם את עוסקת באופן רשמי בהעברת סדנאות לניהול תקציב?

אני מעבירה הרצאות בנושא

ומאמנת אנשים באופן פרטי בין היתר בנושא ניהול כספים. סדנאות הייתי רוצה להעביר - יש לי גם סדנא מוכנה, של חמישה מפגשים, אבל הבעיה היא המקום (מחירים בשמיים) כך שבנתיים אני מתמקדת בהרצאות ובאופן פרטני. ובשלב מאוחר יותר אולי גם סדנאות ארוכות יותר.

למעלה